Horoskop vecka 19, 2022

Astro 9-15/5

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 9 - 15 maj 2022.

Väduren

Det är dags att ta tag i alla passionsprojekt du har. Vardagsuppgifter kan kännas lite oinspirerande men det du verkligen brinner för lyckas du bättre med än du trott.

Veckans boost: Fullfölj dina ambitioner och ta för dig när du behöver egentid. Att säga nej och sätta dig själv främst höjer ditt egenvärde och ger andra mer respekt för dig.

Hälsotipset: All träning med tävlingsinslag lyfter, att vinna är en kick i sig.

Kärlek och relationer: Den här veckan är inte bara bra för passionsprojekt utan också för kärlek och passion i förhållanden. Den enda dag då det kan strula till sig är fredagen.

Oxen

Dagarna skyndar på mot sommaren och du har rejält vardagsflyt. Särskilt möten och kortare samarbeten blir oväntat givande och ger nya kontakter. 

Veckans boost: Din humor och ditt sätt att få andra att känna sig bekväma ger god utdelning. Umgänge, utbildningar och kontakter med nya människor går strålande. 

Hälsotipset: Sällskapet är viktigare än träningen under veckan, lag och gruppaktiviteter lockar.

Kärlek och relationer: Det blir en riktigt fin vecka om du ägnar den åt familj eller partner och gör saker tillsammans. Veckan hamnar mer om fördjupat förtroende än heta stunder.

Tvillingarna

List och smarta lösningar är din väg ut ur svårigheter under den här rätt hektiska och ganska jobbiga veckan. Ta dig tid att hitta andra vägar så undviker du mycket stress.

Veckans boost: Goda vänner ger tillvaron en extra dimension och löser många problem. Att fråga om hjälp när du behöver det gör livet lättare och dina vänskapsband djupare. 

Hälsotipset: Unna dig en lugnare vecka, du blir lätt sliten och trött just nu.

Kärlek och relationer: Under veckan är det bara måndagen som är en bra dag för dejter och kärleksstunder men helgen blir riktigt fin. En lördagsupplevelse blir riktigt romantisk.

Kräftan

Veckan lovar mycket men levererar inte i samma utsträckning. Så se det här som ett bra tillfälle att inleda saker på men ge alla större projekt mer tid för mycket lite blir klart.

Veckans boost: Kroppsliga urladdningar är bra även för själen. Vandringar, strapatser eller bara en eftermiddag med en klättervägg tömmer depåerna och fyller hjärtat.

Hälsotipset: En tuff vecka kräver mycket energi, ät ordentligt.

Kärlek och relationer: Kommunikation är avgörande för att undvika gräl och bekymmer. Ni drar inte åt samma håll och små missförstånd riskerar att växa. Samtal helar kärlekslivet.

Lejonet

Ju mer du kan lösa i steget desto roligare blir veckan. Rutiner och planerade uppgifter tär på ditt tålamod medan problemlösning och att ge andra ett oväntat handtag inspirerar.

Veckans boost: God mat och dryck, gärna i trevligt sällskap, gör vardagskvällarna försommarhärliga. After work och restaurangupplevelser är veckans stora guldkant.

Hälsotipset: Lättsam träning som padel eller badminton höjer aktivitetslusten.

Kärlek och relationer: Du kommer mest till din rätt i finare miljöer och det gäller i kärlekslivet också. En middag ute ger romantiken nya vingar och dig en hetare vecka.

Jungfrun

Din noggrannhet kommer väl till pass den här veckan då många små utmaningar väntar, främst på jobbet. Ju mer av din talang du satsar desto mindre strul blir det.

Veckans boost: Du förtjänar och mår bra av lätta och lata fritidsdagar. Lugn och ro slår aktivitet och om du har möjlighet att unna dig en spadag, hemma eller ute blir det ännu bättre.

Hälsotipset: Träna gärna hårt men unna dig rejält med återhämtningstid mellan passen.

Kärlek och relationer: Det blir mer längtan än passion den här veckan. Satsa på mysigt snarare än erotiskt så maxar du närhetschanserna. Onsdagen är mest passionerad.

Vågen

Veckan blir en berg och dalbana, allt verkar vara spetsigt och utmanande. När du har flyt är inget omöjligt men det uppstår ofta missförstånd och motsättningar.

Veckans boost: Sanningen! Du har ett fantastiskt sätt att ta fram kompromisser och se det bästa i andra men just nu behöver du vara rakare för att verkligen nå fram.

Hälsotipset: Aktiv avkoppling laddar batterierna, böcker eller film funkar bäst.

Kärlek och relationer: Känslorna flammar hett just nu och det är inte bara kärlek som ligger i luften. Du får en vecka då gräl är lika nära som het passion. Mest märks det under helgen.

Skorpionen

Du är ganska lättdistraherad under veckan och känner egentligen ingen större lust att ta på dig ansvar och nya uppgifter. Sånt som inte måste göras bör du låta bli liggande.

Veckans boost: Andras idéer. Saker du tänker ut känns mindre roliga än de brukar men dina vänner och din familj är pålitliga glädjekällor. Låt dem bestämma vad ni ska göra.

Hälsotipset: Kort och intensivt är bra. All styrketräning och kraftsport betalar sig. 

Kärlek och relationer: Det beror på vad din partner eller dejt erbjuder. Du är lite svårväckt men om du känner dig sedd och uppskattad får du ett vulkanhett veckoslut. 

Skytten

Du är i god form och har väldigt kort återhämtningstid så ju aktivare vecka du skapar desto roligare blir den. Samarbeten känns motiga, det är som chef eller ensamvarg du funkar bäst.

Veckans boost: Stillasittande är din fiende och händelselöshet gör dig snabbt uttråkad. Ta för dig, gör saker och bygg en bra vecka baserat på vad du vill istället för vad du måste.

Hälsotipset: Testa nya saker, både när det handlar om träning och mat.

Kärlek och relationer: Du har en väldigt okomplicerad vecka framför dig då allt är precis som det ser ut att vara. Bra vecka för par och en fullträff för dejter och nya möten.

Stenbocken

Andra lyssnar på dig och du är ett föredöme både i vad du säger och vad du gör. Under veckan söker ovanligt många ditt stöd så räkna med att du får höra en del hemligheter. 

Veckans boost: Att skapa saker på egen hand, gärna då handling och tanke samsas ger en oväntad kick. Modellbyggen, pussel eller hantverk ger oväntat mycket.

Hälsotipset: Klockan drar lätt iväg. Sätt upp en stopptid så att du får tillräckligt med sömn. 

Kärlek och relationer: Relationsrutinerna tar lätt över och just nu är det extra tydligt. Det blir en vecka utan överraskningar om du inte gör en aktiv kärlekssatsning. 

Vattumannen

Det blir en trevlig och social vecka där det enda som strular är att det du säger ibland misstolkas. Med ett lättsamt sätt, ett leende och en snabb ursäkt löser sånt sig snabbt.

Veckans boost: Flirt, dejting, klubbliv och umgänge med vänner gör en varm vecka ännu bättre. Ju mer tid du kan lägga på fritidsnöjen desto roligare vecka får du.

Hälsotipset: Träning lockar inte jättemycket men hålltider ger veckan bra ramar.

Kärlek och relationer: Kärlekslivet är som bäst när du inte tar det på för stort allvar. Det är lätt att leka men betydligt svårare att komma någon riktigt nära så låt djupa samtal vänta.

Fiskarna

Det är de stora och viktiga sakerna i livet som engagerar dig medan vardagsbestyr mest känns som ett tidsslöseri. Har du viktiga åtaganden är det här rätt vecka att genomföra dem.

Veckans boost: Att få saker gjorda är sin egen belöning och dubbelt så om de också löser andras problem. Allt som gagnar din familj ger dig extra stor tillfredsställelse.

Hälsotipset: Skäms inte om du tvingas hoppa över något pass, veckan är aktiv nog ändå. 

Kärlek och relationer: Djupa känslor kräver att du känner stor närhet. Samtal, gemensamma projekt eller delat ansvar krävs för att ge kärleken stort djup och het glöd.

https://app.tipser.com/pos/collection/6218a4a53d2e3f9c264a0220

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.