Horoskop vecka 41, 2022

Astro 10 – 16/10

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 10 − 16 oktober.

Väduren

Du står i ett vägskäl och trots att det känns som om mycket är avgjort på förhand har du framtiden i din hand. Tänk mindre på vägarna framåt och mer på målet så hamnar du rätt.

Veckans boost: Riktigt nära band. Det är läge att luta sig på dina närmaste och känna att du inte är ensam utan att det finns en krets runt dig som alltid accepterar dig för den du är.

Hälsotipset: Lätta steg och smidiga rörelser är rätt för dig. Använd din grace.

Kärlek och relationer: Ta kärleken för vad den är och grubbla inte över om det finns dolda motiv. Det här är en vecka för njutning, inte insikter eller samtal.

Oxen

En lugn och förutsägbar vecka väntar där du får utrymme att tänka och ägna dig åt fritidsaktiviteter. En gammal bekant hör av sig och drar upp minnen som kommer åt dig.

Veckans boost: Stilla njutningar, gärna med din käraste eller en riktigt god vän, gör din vecka roligare. Tid för samtal och reflektion leder till nya insikter.

Hälsotipset: Det här är en bra vecka för en nystart, särskilt när det gäller träning.

Kärlek och relationer: Det glimrar inte om veckan med det finns höjdpunkter. Tisdagen är perfekt för dejter och nya möten medan onsdagen är gjord för innerlighet och kärlek.

Tvillingarna

Du är samlad och hittar lösningar som andra inte ens tänker på. Allra starkast märks det i arbetsgrupper och större sällskap där du hittar inspiration i andras utmaningar.

Veckans boost: Utmärk dig och visa andra vem du är och vad du kan. Håll föredrag, led klasser, ta initiativ. Du växer av att göra lite mer och sträcka dig lite längre än du brukar.

Hälsotipset: Frukt och nötter. Det låter banalt men ger en boost i höstmörkret.

Kärlek och relationer: Det blir troligen en väldigt hektisk vecka som bygger din lust men ger få tillfällen till kärleksstunder. Lyckligtvis väntar en riktigt het helg.

Kräftan

Din attityd till livet blir avgörande för veckan. Det är mycket som strular och låter du det frustrera dig blir det motigt men tar du motgångar med humor lär du dig nya saker. 

Veckans boost: En klar uppgifter med kända och belönande effekter gör dig mycket gott. Att laga god mat, byta garderob eller fixa till ett rum hemma skapar lugn och trygghet. 

Hälsotipset: Simning, löpning och andra sporter du gör på egen hand ger mest.

Kärlek och relationer: Din passionslust är på topp men ditt omdöme när det kommer till kärlek är det inte. Det här är en svår vecka för nya möten om du söker varaktiga känslor.

Lejonet

Oroa dig mindre och gör mer. I allt praktiskt har du turen med dig och saker går alltid lättare än du tror. Låter du dina farhågor vägleda dig dras du ner i onödig passivitet.

Veckans boost: Du är en rättvis och inspirerande ledare, utnyttja det och visa vad du går för så gör du inte bara din omgivning en tjänst. Du lyfter dig själv också.

Hälsotipset: Ändra dina morgonrutiner. Fem minuter hit eller dig gör en stor skillnad.

Kärlek och relationer: Det finns en hel del ljusa och innerliga stunder framöver. Tar du initiativ lönar det sig, särskilt för dig som har en partner. Dejtar du blir helgen bäst. 

Jungfrun

Den skjuts som du känt de senaste veckorna avtar lite och du får tid för eftertanke. Jobbet går in i en rätt lugn period och ger dig mer tid och energi för familj och fritidssysslor.

Veckans boost: Inomhusmys med familj och nära vänner lyfter dig och gör lediga stunder roligare. Det är inte vad ni gör som är det viktiga utan att ni gör det tillsammans.

Hälsotipset: Det går ovanligt lätt att bygga styrka nu så unna dig tyngre pass.

Kärlek och relationer: Det är vardagskvällarna som kommer bli hetast framöver. Helgen kan bli fin men du får ut mer av familjeliv än romantiska utflykter från fredagen.

Vågen

Spänn bågen och våga göra stora löften och ta på dig stora uppgifter. Just nu ler stjärnorna mot dig och det är inget du kan tänka som du inte också kan klara av att göra.

Veckans boost: Sätt de stora sammanhangen före den ögonblickliga njutningen. Det du gör som förälder, partner och ledare ger tillfredsställelse som varar länge.

Hälsotipset: Med så mycket energi som brinner i dig behöver du bra mat för att hitta balansen.

Kärlek och relationer: Du drar blickar till dig och människor som i vanliga fall ser dig som en kollega ser plötsligt nya sidor hos dig. Det är en fin kärleksvecka med en del pinsamma inslag.

Skorpionen

Det känns som om det här är en vecka i väntan på att något ska ändras och det går igen hela arbetsveckan. Det du tar initiativ till lyfter men i övrigt snurrar vardagen på rutin.

Veckans boost: Den kyliga höstluften lovar en härlig vecka full av utomhusupplevelser. Inte bara blir det skönt för kropp och själ, det ger också en härlig kick när du kommer in efteråt.

Hälsotipset: Nya utmaningar är bästa medicinen för hälsa och välmående just nu.

Kärlek och relationer: När ni båda är matta och nöjda med er dag kommer kärleken som närmast. Samtal och samförstånd uppnår du oftare på kvällen än över frukostbordet.

Skytten

Du har ett strålande flyt som chef och ledare under veckan men inte samma tryck när du gör saker på egenhand och på din fritid. Engagera andra så gör allt lättare.

Veckans boost: Återföreningar, gamla vänner och platser från förr. När du sätter dig i kontakt med vem du är och var du kommer ifrån, hittar du en ny mening med tillvaron.

Hälsotipset: Inre hälsa är viktigast just nu. Meditation och själssökande helar. 

Kärlek och relationer: Det är när du känner dig sedd och uppvaktad som du tänder och blir på humör för kärlek och delande. Den partners initiativ är avgörande för din kärlekslycka.

Stenbocken

Du behöver ha handfasta och gärna praktiska saker att ta itu med för att trivas. Kompromisser känns mest som ett slöseri med tid, det lönar sig att lyssna mindre och göra mer.

Veckans boost: Guilty pleasures. Unna dig att vara lite självisk med din fritid och dina val. Visst finns det roliga saker att uppleva med andra men dina privata laster ger mest. 

Hälsotipset: Lämna djupa tankar och oro vid gymdörren och låt rutinerna ta över.

Kärlek och relationer: Det blir heta känslor och starka utbyten framöver. Du är passionerad och bestämd och det är din partner också. Räkna med att det slår gnistor om er.

Vattumannen

Framgång följer framgång, särskilt i det lilla. Våga ta ut svängarna och chansa när du inte är säker för du tänker rätt och har turen med dig. Eftertänksamhet leder ingenstans. 

Veckans boost: Tänk höstfest. Färger, värme, mat och sällskap du trivs med ger dig en härlig tillställning och en inre lycka som varar. Helgen är gjord för delad glädje.

Hälsotipset: Ett aktivt vardagsliv är grunden till god hälsa. Stå så ofta du kan.

Kärlek och relationer: Ärlighet för er närmare och ger dig upplevelser utöver det vanliga. Det är läge att ta stora känslomässiga steg och, på gott och ont, se saker för vad de är.

Fiskarna

Du känner en iver att komma igång med saker men tiden är inte riktigt mogen. Hitta andra utlopp och låt projekt vila nån vecka till innan du sätter igång så får du en smakstart.

Veckans boost: Satsa på mindfulness! Hitta en plats eller en syssla som fyller dig med frid dit du kan dra dig tillbaka. Du skapar inre trygghet genom att bekräfta den i det yttre.

Hälsotipset: Du är lättränad och särskilt styrkepass ger bra avkastning.

Kärlek och relationer: Mysigt och nära är veckans rubrik. Romantiskt delande under samtal och god mat förstärker stämningen och ger dig dina starkaste kärleksupplevelser just nu.

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.