Horoskop vecka 34, 2022

Astro 22 – 28 /8

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 22 – 28 augusti 2022.

Väduren

Trots att du känner dig väl förberedd och har bra koll på läget känns det som om något fattas. Du får inte den bekräftelse du söker och det gör vardagarna lite gråare än du trott.

Veckans boost: Framgångar ger omedelbar belöning. Du behöver känna dig på topp och om det inte går på jobbet, testa spel eller sport. Att vinna i sällskapsspel räcker en bra bit.

Hälsotipset: Tävla och sätt upp mål. Att slå klockan sporrar.

Kärlek och relationer: Dina relationer djupnar och ditt kärleksliv blir innerligare när ni gör saker tillsammans. En svampplockningstur ger mer än en romantisk middag.

Oxen

En rolig men inte helt lätt vecka väntar dig. Som chef, ledare och förälder blir du utmanad. Det tär på humöret men står du på dig och behåller ditt lugn skördar du framgångar.

Veckans boost: Tro på dig själv! Den stora egoboosten just nu kommer inifrån. Du har oftast rätt och att se dina idéer ge utdelning ger framgång till både dig och andra. 

Hälsotipset: Tuffa pass är nyckeln – kämpa genom väggen för maxresultat.

Kärlek och relationer: Det går inte lätt att få till stunder av intimitet just nu men det är mer än värt mödan för när det tänder så brinner lågan het. Alla dagar har sina möjligheter.

Tvillingarna

Allt drama skapas av andra och vore det inte för din omgivning skulle du få en riktigt lugn och rutinartad vecka. Istället blir det spännande och du kan vara lösningen många behöver.

Veckans boost: En aktiv fritid ger energi och glädje. Bär, svamp, naturupplevelser och kanske en liten campingtur kan bli både givande och väldigt mysigt i rätt sällskap.

Hälsotipset: Din positiva energi håller i sig, njutningsträna med långa pass.

Kärlek och relationer: Fantasi, lekfullhet och flirt är vägen till närhet under veckan. Stora gester känns mest påklistrade. Njut av skratt och umgänge i det lilla.

Kräftan

Stress och högt tempo är dina ovänner just nu. Ta en extra sekund, samla dig och välj aktivt istället för att dras med. När du känner dig i balans är du nästan ostoppbar.

Veckans boost: Familj, släkt och nära vänner ger dig styrka. Du hittar de stora stunderna och en djup inre styrka i dina närmaste och allt som stärker era band gör dig gott. 

Hälsotipset: Testa dina gränser så får du svart på vitt att du är på rätt väg.

Kärlek och relationer: Vill du ha romantik är måndagen och tisdagen dina bästa dagar. Helgen kan bli bra men då krävs det att du planerar något extra och har tid till det.

Lejonet

Det här borde vara en riktigt bra vecka men då krävs det att du samarbetar och lutar dig på människor du litar på. På egen hand tappar du lätt självförtroendet.

Veckans boost: Fest, glädje och att ge och få bekräftelse är viktigt och får dig att växa. Inget är omöjligt och när du är frikostig med beröm blir det ännu enklare.

Hälsotipset: Dags att ge dig själv ett matlyft. Piffa upp din vardagsmeny.

Kärlek och relationer: Det är högtryck i kärlekslivet. Det här är en perfekt vecka att dejta och fånga alla intima ögonblick med din partner. Allra hetast blir det när du blir uppvaktad.

Jungfrun

Allt går lätt just nu och att komma in i nya rutiner, ta till dig information och hitta samarbeten och vänskaper går som en dans. Dina dagar bör börja och sluta med ett leende.

Veckans boost: Vänd blad och starta om. Det här är en vecka då allt du inleder får en fantastisk start. Om du börjar en utbildning eller byter träningsregim flyger du från dag ett.

Hälsotipset: Njutning är bra för själen. Floating, massage eller liknande ger dig ny energi.

Kärlek och relationer: Nyfikenhet, vänskap och gemensamma intressen och tankar är vägen till närhet. Just nu är hjärna och tankar det som attraherar dig mest.

Vågen

Något känns ofärdigt och ogjort och det stressar dig till att må sämre än du borde. Ta dig tid och hitta vad som innerst inne besvärar dig. Belöningen är en trygghet som varar.

Veckans boost: Du har ett kvicksilversinne, särskilt från torsdagen, och att använda det ger en kick. Allt från gåtor och sudokus till escaperooms och bra pjäser fungerar.

Hälsotipset: Använd alla dina sinnen. Dofter, texturer och färger i harmoni lyfter helheten. 

Kärlek och relationer: Det här är en bra vecka för djupa samtal och ny förståelse mellan dig och din partner. Du kommer igenom, skakar om och åstadkommer förändring.

Skorpionen

Tänk efter innan du tar på dig nya uppgifter. Du klarar nästan allt men frågan är vill du verkligen göra det? Undvik tom snällhet och välj sånt du verkligen känner ligger på ditt bord.

Veckans boost: Lös ett större problem! Gå igenom ekonomin, sälj något som besvärar dig eller byt vanor. Att avsluta något som gnager dig öppnar nya horisonter.

Hälsotipset: Undvik att tävla eller mäta dina resultat, rutinträning funkar bäst. 

Kärlek och relationer: Håll ner dina förväntningar. Ju mer du hoppas på desto större är risken att din partner inte levererar. Grälrisken är lika stor som passionschanserna. 

Skytten

Ligg lite lågt och låt andra bestämma tempo och riktning när du kan. Mot slutet av veckan börjar allt gå lättare men fram till dess är rutiner och vanor dina bästa vänner. 

Veckans boost: Välj den enkla vägen när det går. När mycket känns motigare och segare än det brukar ger de enkla vinsterna inspirartion och energi som gör allt annat lättare.

Hälsotipset: Var noggrann med tekniken, du skadar dig lättare än vanligt.

Kärlek och relationer: Du har behov av närhet och ömhet just nu men det kan vara tufft att få den respons du behöver. Det här är en lättare vecka för dejting än för relationer.

Stenbocken

Lyssna på medarbetar och chefer men fatta dina egna beslut. Att ta in information är bra men ditt omdöme är bättre. Visar du vägen gör du alla en tjänst och dagarna enklare.

Veckans boost: Tålamod är en dygd. Förvänta dig inte att allt går på en gång men var samtidigt säker på att det kommer att gå! Du är inte den som ger upp och det lönar sig.

Hälsotipset: Lyssna på hur du mår. Tidiga hälsosignaler bör du ta på allvar.

Kärlek och relationer: Är du i en relation går allt på rutin och dejtingscenen är också blek. Vill du lyfta kärleken krävs stora gester och rejäla planer. Satsa på lördagen i såna fall.

Vattumannen

Från bra till bättre. Lägg i en extra växel under måndagen och tisdagen så får veckan ett lyft som varar. Du bär på en optimism som bara behöver matas för att blomma ut. 

Veckans boost: Dela med dig av dina glädjeämnen. När du känner för att unna dig något – gör det tillsammans med någon så blir glädjen större och föder bubblande inspiration.

Hälsotipset: Håll på dina träningsrutiner om du kan men ta det inte för hårt om du missar.

Kärlek och relationer: Det är dags att fatta ett beslut. Ditt kärleksliv behöver en ny ingrediens och det här är en mycket bra vecka att ta den diskussionen under.

Fiskarna

Du har energin och passionen men saknar lite av det självförtroende som brukar driva dig. För att veckan ska lyfta behöver du inspiration och pepping från dina nära.

Veckans boost: Samla familjen till gemensamma mål, ät lunch med arbetskamrater och laga helgmiddag med barn och partner. Matupplevelser är livsupplevelser. 

Hälsotipset: Helheten är viktigare än delarna. Ändra dina mål, inte hur du kommer dit.

Kärlek och relationer: Kärleken är inte besvärlig alls under veckan men den behöver tid. Ställ in och skjut upp hellre än att pressa in en dejt eller kärleksstund mellan andra saker.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.