Horoskop vecka 37, 2022

Astro 12 – 18/9

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 12 - 18 september 2022.

Väduren

Du är fantastiskt kreativ under veckan. Använd det för att krydda ditt liv på nya sätt. Välj en galen idé och testa om du inte kan förvandla den till ett äventyr.

Veckans boost: Humor kan lyfta allt möjligt, från träningspass till tjatiga arbetsuppgifter. För extra fart, omge dig med roliga människor som levererar snabba repliker.

Hälsotipset: Syrliga smaker ger energi. En sallad med sting ger dig det du behöver.

Kärlek och relationer: Början av veckan blir bäst. Men den här veckan lägger du ner mycket mer tid på andra relationer. Du kan till exempel hitta nya vänner eller stärka gamla band.

Oxen

Släpp rutinerna och vardagskraven och ge din kreativa kraft utrymme. Det leder inte till lätta eller omedelbara framgångar men det öppnar flera dörrar lite längre fram.

Veckans boost: Om du kör fast så har naturen svaret. Ute i friska luften blir tankarna klarare och din intuition skarpare. En höstpromenad då och då ger både lösningar och guldkant.

Hälsotipset: Styrketräning är rätt för dig och ger resultat som du märker med en gång.

Kärlek och relationer: Okomplicerad vecka med gott om utrymme för riktigt heta kärleksmöten. Är du singel kan de första steget gå i raketfart. Onsdagen blir bäst.

Tvillingarna

Att välja vilken av dina idéer du ska satsa på är veckans enda riktiga svårighet. Du är driven och orädd, och det märker omgivningen också. I förhandlingar är du urstark.

Veckans boost: Ju fortare du kan klara av en uppgift, desto bättre. Ge veckan en guldkant genom att välja ut korta projekt som du kan få i mål med en gång. En ren njutning.

Hälsotipset: Grönt är skönt. Testa vegetariska rätter som du inte redan är bekant med.

Kärlek och relationer: Det händer rätt ofta att du läser signaler fel och det får dig att känna dig osäker. Men fredag-lördag blir så bra att veckan ändå får ett bra betyg.

Kräftan

Du är produktiv men ibland åker tempot i botten för att den du ska samarbeta med har svårt att komma igång. Självständiga uppgifter kan rädda både din vecka och ditt humör.

Veckans boost: Mysig vardag ger stabilitet och energi. Om du går ut och roar dig, se till att det är vårt det, för veckan passar bättre för långsamma hemmakvällar.

Hälsotipset: Varma bad och simning är avslappnande. Och vattengympa är en hit.

Kärlek och relationer: Flirtigt ska det vara, då slår det gnistor. Bra vecka för snabba dejter. Har du en partner går det utmärkt att flirta med denne. Ge komplimanger och var inte snål.

Lejonet

Ta en sak i taget. Ditt starkaste kort är din förmåga att klara av det du står inför, och det går både fortare och bättre om du inte smider komplicerade planer i förväg.

Veckans boost: Välsorterat och välorganiserat är modellen. Städa skrivbordet, fixa till perfekt ordning i köket, sortera garderoben och ge dig själv både harmoni och energi.

Hälsotipset: Utmana din fantasi. Författa, lös gåtor, spela spel, gör en zendoodle.

Kärlek och relationer: Kärleken trivs mitt i vardagen. Dejting glöder på enkla ställen, möten med din partner blir hetast över skurborste, bakbord och hackade grönsaker.

Jungfrun

Så länge du jobbar med sånt du brinner för är allt lätt och inspirerande men rutinuppgifter och måsten tär på krafterna. Det finns mycket tråkigt som kan vänta nån vecka.

Veckans boost: Det här är en vecka att förälska sig under. Gör saker med din partner, spontandejta eller ta en lunch med nån du känner lite extra för. Känslor vaknar fort.

Hälsotipset: Cardion funkar bra men maxpass tar emot mer än vanligt.

Kärlek och relationer: Du har en mycket passionerad vecka då det är lätt att hitta nya känslor. Inte bara kärlek vaknar fort, alla relationer växer så fort du ger dem utrymme.

Vågen

Hösten inleds med spännande veckor och du är en inspiration då du ser lite ljusare på tillvaron än din omgivning. Ditt öga för detaljer gör att du också rättar andra från onödiga misstag.

Veckans boost: Kunskap kommer lätt till dig och du förstår och lär dig nytt lika snabbt och enkelt som du förklarar saker för andra. Bra tillfälle att prova något spännande.

Hälsotipset: Nya intryck ger nya insikter. Led klasser eller unna dig en PT.

Kärlek och relationer: Strapatser och gemensamma upplevelser för er närmare än samtal och romantiska stunder. Hitta på något nytt och spännande med din partner.

Skorpionen

List och tålamod ger dig fler framgångar än hårt arbete. Du kan göra allt på kraft men det tar tid och är frustrerande. En bra plan får andra att göra mycket av arbetet åt dig.

Veckans boost: Ge dina mörkare sidor näring när kvällarna blir längre. En bra thriller, en skräckfilm eller ett mysterium i bild och ord föder mysrysiga fantasier. 

Hälsotipset: Dags att boosta menyn, nya recept och nya proteiner ger ett lyft. 

Kärlek och relationer: Du får en lätt men kanske lite ospännande relationsvecka. Dina förväntningar infrias, vare sig mer eller mindre. Undantaget är en väldigt lovande torsdag. 

Skytten

Ingen ställer högre krav på dig än du själv och just nu känns det inte som om du riktigt lever upp till dem. Feedback är din bästa egoboost för andra har en bättre bild av dig än du själv. 

Veckans boost: Håll koll på dina måltider. Energitapp leder lätt till dåliga beslut och framför allt irritationer och motsättningar. Ha en energibar eller frukt i väskan.

Hälsotipset: Återhämtning, energiintag och rätt utrustning höjer prestationerna.

Kärlek och relationer: Dina hetaste och bästa kärleksdagar kommer under veckans första hälft. Satsa på hetta då för helgen lutar mer åt umgänge med familj och vänner.

Stenbocken

Det ligger ett lyft i luften men då krävs det att du tar initiativet. Alla runt dig är villiga att göra mer än de gör nu men behöver att du visar vägen och leder dem framåt.

Veckans boost: Överraska någon som förtjänar det. Allt från att ha städat av eller fixat middagen till en oväntad helgresa sprider leenden och tacksamheten du får värmer.

Hälsotipset: Det här är en riktigt bra vecka att testa saker och sätta nya mål.

Kärlek och relationer: Rätt inställd partner är det viktigaste för att veckan ska infria sina erotiska förutsättningar. Du kan påverka och visa vägen men kärleken går inte att tvinga.

Vattumannen

Idérikedom och enorm energi gör att du kan klara av nästan vilka utmaningar som helst, men absolut mest får du ut av att fokusera hårt på ekonomi, jobb eller studier.

Veckans boost: Bygg upp stora projekt eller bygg ut ett projekt som du redan håller på med. När du siktar högre så når du kanske inte längre, men det går däremot extra fort.

Hälsotipset: All träning där man är två och två passar dig som handsken. Gärna med en vän.

Kärlek och relationer: Långsiktiga, stora gemensamma framtidsmål skapar målmedvetenhet och ny hetta. Att prata framtid fungerar också ovanligt bra när du dejtar.

Fiskarna

Du lyckas bäst när du samarbetar med någon specifik person, gärna en som är mycket olik dig. Det gäller inte bara på jobbet utan minst lika mycket på fritiden.

Veckans boost: Smarta rutiner sparar tid som du kan använda till roliga saker. Ge dig inte in i något nytt utan att ha funderat över tidsåtgång, rutiner och schema först.

Hälsotipset: Matlagning eller bak är rena meditationen. Ett förkläde gör att du slipper kemtvätt.

Kärlek och relationer: Het vecka men bara om ni är sams. Minsta konflikt och kärleken blir iskall. Dejtar du är delade värderingar absolut nödvändigt, annars ingen gnista.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.