Horoskop vecka 49, 2022 – så blir din vecka enligt stjärnorna

Astro 5 – 11/12

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 5 – 11 december.

Väduren

Veckan börjar ett riktigt bra tempo men ju längre den går ju lugnare får du. Lägger du dina viktigaste åtaganden först kan du fylla helgen med lugnare och roligare upplevelser. 

Veckans boost: En riktigt bra vecka för julklappsshopping väntar dig. Ditt omdöme är på topp och din kreativitet och idérikedom inte långt därefter. Sprid glädje omkring dig. 

Hälsotipset: Klä dig för kylan, att bli kall en riktigt dålig idé just nu. 

Kärlek och relationer: Söker du kärleksstunder utöver det vanliga är det under arbetsveckan de bästa dagarna finns. Under helgen väntar mera familjeliv och soffmys.

Oxen

Det är mycket som känns ofärdigt och i behov av insatser för att bli bra. Lyckligtvis kommer lösningarna till dig under veckan. Under onsdagen ger goda nyheter bra idéer. 

Veckans boost: Planera någonting särskilt för helgen som du kan se fram emot hela veckan. Längtan ger tillvaron sin egen krydda och genomförandet en lyckoexplosion. 

Hälsotipset: Det är tid att pröva någonting nytt. Hitta inspiration i böcker eller på nätet.

Kärlek och relationer: Dina kärleksplan är går inte riktigt som planerat just nu. Men du blir väl kompenserad då din partner som känner sig både skyldig och uppskattande. 

Tvillingarna

Din energi och entusiasm höjer stämningen runt dig och får det att må bra när du har mycket för händerna. Trots kylan ger utomhus upplevelser en extra kick. 

Veckans boost: När du gör praktiska saker och genomför dem från start till mål växer du som människa. Det är resultaten som är viktigast så välj helst säkra projekt. 

Hälsotipset: Utrustningen är avgörande, gå igenom skor och träningsgrejer. 

Kärlek och relationer: Det blir allt eller inget när det kommer till kärleken den här veckan och tyvärr ligger det mesta inte i dina händer. öppna romantikdörren och hoppas på magiska möten. 

Kräftan

Veckan börjar ganska kaotiskt men blir bättre och bättre allt eftersom. Det känns frustrerande långsamt men din fingertoppskänsla och kreativitet får mycket utrymme. 

Veckans boost: Mycket ger dig glädje just nu och allra roligast blir en härlig hemmahelg med nära vänner eller familj. Tänk större än bara en trevlig middag, gör en utflykt tillsammans. 

Hälsotipset: Vädret begränsar vardagsmotionen, kompensera gärna med något extra pass. 

Kärlek och relationer: Stora gester och starka signaler är nödvändigt för att din kärleksveckan ska bli bra. Otydlig kommunikation och missförstånd dödar lusten effektivt. 

Lejonet

Din Lejonoptimism vänder det här från en motig till en bra vecka. Det är när du aktivt ändrar på saker och lägger dig i som framgång kommer och problem försvinner. 

Veckans boost: Träning, rörelse och ett högt tempo ger dig massor med energi. Du känner dig ganska lat och har svårt att komma igång men resultatet är värt ansträngningen. 

Hälsotipset: Ett balanserat matintag är grunden för god hälsa, havsproteiner är en vinnare. 

Kärlek och relationer: Just nu finns alla förutsättningar för en vecka då ni kommer närmare varandra men du behöver visa vägen. Alla kärleksinitiativ blir djupt uppskattade. 

Jungfrun

Ditt tålamod sätts på prov, du får ta om instruktioner och andras insatser sätter krokben för dina egna. Att ryta ifrån skapar bara fler problem, uthållighet är enda lösningen. 

Veckans boost: Att bli ompysslad och servad av andra ger en extra kick just nu. Allra bäst är det om din familj lyfter dig men ett fint restaurangbesök eller en hotellhelg funkar också. 

Hälsotipset: All fysisk aktivitet som ger aggressionsutlopp sporrar dig. 

Kärlek och relationer: På andra sidan en ganska jobbig vecka väntar en väldigt löftesrik helg. Har du chansen bör du unna dig och din lekkamrat något särskilt under den. 

Vågen

Du har hållit ett högt tempo ganska länge och det börjar det tära på krafterna. Du är fortfarande full av liv och energi men det som nyss kändes enkelt kräver nu mer av dig. 

Veckans boost: Det som ger dig allra mest är en ledig dag under veckan, fri att göra som du vill med. Om det inte fungerar är en ansvarsfrihet helg utan krav ditt näst bästa val. 

Hälsotipset: Nervarvning och vila fyller energidepåerna och minskar skaderiskerna. 

Kärlek och relationer: För dig i ett förhållande väntar en intim men ganska avslappnad vecka. Om du söker kärleken ger tisdagen och framför allt torsdagen dina hetaste chanser. 

Skorpionen

Veckan blir ovanligt social för dig och andra människors beslut får stor betydelse för dig. Det snurrar runt många tankar och rykten, hittar du sanningarna bakom dem är mycket vunnet. 

Veckans boost: Eget skapande och tid för egna projekt betyder mycket. När du har utrymme att själv bestämma får tillvaron en extra dimension. Unna dig egentid. 

Hälsotipset: Välmående slår träningsrutiner. Känn efter vad du verkligen vill göra. 

Kärlek och relationer: En flitig och rolig vecka väntar dig snarare än en riktigt intim sådan. Skapa nya kontakter, gör roliga saker tillsammans, eller återupplev gamla favoriter. 

Skytten

Livet känns som ett smörgåsbord och allt du lägger din kraft på går lättare än du trott. Ett bra tips år att satsa på en sak i taget, att sikta på flera mål samtidigt minskar din träffsäkerhet. 

Veckans boost: Gör måltiderna festligare än vanligt. Det behöver inte vara dyrare mat utan det är atmosfär, dukning och helhetsintryck som höjer både aptit och livsglädje. 

Hälsotipset: Mjuka rörelser och uthållighet ger mer en rena styrkepass under veckan. 

Kärlek och relationer: Faller du för någon under veckan faller du hårt. Det är de djupaste känslorna och den hemligaste passionen som kommer till ytan om du ger den chansen. 

Stenbocken

Det är ett bra läge att tackla gamla problem just nu. Du ser saker med nya ögon och hittar lösningar på sånt du gått bet på tidigare. Ingenting är omöjligt för dig just nu. 

Veckans boost: Kulturupplevelser, konserter eller gripande filmer fyller dig med livsvisdom och harmoni. Att dela dessa stunder med någon riktigt närstående gör dem ännu bättre. 

Hälsotipset: Se över dina livsrutiner, helheten är viktigare en delarna var för sig. 

Kärlek och relationer: Veckan börjar ganska svalt men ju längre den lider desto hetare blir den. Från fredagen är kärlekschanserna på topp Och det är läge för romantiska planer. 

Vattumannen

Ditt humör avgör till stora delar hur veckan blir för det mycket som händer runt dig. Tar du det som positivt julstrul får du en lätt resa, stressar du upp dig blir det tyngre. 

Veckans boost: Den stora glädjen hittar du i de små stunderna med din partner och dina närmaste. Ta vardagstid tid för varandra så ofta det går så får alla en fin vecka. 

Hälsotipset: Din styrka och goda hälsa håller i sig, utnyttja den och ta i ordentligt. 

Kärlek och relationer: Känslolivet handlar om prioriteringar. Du hinner inte med allt du vill men lägger du tid på kärleken ger den mycket tillbaka särskilt under arbetsveckan. 

Fiskarna

Helgerna närmar sig och du känner dig långt ifrån redo, mycket är ogjort och kraven du ställer på dig själv är höga. Lösningen ligger i att delegera, be om hjälp så blir det allt lättare. 

Veckans boost: Allt som inte har med julen och andras behov eller planer inför helgerna att göra är en vinnare. Du behöver ett ankare i nuet, gör något vardagsroligt. 

Hälsotipset: Prioritera egentid före träning. Mindfulness är din hälsokompass. 

Kärlek och relationer: Just nu handlar relationer mest om förväntningar och kanske krav. Det är bättre att avvakta än att forcera känslorna. Helgen blir hetare än veckan. 

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.