Horoskop vecka 13, 2022

Astro 28/3 – 3/4

Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 28 mars - 3 april 2022.

Väduren

Räkna med att lära dig nya saker om människorna runt dig, det här är en social vecka då både ditt jobb och dina engagemang kräver samverkan, humor och självdistans.

Veckans boost: Ny kunskap och nya insikter. Du är snabbtänkt och väldigt lyhörd just nu, ta tillfället i akt och gör nya saker, det du lär dig nu sitter för resten av livet. 

Hälsotipset: Tävla, antingen mot dig själv eller andra, utmaningar sporrar dig.

Kärlek och relationer: Flirt, dejter och romantiska möten blir spontana och lekfulla just nu. Samtal och humor gör att du känner dig sedd, glad och förälskad. 

Oxen

Det här blir en dynamisk vecka när många av dina rutiner ställs på ända. Mest beror det på att andra har svårt att få ihop sina livspussel men det prövar ditt tålamod.

Veckans boost: Att avsluta saker du påbörjat. En stor utmaning kommer att vara att hinna med sånt du åtagit dig så varje sak du gör klart kommer att kännas som en vinst.

Hälsotipset: Din kropp svarar bra på träning men till ett pris, räkna med träningsvärk.

Kärlek och relationer: Dina känslor följer veckans tempo och gör att veckan blir turbulent. Du kastas mellan heta passioner, misstro och besvikelse. Men när det är bra är det mycket bra.

Tvillingarna

En händelserik, spännande, givande och huvudsakligen mycket rolig vecka väntar och den innehåller en rejäl överraskning som får dig att tänka över dina livsval. 

Veckans boost: Tur! Du har vardagstur och sånt som antingen kan gå bra eller strula löser sig nästan undantagslöst av sig själv. Ditt flyt gör veckan enkel.

Hälsotipset: Dans, simning och allt som sätter hela kroppen i rörelse ger vällust.

Kärlek och relationer: Det här är en bra vecka för familjeupplevelser och att göra roliga saker tillsammans med partner och nära. Det finns kärlekschanser men annat är viktigare.

Kräftan

Många misstag och missförstånd förföljer dig under veckan. Egentligen är det mest småsaker som inte betyder något men det påverkar din självbild. Artighet löser många problem.

Veckans boost: Roliga stunder. Unna dig att göra sånt du verkligen gillar på din fritid. Att skratta och bara släppa bekymmer och vardagstankar för en stund ger dig massor.

Hälsotipset: Vila och helst aktiv vila ger dig sinnesfrid. En spadag är en bra idé.

Kärlek och relationer: När allt annat känns lite motigt strålar det om ditt kärleksliv. Varje dag blir omedelbart roligare och härligare i sällskap med din kärleksvän.

Lejonet

Du vill mycket och har energi att genomföra det men du är ovanligt lättdistraherad. Gör planer och håll dig till dem för allt du släpper, om så bara för ett ögonblick, blir liggande. 

Veckans boost: Gör saker med och för andra. Det är när du är givmild och delar med dig av tid, arbete och känslor som du mår som bäst så var en god vän – för din egen skull. 

Hälsotipset: Träna när du har ledig tid efteråt, roliga pass drar ofta ut på tiden.

Kärlek och relationer: En av vårens bästa kärleksveckor väntar vare sig du letar partner eller har en livskamrat. Du är charmig, lyhörd och passionerad just nu.

Jungfrun

Du är i kontroll, ser saker klart och har ofta ett annat perspektiv än de runt dig. Det gör att du kan lösa konflikter som annars skulle bli väldigt jobbiga. 

Veckans boost: Din självklara beslutsamhet och förmåga att se realistiskt på tillvaron gör att du kan fatta svåra beslut med stor lätthet. Alla planer du gör nu kommer att gå i lås.

Hälsotipset: Du har lätt at hitta inre balans. Meditation och mindfulness ger god effekt.

Kärlek och relationer: Kärlek kräver att man är mer än en som vill skapa den. Känner du att ni delar era känslor blir det en romantisk vecka men din partners insats är avgörande.

Vågen

Stöd är viktigt just nu för när du gör saker utan feedback tappar du ofta fart och självförtroende. Delaktighet och gemensamma mål gör det här till en bra vecka.

Veckans boost: Låt din kreativitet flöda! Allt fritt skapande ger inte bara självkänsla utan också förvånansvärt bra resultat. Samarbeta, för delad glädje är dubbel glädje.

Hälsotipset: Laga mat själv. Det ger dig både kontroll och kreativa utlopp.

Kärlek och relationer: Spontanitet och lekfullhet gör kärlekslivet gott. Säg ja till saker även om du är tveksam, känslorna vaknar i flirtiga och positiva sammanhang.

Skorpionen

Du kommer att få slita för allt du lyckas med men det är värt mödan. Du har rätt i det mesta även när andra inte tror på dig och står du på dig väntar beröm och belöningar.

Veckans boost: Använd din ilska och dina frustrationer och gör något gott av dem. Alla utlopp, vare sig de består i hemmafix, träning eller annat lämnar dig stark och fokuserad.

Hälsotipset: Highimpact är veckans melodi. Styrka och intensitet betalar sig rejält.

Kärlek och relationer: Efter fulla och motiga dagar behöver du känna dig sedd och ompysslad. Med en partner blir det en mysig kärleksvecka, som singel satsa på romantiska dejter. 

Skytten

April börjar strålande och du är på ett glatt och spralligt humör för det mesta. Du växer i andras ögon när du visar att du litar på dem och delegerar uppgifter och ansvar. 

Veckans boost: Låt andra skina. Din uppskattning är eftersökt och när du ger den gör du ditt eget liv roligare också. Sprid leenden så får du leenden tillbaka i överflöd.

Hälsotipset: Sol, sol, sol. Du mår bra av ljus – se till att få det på ett eller annat sätt.

Kärlek och relationer: Trots att det här är en underbart lovande vecka så hamnar kärleken lite i bakvattnet. Känslorna finns men inte passionen under denna upptagna vecka.

Stenbocken

Saker rullar på i ett ganska bra tempo men för ovanlighetens skull är du otålig. Du har svårt för förseningar och tappar lätt humöret när andra inte gör sitt jobb. 

Veckans boost: Andras initiativ! Det är när andra gör saker åt dig utan att vara tillfrågade som du blir som gladast. Visa uppskattning när det händer så händer det oftare.

Hälsotipset: Ät lunch med andra. Samtal och matro går hand i hand med hälsa.

Kärlek och relationer: En romantisk helg ger veckan en fantastisk avslutning. Planera något härligt med partnern eller dejten till helgen för lördagen är veckans hetaste dag.

Vattumannen

Ta tag i saker och inled projekt för du brinner av engagemang. Oavsett om det handlar om arbete, fritid eller relationer, allt du inleder under veckan en gynnsam start. 

Veckans boost: Känslan av att göra nytta ger dig ett stärkt självvärde. Din passion är en kraft att räkna med och alla typer av välgörenhet gör dig stark och stolt.

Hälsotipset: Det är inte träningen som ger mest just nu utan din höga vardagsaktivitet.

Kärlek och relationer: Den passion som du lägger på annat än kärlek under veckan smittar så ju mer engagerad du är desto finare kärleksvecka får du. Alla dagar är heta utom fredagen.

Fiskarna

Veckan rullar på av sig själv och om den blir bra eller inte beror på dig. Står du utanför och låter den hända rinner den förbi men lägger du dig i andras bekymmer blir den minnesvärd.

Veckans boost: Allt du gör tillsammans med vänner ger dig glada minnen. Det kan vara lite trixigt att få tid tillsammans men väl värt det. I grupp är allt roligare.

Hälsotipset: Promenader, simning eller cykling ger massor om du låter det ta tid.

Kärlek och relationer: Roligt, spännande och ofta lekfullt. Den tid du lägger på partnerskap och relationer, särskilt under arbetsveckan, ger er härliga stunder och minnen. 

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.