Horoskop vecka 52, 2021/2022

Astro 27/12–2/1

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir starten på det nya året enligt astrologin?

Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop.

Här är ditt astro 27 december 2021 - 2 januari 2022.

VÄDUREN

Du vill hinna med massor under mellandagarna men det finns en stor risk att det mest blir pannkaka av alltihop när du höjer tempot. Välj ut det som är viktigt och skjut upp resten. 

Veckans boost: Utan tvekan nyårsfesten! Planera något stort, antingen med vänner eller familjen och ge dig hän, du förtjänar ett härligt årsavslut och en strålande start på 2022.

Hälsotipset: Nyårslöften får en strålande start, särskilt om de har med form att göra.

Kärlek och relationer: Gemensamma upplevelser och planer är det som fungerar bäst medan överraskningar inte landar lika bra. Singlar får en het nyårsnatt.

OXEN

Fyndfest! Du är avslappnad och på gott humör så mellandagsrea varvat med härlig, ledig familjetid är ett vinnande recept. En bra vecka att göra större inköp under.

Veckans boost: Fysiska aktiviteter med familjen ger massor. Välj upplevelser efter väder och ha roligt, för allt som ni gör tillsammans leder till leenden och lugna kvällar.

Hälsotipset: Börja det nya året i lugnt tempo. Välj väg innan du startar nya träningsrutiner.

Kärlek och relationer: Den innerlighet som du hittade under förra veckan finns fortfarande kvar och du som är singel har extra tur. Du skiner ordentligt när du går ut. 

TVILLINGARNA

Låt den här veckan bli en frivecka där du inte planerar så mycket utan mest ser vad som händer. Haka på när de runt dig har idéer du gillar, annars funkar en bra bok eller film lika bra.

Veckans boost: Spontanitet lönar sig och ingenting är omöjligt eller fel. Följ dina infall och fånga dagen när andan faller på. Säg ja om hjärtat är med vad det än gäller. 

Hälsotipset: Långa pass är grejen. Vare sig det gäller cardio eller promenader i naturen.  

Kärlek och relationer: Det finns utrymme för rejäla kärleksupplevelser men det beror på andra. Du behöver känna dig uppvaktad, sedd och åtrådd för att tända.

KRÄFTAN

Gör en sak i taget under veckan för att den ska bli riktigt fin. En dag för shopping, en för upplevelser och en för fest. När du kombinerar flera saker går det bra men glädjen försvinner.

Veckans boost: Det nya årets första dag. Det är en härlig vecka som väntar men det nya året är ett oskrivet blad som gjort för drömmar, löften och planer.

Hälsotipset: Summera det som gått bra under 2021 och skapa en wellnessbas för 2022.

Kärlek och relationer: Det finns mycket tid för relationsutveckling under veckan. Samtal, gemensamma upplevelser och framförallt framtidsplaner för er närmare varandra.

LEJONET

Du har massor med energi men inte alltid det bästa omdömet. Det gör dig till en rolig lekledare för både vänner och familj men du bör lämna fyrverkerierna till någon annan.

Veckans boost: Din energi behöver utlopp och om vädret tillåter så är vintersporter en riktig vinnare. Om det är trist att vara ute så är paddel med vänner inte heller fy skam.

Hälsotipset: Måltidsdisciplin är viktigare än vad du äter, njut av överflödet utan att småäta.

Kärlek och relationer: Lita mer på stämningen och tillfället än din charm under veckan. Du är lockande och behöver inte ta initiativet för att det ska bli hett.

JUNGFRUN

Din nyårsvecka blir mer utmanande än du tänkt dig. Många spännande idéer kommer i sista sekunden och trots att det blir riktigt roligt blir det också lite stressigare än du tänkt dig. 

Veckans boost: Unna dig något bara för dig. Det har varit väldigt mycket ”oss” och ”er” de senaste veckorna. Ta en heldag för dig själv och gör sånt du vill för din skull.

Hälsotipset: Låt träningen ligga eller håll ett lågt tempo, skaderisk föreligger.

Kärlek och relationer: Årets sista vecka kan bli en av de hetaste om du satsar på det. Det finns många chanser till heta stunder både för singlar och dig med partner.

VÅGEN

Du går in i mellandagsveckan med massor med energi och stora idéer. Energin gör att allt blir roligt men idéerna kan krocka med vad din omgivning vill. Kompromissa när det går.

Veckans boost: Nyårsafton kan bli storslagen. Gör gemensamma planer och låt alla komma till tals under förberedelserna. Du får en härlig kväll då alla njuter. 

Hälsotipset: Utnyttja energin! Ett träningspass eller en naturupplevelse ger inre frid. 

Kärlek och relationer: Det är under mellandagsveckan det är som hetast. Gör kärleksplaner för vardagarna så blir det här en riktig toppenvecka.

SKORPIONEN

Det här blir en härlig vecka med tid för både upplevelser och bra shopping. Njut av ditt goda humör och lått glädjen styra dina steg så mycket som möjligt. Gör det som känns kul.

Veckans boost: Släpp alla måsten och låt spontaniteten styra. Du kan ta semester från rutinerna och bestämma själv. Ta en sovmorgon eller sitt uppe sent, stäng av och var fri.

Hälsotipset: Välj ut en dag till egendag som du styr över helt själv, det förtjänar du.

Kärlek och relationer: Det nya året kommer med nya möjligheter och de första dagarna kan bli riktigt romantiska. Se till att ha tid att umgås med din käraste.

SKYTTEN

Du har siktet inställt på vad som ska göras och upplevas under veckan redan från början och dina planer lär gå i lås rätt enkelt. Det här blir en härlig, lätt och rolig vecka.

Veckans boost: Fester och tillställningar. Rätt kläder, rätt sällskap och rätt inramning gör alla roliga sammankomster fantastiska. Nyårsfesten behöver inte vara veckans enda.

Hälsotipset: Själslig frid är det viktigaste just nu, släpp bekymren och lev i nuet.

Kärlek och relationer: Förväntningar kommer att infrias under veckan och det gör att du får ganska precis den kärleksvecka du hoppats på, ta chanserna när de kommer.

STENBOCKEN

Julglädjen håller i sig och gör att även denna vecka blir strålande. Möjligen kan övergången till nyårsstämning komma lite sent men den infinner sig i tid till festen. 

Veckans boost: Hoppa av konsumtionståget. Mycket kommer att kännas viktigt under den här veckan så lägg tid på det istället för att springa runt i butiker och fyndshoppa.

Hälsotipset: Värme, vila och välmående står högt i kurs. Nya satsningar kan vänta.

Kärlek och relationer: Det här är en bra vecka för att komma andra närmare. Utveckla relationer och lyssna på varandra så växer kärleken vare sig den är mångårig eller nyfunnen.

VATTUMANNEN

En festlig och lättsam vecka väntar dig, som gjord för att skjuta upp problem och viktiga beslut. Lev i nuet, fånga dagen och umgås med släkt, vänner och kära så mycket du kan

Veckans boost: Mat, dryck och festlig stämning gör alla dagar roligare. En vecka fri från bekymmer och belastningar gör dig gott och laddar batterierna.

Hälsotipset: Om du hinner med träning alls så är ett eller två intensiva maxpass en bra idé. 

Kärlek och relationer: Kärlek är mer än fantastisk krydda i tillvaron än det viktigaste just nu. Hänge dig åt romantik och erotik när tillfälle bjuds men ägna inte tid åt att jaga dem.

FISKARNA

Det här är en bra vecka men den blir ännu bättre om du delar ut ansvar för vardagssysslor till andra. Det gör att du också får tid att mysa under de lediga dagarna.

Veckans boost: Kultur och nöjen ger din vecka ett rejält lyft. Konserter, fester eller biobesök utöver nyårsfirandet skapar en guldkant och gör allas tillvaro roligare. 

Hälsotipset: Det här är en bra vecka för stora nyårslöften, tänk långsiktigt.

Kärlek och relationer: Skilj på festplaner och kärleksplaner så får du en vecka utan besvikelser då alla dagar blir bra dagar. Kärleken behöver fritt utrymme för att bli riktigt het. 

Redaktionens val

 1. SJUKDOMAR OCH BESVÄR

  Säsongens influensa 21/22 är här – så skyddar du dig

 2. MENTAL TRÄNING

  Så hittar du ditt flow

 3. STYRKETRÄNING

  Mindre skador i skidbacken – med smarta styrketräningen

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.