Horoskop vecka 11, 2023

Astro 13 – 19/3

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna?

Astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop 13–19 mars 2023.

Väduren

Vårdagjämningen närmar sig och det gör det här till en vecka för eftertanke och avslut. Nya steg bör vänta lite medan allt som kan fullbordas lägger en bra framtidsgrund. 

Må bra: Det finns dolda sanningar i vardagen och du hittar dem när du lägger tid på lugna, kreativa övningar. Allt från sudoku till tetris frigör dina logisk sidor. 

Inför helgen: Det kommer bli en hektisk helg utanför din kontroll, gör få planer. 

Kärlek och relationer: Har du tid så är det här en vecka för förälskelse och passion. Stress och många uppgifter är kärlekens fiende så vill du ha en het vecka, skjut upp onödigheter. 

Oxen

Inte mycket står emot dig när du lägger kraft bakom orden och satsar på det du gör. Vare sig det gäller arbete, hobbyprojekt eller idrott är det här en vinnarvecka. 

Må bra: Din styrka och envishet gör att nästan allt är möjligt men stor kraft kräver mycket energi. Se till att du har ett balanserat energiintag och ha gärna en powerbar i väskan. 

Inför helgen: Bestäm dig senast på onsdagen vad du vill göra och håll dig till det. 

Kärlek och relationer: För dig i en relation blir det en lugn vecka med fredagen som bästa dag. Dejtar du blir det mer spännande och ett ja blir mycket mer spännande än ett nej. 

Tvillingarna

Lita på dina vänner! Du får motstridiga besked och tvivlar på vad du ska välja vilket inte passar dig. Fråga om råd från människor du litar på och följ dem.  

Må bra: Värme och närhet ger tillvaron ett välbehövligt lugn. Allt som balanserar dig, ifrån ett långt bad till en romantisk promenad, fyller dig med ny livsglädje. 

Inför helgen: Om det finns möjlighet till en fest eller utekväll är det värt att lägga tid på. 

Kärlek och relationer: Vardagsromantiken blommar och små gester leder till stora upplevelser. Ett sms med tungan i mungipan eller en uppmuntrande kommentar räcker långt.

Kräftan  

Vintern börjar kännas lång och tyngande. Så länge du har roliga sysslor framför dig mår du bra men dötid och framför allt kallprat gör dig frustrerad och grälsjuk. 

Må bra: Din vanliga fruktsamma kreativitet är ett Kräftdrag att vara stolt över och som ibland behöver lite vila för att växa. En rutinartad vecka fyller på din fantasi.  

Inför helgen: Det är läge för en praktisk och arbetsfull helg. Gör något nödvändigt. 

Kärlek och relationer: Stjärnorna pratar om en väldigt känslostark vecka men de säger inget om huruvida det handlar om bra stunder eller explosiva konflikter. Var bered på både och.

Lejonet

Du har tur i kärlek just nu men det är också den enda uppsidan på en rätt motig vecka. Gör det du måste och stå ut. En rejäl vändning väntar inom kort. 

Må bra: Jaga dina passioner! Unna dig god mat, purrande kärleksstunder och lata stunder. Att vara lite självisk när vintern är kall ger dig en stärkt jagkänsla.  

Inför helgen: Ju färre du umgås med desto bättre, utomhusaktiviteter med familjen är bäst. 

Kärlek och relationer: Du är på humör för stora upplevelser och straka känslor men du behöver känna dig omhändertagen för att det ska tända. Din partners insats är avgörande.

Jungfrun

Kaotiskt, hektiskt och oplanerat är ledorden för den kommande veckan. Du blir lätt överväldigad av utmaningarna du möter men ser du möjligheter istället för hinder går det bra. 

Må bra: Ge dig själv beröm, oavsett hur jobbig dagen varit har du gjort något du är stolt över. Fira det och kom ihåg att de bra sakerna du gjort är de som definierar dig. 

Inför helgen: Allt förbestämt blir roligare än du trott, hastigt lagda planer faller platt. 

Kärlek och relationer: Måndag, torsdag och fredag är dina turdagar, resten av veckan blir tyvärr rätt kall och kärlekslös men väldigt lämpad för praktiska familjeåtaganden.

 Vågen

Stora förändringar är på väg och allt du kan göra för att vara beredd på dem är till stor nytta. Fila på dina nätverk, förnya vänskapsband och visa din omgivning vad du kan. 

Må bra: Att lära dig nya saker är en självklarhet för at du ska må bra. Kolla på vad det finns för spännande utbildningar och studiecirklar och låt dig inspireras. 

Inför helgen: En nöjes och kärlekshelg väntar, gör stora planer tidigt under veckan. 

Kärlek och relationer: Med undantag för tisdagen är det en rätt ljummen arbetsvecka men helgen är desto hetare. Perfekt för en kärlekshelg eller en het dejtkväll på lördagen.

Skorpionen

Ditt flyt från förra veckan håller i sig så satsa vidare på det som gav dig framgång då. Du gör stora intryck på chefer och medarbetare med ditt sätt och din effektivitet. 

Må bra: Sätt dina tankar och känslor i skrift. Just nu är det du upplever en självklarhet men om fem år ger dina ord nu dig styrka och trygghet. En dagbok är alltid en bra hjälpreda. 

Inför helgen: Spontanitet är nyckeln så strunta i planeringen och gör det som faller dig in. 

Kärlek och relationer: Vänskap och släktband är det som ger veckan känslomässigt djup. Kärleken brinner tyvärr på sparlåga så satsa på familjestunder istället. 

Skytten

Det blir en sirapsvecka när allt du gör går bra men trots det verkar ingen ta åt sig eller förstå deras del av era gemensamma åtaganden. Bit ihop, kritik och gräl löser ingenting.

Må bra: Du behöver en ventil när verkligheten är frustrerande och du inte får det gehör du förtjänar. Ett samtal med vänner eller kanske en förälder ger nya perspektiv. 

Inför helgen: Du behöver omväxling, tänk på något roligt du inte gjort på länge och gör det.  

Kärlek och relationer: Vare sig du dejtar eller har en partner är det inte romantik i sig som för er närmare varandra utan att ni gör roliga saker tillsammans. 

Stenbocken

Energi och förmåga har du i överflöd men du saknar inspiration och riktning. Slå dig ihop med någon och dela uppgifter eller låt någon annan leda så blir veckan framgångsrik.  

Må bra: Många ser upp till dig mer än du anar och beröm från dig betyder mycket. Säg till dem när de gör bra ifrån sig så blir de bättre och du får likvärdigt lov tillbaka. 

Inför helgen: Helgen är väldigt lämplig för sport och fysisk ansträngning. 

Kärlek och relationer: En turbulent och känslomässig vecka väntar med både berg och dalar. Kom ihåg att passion och ilska ligger nära varandra och att det ena lätt sporrar det andra.  

Vattumannen

Surfa fram på din omgivnings frustration och oförmåga. Det blir en strulig vecka under vilket ditt lätta, obekymrade sätt löser kan lösa problem andra kör fast i. 

Må bra: Ta tag i det som oroar dig! Det ligger en konstig njutning i tankar på vad som kan gå fel men det är dags att ändra på det. Hitta lösningarna och släpp dina farhågor. 

Inför helgen: Låt dagarna komma som de faller sig eller låt andra stå för idéerna. 

Kärlek och relationer: Du är sensuell men inte särskilt engagerad i att stå för hela arbetet. Om din partner inte aktivt visar sitt intresse finns det annat som ger mer än kärleksstunder. 

Fiskarna

Den sista riktiga vinterveckan är full av möjligheter. Arbetet går på rutin och de ljusare kvällarna lockar till aktiv fritid. Gör dina fria stunder till lekfulla högtider utomhus. 

Må bra: Du har mycket ogjort som ligger och väntar på att det ska bli rätt tid att ta tag i. Det är läge för att göra det nu! Välj något av det du är nyfiken på och sätt igång.  

Inför helgen: Vänner känner att ni ska göra något tillsammans, det är värt at tacka ja. 

Kärlek och relationer: Trots, eller kanske på grund av, att mycket av det som händer handlar om dig och dina val finns det inte mycket tid för kärlek just nu. 

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.