Horoskop vecka 46, 2021

Astro 15/11 - 21/11

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur ska du ta dig an veckan på bästa sätt?

Wellness astrolog Tor Tolander guidar dig genom veckan.

Här är veckans horoskop 15 november till 21 november 2021.

VÄDUREN

Så här mellan höst och vinter befinner du dig i ett mellanläge där rutiner riskerar att ta allt utrymme. Vill du få ut mera krävs det att du gör medvetna val och satsar på dem. 

Veckans boost: Tacka ja! Andras idéer och förslag är roligare än de verkar och att låta andra fatta besluten ger dig upplevelser du annars missat.

Hälsotipset: Lägg ner lite extra på vad du äter. Det här är en bra vecka för dietförändringar.

Kärlek och relationer: Du kan få en oväntat spännande vecka. Känslorna bubblar inom dig och kan ge riktigt heta kvällar i rätt sällskap. Måndagen och lördagen sticker ut mest.

OXEN

Det kommer att vara lite tungt att komma igång med saker men så fort du är på gång går framför allt praktiska sysslor väldigt lätt. Att jobba tillsammans med andra gör allt roligare. 

Veckans boost: Så länge du vet vad poängen är hittar du rätt och det du gör blir roligt. Sätt upp mål och unna dig själv en belöning när du når dem.

Hälsotipset: Sinnesro ger dig energi. Njut av meditation eller koppla av med en ljudbok. 

Kärlek och relationer: Förälskelse och fördjupad kärlek är möjlig men kräver planering. Satsa på middagar på tu man hand, utflykter och gemensamma upplevelser.

TVILLINGARNA

Helheten är större än delarna just nu. Du kommer uppleva att det du gör inte riktigt blir som du tänkt dig men när du ser tillbaka på veckan känns den oväntat lyckad.

Veckans boost: Du är en social människa som mår bra när det händer mycket runt dig så var inte rädd att dyka in i nya saker, du kommer att hinna det du måste ändå. 

Hälsotipset: Undvik styrkepass just nu, teknikträning som paddel eller badminton ger dig mer.

Kärlek och relationer: Planera för mysigt hemmaliv men räkna med oväntad uppmärksamhet. Veckan blir trevlig och helgen het särskilt om du går på klubb eller fest. 

KRÄFTAN

Du är inne i en period då det mesta går lätt och ganska bekymmerslöst men ska du må riktigt bra behöver du utrymme att tänka nytt och stort. Sök nya utmaningar.

Veckans boost: När du är modig växer du. Ta du steg som du ängslas inför och säger saker du vanligen håller för dig själv gör du både dig själv och andra en tjänst.

Hälsotipset: Utmaningar och tävlingsmoment sporrar dig, du är i bättre form än du tror.

Kärlek och relationer: Det beror på din partner om du får en fin kärleksvecka eller inte. Du kan ge hur mycket som helst men det är vad du får tillbaka som skapar stämning och närhet.

LEJONET

Du gillar när det går undan och vill helst lösa allt fort så du kan gå vidare till nästa uppgift. Förseningar irriterar dig mer än vanligt och kan leda till missförstånd och slarvfel.

Veckans boost: Ett vardagsäventyr lyfter hela veckan. Testa en kul kväll med vänner, en helgtripp med hälsoprofil eller ett familjebesök på ett äventyrsbad.

Hälsotipset: Det är lite högre risk än vanligt att du råkar ut för olyckor så viss försiktighet lönar sig. 

Kärlek och relationer: Den här blir en familje- och vänskapsvecka. Du får en del intima stunder men räkna inte med att det blir himlastormande.

JUNGFRUN

Trevligt, lättsamt och lättplanerat. Din vecka blir enkel och mycket av det du oroar dig för går bättre än du trott eller skjuts helt enkelt upp. Det finns utrymme för egna planer.

Veckans boost:  Kropp och själ hör ihop och just nu är det kroppen som behöver ett lyft. Allt från en hemmabehandling till en full spadag ger välmående och harmoni. 

Hälsotipset: Smidighetsträning och cardio, gärna i grupp ger energi som varar.

Kärlek och relationer: Du väcker mer intresse än du tror, flirtar leder lätt vidare och svarar du på inviter så är det upp till dig att sätta gränserna för vad det leder till.

VÅGEN

Du mår bra av förändringar men du kommer att få skapa dem själv för just nu känns det som om de flesta runt dig bara vill ta sig igenom vardagen. Att ta initiativ lönar sig.

Veckans boost: Gör dig av med onödigt skräp. En rejäl garderobsrensning och en översyn av hemmet är bra för alla och kan bli oväntade inkomster vid nätförsäljningar.

Hälsotipset: Håll fast vid dina träningsrutiner även då tidsplanen kräver prioriteringar.

Kärlek och relationer: Du känner att du lägger ner betydligt mer på dina relationer än du får tillbaka. Ska det här bli en bra kärleksvecka behöver din partner visa färg.

SKORPIONEN

Kraft, självförtroende och effektivitet präglar veckan. Om du inte får utrymme av din omgivning att göra saker på ditt sätt går det ut över ditt humör och deras trivsel.

Veckans boost: Ge dig själv en självkänsleboost. Du har mycket att vara stolt över, ta fasta på det, unna dig att göra sånt du trivs med och skäm bort dig själv.

Hälsotipset: Devisen ”min kropp är mitt tempel” är sann. Ren mat och dryck gör dig gott. 

Kärlek och relationer: Närhet kommer via gemensamhet och glädje. Satsa på att må bra och gör saker som ni gillar vare sig det är första dejten eller mitt i förhållandet.

SKYTTEN

Din vecka blir lätt och det mesta går din väg men du är trots det ganska rastlös. Du vill göra mer, hinna mer och komma längre. Ju aktivare vecka du får desto bättre trivs du. 

Veckans boost: Satsa på adrenalinrusher, det ger en energikick som varar. Träning med kampinslag, klätterväggar eller ett besök på en skjutbana är bra exempel. 

Hälsotipset: Se till att äta ordentligt, högt tempo kräver mycket energi.

Kärlek och relationer: De stunder som skulle kunna bli innerliga under arbetsveckan rinner oftast ut i sanden. Lyckligtvis blir din helg bättre, särskilt om du gör planer i förväg.

STENBOCKEN

En riktigt fin vecka väntar dig, inte bara är du effektiv och pålitlig som vanligt utan dessutom ovanligt kreativ vilket märks och imponerar på din omgivning. En bra vecka för nystarter. 

Veckans boost: Du har ett öga för stil och värde just nu så alla typer av fyndshopping eller investeringar går strålande. Slå till och gör ett inköp du funderat på. 

Hälsotipset: Dans och träning till musik tillför en extra dimension.

Kärlek och relationer: Du gör större intryck på de du möter än du tror och har dessutom nära till känslor och passion. Det här kan bli höstens bästa kärleksvecka.

VATTUMANNEN

Du kommer få en vecka full av överraskningar och förändringar av både scheman och förutsättningar. En del av det kommer bli riktigt kul men mycket ställer till det för dig.

Veckans boost: Dra ner på sociala media och skärmtid och ägna dig åt vänner, fysiska möter och familjenöjen utan bredbandskrav. Lite jobbigt men mycket roligt för alla.

Hälsotipset: Du kommer att missa pass under veckan – få passen du hinner med att räknas.

Kärlek och relationer: Kärleksförklaringar och tid till erotik kommer till dig i samma former som resten av livet just nu. Överraskande, oväntat och inte alltid när det passar.

FISKARNA

Det är tid för förändringar och allt du startar under veckan får ett lyft direkt. Allt fungerar vare sig det är arbetsrelaterat, hemmafix, fritidsaktiviteter eller rör livsstilsval.

Veckans boost: Ta tag i saker, starta nya projekt och säg ja till spännande förslag. Din entusiasm betalar sig många gånger om just nu. 

Hälsotipset: Allt går bra om du är nöjd med din träning, annars är det läge att välja om.  

Kärlek och relationer: Dina relationer mår bäst som de är just nu. Har du kärlek i ditt liv blir det en mysig vecka, letar du efter drömpartnern kommer bättre veckor att hitta hen.

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Stjärntecknen du passar bäst ihop med

 2. SEX

  Sexställningen du kommer älska – enligt ditt stjärntecken

 3. VECKANS HOROSKOP

  Horoskop vecka 47 – så blir din vecka

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.