Horoskop vecka 52, 2022

Astro 26/12 – 1/1

Publisert:

Årets sista vecka är här.

Julen är förbi och nu väntar ett nytt år.

Wellness astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop 26/12 – 1/1.

Väduren

Det finns många saker du vill göra men din tid är inte din egen när andras behov hela tiden krockar med dina planer. Skjut upp det du inte måste göra och unna dig ett lägre tempo. 

Veckans boost: Familjetid är veckans bästa tid. Spel, lekar eller utflykter tillsammans sätter en guldkant på tillvaron. Låt andras idéer styra det ni gör tillsammans. 

Hälsotipset: Kökskreativitet med julens rester ger ett roligt näringslyft. 

Kärlek och relationer: Din romantiska tajming är strålande just nu och når sin höjdpunkt lagom till nyårsfesten. En kärleksgåva på fredagen vacker nya känslor i ditt hjärta. 

Oxen

Julen har gjort dig gott och du är full med energi och livslust. Den här veckan är som gjord för att ta itu med alla roliga hemmaprojekt du inte riktigt hunnit med under året. 

Veckans boost: När du gör saker med händerna och känner att du behöver ta i för att lyckas känns livet meningsfullt. Resultaten av ditt arbete lyfter din självkänsla. 

Hälsotipset: Varva dina intensiva tränings- och arbetstimmar med ordentlig avslappning. 

Kärlek och relationer: Det här är en strålande vecka för att blåsa nytt liv i dina relationer. Särskilt du som söker en partner har framgång, gå på fester och träffa nya människor. 

Tvillingarna

Du har veckan helt i dina egna händer. Allt du tar dig för helhjärtat och entusiastiskt går som på räls, du har ett behov av umgänge så gemensamma aktiviteter är extra roliga. 

Veckans boost: Sport, friluftsliv och utomhus aktiviteter fyller dig med livsglädje. Utnyttja dagarnas ljusa timmar till fullo, inomhusaktiviteter kan vänta till kvällarna. 

Hälsotipset: Lär dig något nytt, böcker om hälsa och träning ger inspiration. 

Kärlek och relationer: Mellandagarna är inte särskilt heta men lagom till nyårshelgen ser det betydligt roligare ut. Tacka ja till livet och unna dig en flitig start på det nya året. 

Kräftan

Du har stora planer inför veckan men den blir inte som du tänkt dig. Oväntade besök gör att du får tänka om med kort varsel. Det blir en annorlunda men huvudsakligen rolig vecka. 

Veckans boost: Shopping drar och det finns fynd att göra som ger dig glädje länge. Ta tid på dig och jämför priser innan du slår till så känns dina köp ännu mer värdefulla. 

Hälsotipset: Värme ger en extra dimension till tillvaro. Bastubad och spabesök ger mest. 

Kärlek och relationer: Att testa någonting nytt ger kittlande njutning och starka kärlekstoppar. Ge dig hän och ta språnget ut i det okända och var tydlig med vad du vill. 

Lejonet

Lägg dina bekymmer och din oro åt sidan, det här är en vecka för lättjefull lejonlyx. Skjut upp allt som kan vänta och stöka undan alla måsten snabbt, det är livsnjutarläge. 

Veckans boost: Att slippa vardagsrutinerna är veckans bästa tips. Julbordsrester kapar matlagningsbehov, tvätt- och städskolk ger dig ännu mer utrymme. 

Hälsotipset: Under den här veckan räknas shopping och fester som vardagsmotion. 

Kärlek och relationer: Ditt sällskap styr kärlekslyckan just nu. När du känner dig sedd och uppvaktad är passionen nära men tvingas du ta initiativen finns det annat som är roligare. 

Jungfrun

Dina insatser gjorde julen fantastisk och nu förtjänar du utrymme och ledighet. När du väljer att göra saker som känns lätt och roligt får du bra dagar och laddar batterierna. 

Veckans boost: Låt andra klara sig själva. Dina närmaste är vana att luta sig på dig, de växer av att tvingas ta mer ansvar och du mår bra av att slippa göra det en stund. 

Hälsotipset: Om du tränar under veckan är styrka det som ger allra mest just nu. 

Kärlek och relationer: Med undantag för nyårskvällen är det här mer än mysig familjevecka än en het kärlekstid. Ett nyårsmingel eller en romantisk middag ger ett hett årsslut. 

Vågen

Den lugna vecka som du sett fram emot blir inte riktigt som du hoppats. Andra behöver dig hela tiden och för ovanlighetens skull har du inte din vanliga lust att hjälpa till. 

Veckans boost: Säg ifrån och ta det utrymme du behöver. Du är den som jämkar och balanserar och efter ett långt år mår du bra av att lägga ifrån dig det ansvaret en stund. 

Hälsotipset: Du full av energi, det är läge att komma igång men nyårslöftena i förtid. 

Kärlek och relationer: Det finns många chanser till nära stunder både för singlar och par men frågan är om du verkligen känner för närhet. Lyssna på ditt hjärta innan du väljer väg. 

Skorpionen

Den kommande veckan blir roligare en själva julveckan var: Shopping, fester och mängder med tid för egna äventyr väntar dig. Låt lusten avgöra vad varje dag ska innehålla. 

Veckans boost: Stämningen och dina förväntningar är den stora behållningen just nu. Att fönstershoppa eller sitta på kafé och se andra mellandagsstressa gör dig glad.  

Hälsotipset: Var försiktig i folksamlingar, du drar på dig sjukdomar lättare än vanligt. 

Kärlek och relationer: Skjut upp kärleksplanerna till efter onsdagen. Det är en riktigt bra vecka för passion och intimitet men den börjar segt med stora risker för gräl. 

Skytten

Hushålla med energin, du är inte riktigt ditt vanliga outtröttliga jag just nu. Planera dagarna väl och ta inte på dig sysslor för andra. Gör bara det som känns roligt och meningsfullt. 

Veckans boost: Hemmamys, gärna i romantiskt sällskap, är veckans bästa energigivare. Mycket år roligt men allt blir ännu bättre om du tar minst tre lata timmar varje dag. 

Hälsotipset: Riktigt low impact är rätt val som Tai chi, yoga eller promenader.  

Kärlek och relationer: Du får en hyfsat bra kärleksvecka, särskilt om du har en partner. Dejtar du är onsdagen och torsdagen svaga dagar medan resten av veckan ser lovande ut. 

Stenbocken

Årets sista vecka är alldeles strålande för dig. Vare sig du semestrar eller jobbar väntar spännande, produktiva dagar. Allt du gör under veckan ger nästa år en fantastisk start. 

Veckans boost: Tidiga kvällar ger god nattsömn och massvis med ny energi. Kapa inte festnätterna kort men alla andra dagar blir bättre om du lägg dig en timme tidigare. 

Hälsotipset: Undvik maxpuls! Ta hellre mer tid på dig än att pressa dig till det yttersta. 

Kärlek och relationer: Det finns en stor potential för djupa känslor just nu. Alla romantiska initiativ, gärna ovanliga och med glimten i ögat, blir uppskattade och framgångsrika. 

Vattumannen

Du äger din tid just nu och kan lägga den på det du känner är viktigt och givande. Om andras idéer inte känns kul lyckas du oftast övertala dem om att dina är bättre. 

Veckans boost: Kvalitet går före kvantitet, att mellandagsshoppa är ett nöje som blir roligast när du jagar sånt du verkligen längtat efter. Du gör klipp som varar. 

Hälsotipset: Idrott, såväl ute som inne, blir roligare än du räknat med. Särskilt i sällskap. 

Kärlek och relationer: Dina förväntningar inför nyåret är höga och det riskerar att ställa till det lite. Även om det är roligt blir det inte alls lika intimt eller hett som du trott. 

Fiskarna

Ju lugnare du tar det den här veckan desto bättre mår du. Även om du jobbar fungerar det bra att låta saker ta tid. Sänk ambitionerna och ge dig själv ett värdigt årsslut som present. 

Veckans boost: God mat i glatt och gärna glammigt sällskap år veckans vinnare. Du är en bra värd men en är ännu bättre gäst så andras fester ger mer än att ordna dem själv. 

Hälsotipset: Träna med måtta, skaderisken är en aning högre än vanligt. 

Kärlek och relationer: Med det nya årets intåg kommer också nya känslor. Du ser dina relationer i ett nytt ljus och det skapar en längtan efter mer som blir besvarad.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.