Horoskop vecka 9, 2023

Astro 27/2 - 5/3

Publisert:

Sista dagarna i februari och de första i mars.

Snart är våren här på riktigt. Hur blir din vecka?

Astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop 27 februari till 5 mars 2023.

Väduren

Övergången från februari till mars blir lite kaosartad när oväntade problem uppstår runt dina fritidsaktiviteter. Privatlivet spiller över till ditt yrkesliv och gör dig okoncentrerad. 

Må bra: En ny utmaning skapar möjligheter för dig att se framåt och hitta nytt fokus. Att ha en kreativ vision samlar dina tankar och fyller dig med livslust. 

Inför helgen: Dags att uppfylla löften som du gett, planera för en full familjehelg. 

Kärlek och relationer: Det är mycket som händer och det gör de stunder du kan stjäla med din partner eller date extra viktiga och mycket speciella. Räkna med en minnesvärd kärleksvecka. 

Oxen

Veckan tar inte riktigt fart förrän under onsdagen eller torsdagen så vänta med beslut och dina viktigaste uppgifter tills efter dess. Din envishet ger utdelning. 

Må bra: Vintern är ett maraton och du närmar dig upploppet. Det gör egenvård extra viktigt så skjut inte upp dig själv utan lyssna på din kropp och ta hand om den lite extra. 

Inför helgen: Det är en fulltecknad helg men det finns tid för kultur, gärna bio eller teater. 

Kärlek och relationer: Slumpen avgör mycket när det kommer till känslor och kärlek. Låt ödet styra och tacka ja om du får oväntade inviter eller intima möjligheter. 

Tvillingarna

Veckan inleds starkt och du har kraft att skapa nytt och få fart på sånt som blivit liggande. Det tempo du sätter under måndagen och tisdagen bestämmer resten av din vecka. 

Må bra: Framgång föder framgång och det mål du uppnår inspirerar till nya åtaganden. Ta till dig dina medgångar och var stolt över resultaten när det går bra. 

Inför helgen: Det är inte läge för vila så förbered dig och dina nära för en spännande helg.  

Kärlek och relationer: En lättsam och rolig vecka väntar dig då flört och skratt ligger närmare en stor passion. Undantaget är tisdagskvällen då en parupplevelse ger långvariga känslor 

Kräftan

Utan din hjälp blir det här en onödigt jobbig vecka för alla du har runt dig. Din vägledning och de exempel du sätter skapar arbetsglädje men det kräver ett stort engagemang. 

Må bra: Du dras lätt med av det du gör och satsar energi du egentligen inte har. Erkänn för dig själv när du är slut och ändra dina planer istället för att tära på dina reserver. 

Inför helgen: Fredagen är helgens roligaste dag medan lördagen bör vara den lataste. 

Kärlek och relationer: Det brinner i dig att få uttrycka dina känslor och du längtar efter närhet men låt andra leda vägen. Går dina initiativ dåligt blir det en frostig vecka. 

Lejonet

Rutinerna småstrular här under veckans första dagar och det tynger dig men med en ny månad kommer nya möjligheter. Inled mars med en rejäl nystart. 

Må bra: När vardagsbestyren blir krävande ersätter du ofta egna aktiviteter med vila. Det känns bra för stunden men skadar din självkänsla. Se över träningsrutinerna och håll dem.

Inför helgen: Gör helgen till något att se fram emot. Planera en aktivitet eller shoppingrunda. 

Kärlek och relationer: Du är lockande och drar blickar till dig även i vardagen. Små gester och inviter från din sida ger stora resultat och leder till oväntade kärlekstunder. 

Jungfrun

Din förmåga att vara tydlig och säga nej behövs under veckan och kommer att sättas på prov. Om du inte säger ifrån när du känner att något är fel får du en ovanligt motig tid. 

Må bra: Det du måste göra är inte alltid populärt och det tar ner ditt självvärde. Ladda batterierna med ansvarsfrihet umgänge, nära vänner, syskon eller föräldrar fungerar bäst. 

Inför helgen: De planer som ligger kan du inte ändra, men var självisk med tiden som blir över. 

Kärlek och relationer: Det här är inte en stor kärleksvecka och den blir inte bättre när du styr upp den. Vänskap och närhet för er närmare en erotik och romantik.

Vågen

Du är full av energi och ovanligt snabbtänkt men vad som ska göras är inte alltid självklart. Du får ut mest av veckan när du samarbetar med människor du verkligen litar på. 

Må bra: När vardagen är fulltecknad och framtiden känns osäker är det lätt att tappa bort sig själv. Ägna tid med familjealbum och minnessaker så stärker du din självbild.

Inför helgen: Kasta dig in i en aktiv helg. Kommer du bara igång blir det en energikick.

Kärlek och relationer: Det finns en gäckande lekfullhet inom dig som smyger i skuggorna av ditt medvetande. Det förbjudna och farliga kittlar, fångar du det väntar en het vecka.

Skorpionen

Dubbelkolla att de du arbetar med är på samma våglängd som du. Det här är en mycket produktiv vecka där den enda risken är att missförstånd kommer skapa merarbete. 

Må bra: Osagda sanningar skapar ett avstånd mellan dig och dina närmaste. Visst tar det emot att riskera sårade känslor men förlåtelse och förståelse är värt mycket mer. 

Inför helgen: Avsluta allt du kan under veckan så att helgen kan bli ledig och lekfull. 

Kärlek och relationer: Satsa inte för stort på kärleken och vänta dig inte för mycket. Det här är en familj- och vänskapsvecka då passioner inte tänder dig som vanligt. 

Skytten

Tänk på vad dina insatser ska leda till innan du startar saker. Utan tydliga mål bränner du massor av energi på oväsentligheter och får en stressig vecka helt i onödan. 

Må bra: Din tävlingsinstinkt gör att du lyckas med mycket men just nu har du inte din vanliga, outtömliga, kraft. Hushålla din energi och ta inte på dig sånt du inte brinner för. 

Inför helgen: Ägna helgen åt lite verklighetsflykt, nya platser ge ny livsglädje. 

Kärlek och relationer: Vardagsstrul och missförstånd riskerar kärlekslyckan. Hitta vägar genom utmaningarna för improviserade lösningar gör känslorna hetare och glädjen större. 

Stenbocken

Bara för att något strular betyder inte det att du tänkt fel. Tro på de vägar du väljer för det är bättre att göra om och göra rätt än att överge sånt du vet fungerar. 

Må bra: Du mår inte bra av att kompromissa för mycket för du vet vad du behöver. Ta hellre tid och hitta något som är bra för alla än acceptera sånt du vet det kommer att kosta. 

Inför helgen: Idéer som känns jobbiga i veckans inledning är det som gör helgen roligast. 

Kärlek och relationer: Steget mellan en perfekt dejt och ett frustrerande gräl är jättekort under veckan. det finns potential men familjetid är betydligt säkrare. 

Vattumannen

Din sprudlande idérikedom är både det bästa och sämsta när den här veckan. Så länge dina tankar är jordnära och förankrade fungerar de men önskedrömmar skapar bara problem. 

Må bra: Du har ett välbehagsbehov som du behöver bejaka. Bra råvaror och fantasifulla, färgglada, smakstarka måltider är snabbaste vägen till nödvändig njutning. 

Inför helgen: Världen tinar sakta så satsa på vinternöjen utomhus medan det går. 

Kärlek och relationer: Den spänning ni skapar mellan er när ni inte träffas är den som tänder kärlekslågan bäst. Flirt, gemensamma planer och het texting bygger stämning. 

Fiskarna

Dubbelkolla information du får för alla runt dig är inte lika ärliga eller insatta som du förväntar dig. Lite misstänksamhet gör att du undviker en hel del fallgropar. 

Må bra: Generositet är ett älskvärt Fiskedrag och när du utövar den växer du och blir en bättre människa. Prata ut och dra streck över gammalt groll när du kommer åt. 

Inför helgen: Det är läge för fest och dans. En utekväll eller after ski häng ger mest.

Kärlek och relationer: Det är upp till dig att ta kärleken dit du vill. Dina initiativ faller i god jord och det finns inget eller ingen du inte kan få när du slår på charmen. 

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.