Horoskop vecka 35, 2022

Astro 29/8 – 4/9

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 29 augusti – 4 september 2022.

Väduren

En fin vecka väntar. Inspirerande arbete, rolig fritid och ett oväntat spännande kärleksliv på det. Smolket i din bägare kan vara ekonomin. Ju färre impulsköp du gör desto bättre.

Veckans boost: Enkla nöjen är säkra nöjen och kroppslig njutning ger mer än själslig. En middag eller en naturupplevelse med familjen ger dig mer än teater och böcker just nu.

Hälsotipset: Se över dina måltidsvanor. När är nästan lika viktigt som vad.

Kärlek och relationer: Inramningen är det viktigaste under veckan. Alla dagar kan bli bra kärleksdagar men mat, stämning och tid är det som får er att hitta lågan.

Oxen

Mål är ledordet för veckan. Så länge du vet vad resultatet ska bli kommer det att bli bra medan rutinarbete utan tydligt syfte gör dig stressad och sur, på jobbet och hemma. 

Veckans boost: Bygg, skapa och förbättra! När du lämnar saker bättre än du hittat dem växer du och mår bra. En vecka som gjord för hemmafix, pynt och reparationer. 

Hälsotipset: En uppdaterad spellista ger dina träningstimmar en ny spets. 

Kärlek och relationer: Just nu är kärleken hetast på avstånd och dina förväntningar på dejter och mysstunder blir lätt större än vad de levererar. Skjut upp drömdejten nån vecka istället. 

Tvillingarna

Dina Tvillingsidor lyfter din tillvaro när ditt kvicksilverintellekt hittar nya lösningar och din energi inspirerar och lyfter dem du har runt dig. Det strålar om dig just nu. 

Veckans boost: Hjälpsamhet gör dig glad. Du är en social person och när du tar ett par ögonblick och gör andras dag lättare eller gladare gör du detsamma med din egen.

Hälsotipset: Du har en enorm, sprudlande, energi som gör all lag- och gruppträning het. 

Kärlek och relationer: Ditt lättsamma, sociala och tillgängliga sätt översätter inte riktigt till stor passion. Det blir flirtigt, roligt och enkelt men inte särskilt hett.

Kräftan

Du bär fortfarande sommaren i ditt hjärta och det gör att vardagsrutinerna känns lätta att komma in i och du ser positivt på tillvaron. De problem du ställs inför löser du ganska fort.

Veckans boost: Vardagsnjutningar ger tillvaron en lättåtkomlig guldkant. Följ dina impulser, testa ett nytt lunchhak, unna dig något eller ge någon en spontan present.

Hälsotipset: Undvik tidspress. Det är bättre att boka av än att göra något halvdant.

Kärlek och relationer: Stora planer leder inte till stor utdelning just nu och det är i kommunikationen det brister. Rakt på sak passion är härligt, romantik leder till sura miner.

Lejonet

Du vill massor och det gör dig stressad och lättirriterad. Så länge du kan och får fokusera på en sak i taget går allt strålande så prioritera hårt och delegera allt du kan till andra. 

Veckans boost: Du behöver fokus, det är inte vila eller ensamhet som gör dig gott utan tydliga framgångar. Välj något, fokusera på det och se uppgiften i mål. 

Hälsotipset: Alla rutiner är bra just nu. Håll dina träningar och åtaganden heliga.

Kärlek och relationer: Din passion är din styrka just nu om du låter den styra. Planera inte kärleken, agera på den, det är när du visar dina känslor de blir besvarade.

Jungfrun

En spännande vecka väntar dig och särskilt utmanande blir det på jobbet. Strul och frånvaro kastar om rutinerna vilket blir tufft men ger dig en chans att skina. Förvänta dig beröm.

Veckans boost: Unna dig en klapp på axeln. Du gör massor med bra saker som du alldeles för ofta tar för givet. Se dig själv i samma ljus som du ser andra och beundra dig själv.

Hälsotipset: Du är ivrig och entusiastisk, en bra vecka för utmaningar och tävling.

Kärlek och relationer: Du som är i en relation får en bättre vecka än du som söker kärleken. Humor och gemensamma intressen är nyckeln till närhet och heta stunder.

Vågen

Du får en väldigt produktiv och givande vecka. Du är på topp och vet vad det du gör får för resultat innan du ens börjat. Det enda som frustrerar är när andra inte följer dina råd.

Veckans boost: Kommunikation och kontakt skapar trygghet. Vågen är stark just nu och du har lätt att skapa förståelse och samsyn. Ett sällsynt tillfälle för nya överenskommelser.

Hälsotipset: Kolla över vardagen, det finns mycket att vinna på högre aktivitet.

Kärlek och relationer: Veckan inleds med två dagar fulla av kärlekschanser. Flirt, romantik och passionsstunder nu sätter tonen för resten av veckan. Bra dejtinglägen! 

Skorpionen

Dras inte in i andras intriger, det är fullt drama runt dig och blir du en del av det växer ovänskap och massor av tid går åt till meningslösheter. Låt rutinerna regera på jobbet.

Veckans boost: Kärlek, fest och relationer ger veckan färg. Helgen bubblar och är som gjord för romantik. Vänner gör vardagarna roliga och allt umgänge lyfter dig.

Hälsotipset: Det är läge för en lätt vecka, det är ok att slira på träningsrutinen.

Kärlek och relationer: Veckan är som gjord för gemensamma aktiviteter med familj och framför allt vänner. Från torsdagskvällen är det partyläge i sällskap för det blir en het helg.

Skytten

Trots att du känner dig stark och motiverad blir det en plattare vecka än du hoppats på. Saker drar ut på tiden och besked du väntat dröjer. Rutinjobbet funkar men lyften uteblir.

Veckans boost: Resor ger allt mer färg. Allt från seminarier på jobbet till en helgtripp med bästa vännen skapar glädje. Känslan av ansvarsfrihet fyller dig med ny kraft.

Hälsotipset: Håll dig till det kända, rutinbrott och nyheter kan vänta lite.

Kärlek och relationer: Du väcker känslor och drar blickar till dig både från partner och kärleksprospekt. Alla dagar är bra men helgen är som gjord för kärleksäventyr.

Stenbocken

Allt går som på räls under veckan och du har lätt att plocka upp gamla rutiner så väl som att komma in i nya sammanhang. Det enda som bör vänta någon vecka är dina egna initiativ.

Veckans boost: Gruppaktiviteter och gärna strapatser och upplevelser med vänner ger veckan en extra guldkant. Du mår som bäst när dina insatser ger andra ett lyft. 

Hälsotipset: Som lagspelare och i grupp växer du, allra mest när du tävlar.

Kärlek och relationer: Du får inte en passionsvecka men när det kommer till romantik och närhet ser det fint ut. Ni kommer varandra nära och all tid tillsammans ger starkare band.

Vattumannen

Undvik att säga vad du känner under veckan. Du har ett fantastiskt driv i allt du gör men andra håller inte alltid ditt tempo. Det är frustrerande men all feedback landar fel just nu.

Veckans boost: Egna projekt ger beröm och fyller dig med stolthet. Du är bäst på egen hand just nu och klarar mer än du tror. Du klarar praktiska uppgifter lätt.

Hälsotipset: Du är i bättre form än du tror så låt inte vaga känslor hålla dig tillbaka.

Kärlek och relationer: Om du är beredd på att lappa och laga relationer senare blir det en rolig vecka. Nya känslor vaknar inom dig och det finns stora äventyrschanser.

Fiskarna

Hektiskt och stressigt men det är inget du inte hanterar med god planering. Håll dig strikt till att ta bort något varje gång du lägger till något så får du en produktiv vecka.

Veckans boost: Säg nej till saker! Du finns alltid där för andra och det ger dig trygghet men just nu är en egoboost värdefull. Säg nej och prioritera något du vill istället.

Hälsotipset: Hösten nalkas så alla sommarupplevelser utomhus ger extra mycket.

Kärlek och relationer: Veckan är som gjord för att komma människor närmare och lära känna nya sidor hos dem. Perfekt dejtingvecka och bra för utflykter med din partner.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.