Horoskop vecka 33, 2022

Astro 15 – 21 /8

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 15 – 21 augusti 2022.

Väduren

Du får lite av en omställningsvecka när rutiner byts och nytt ska in i vardagen. Glädje är nyckeln till framgång. Se fram mot det nya hellre än att sakna det gamla så går allt på räls.

Veckans boost: En riktigt fartfylld helg ger sommaren en härlig slutpunkt. Det finns en del kvar av den, men du mår bra av en aktiv sommarupplevelse just nu.

Hälsotipset: Glädjen finns i lagsport och samarbete, du har bra fart in i hösten.

Kärlek och relationer: Augusti är en fin kärleksmånad för dig och den här veckan är inget undantag. Initiativ ger utdelning och särskilt dagarna före den 18:e är fina dejtingdagar.

Oxen

De idéer du får under arbetsveckan är värda att satsa på. Du har en djupare förståelse för samband just nu och har lätt att förklara svåra saker för dem du har runt dig.

Veckans boost: Välj ditt umgänge väl. På fritiden behöver du känna dig sedd och omtyckt så välj bort kontakter med folk som gör dig obekväm. Vita lögner fungerar bra.

Hälsotipset: En bra vecka för ett träningsryck, din energi är på topp en stund till.

Kärlek och relationer: Det är som om tiden och lusten för kärlek inte infaller samtidigt och det ger dig en frustrerande vecka. På fredagen finns stora möjligheter till en kanonkväll.

Tvillingarna

Förändringar får dig nästan alltid på gott humör och det finns mycket i luften nu så du får en spännande och omväxlande vecka. Lev i ögonblicket, planer håller sällan.

Veckans boost: Låt helgen bli något annat än veckan. Sommaren lider mot sitt slut och alla mår bra av en annorlunda och spännande helg, inte minst du själv. 

Hälsotipset: Du är på väg in i en riktig powerhöst. Bra läge att starta nya goda vanor.

Kärlek och relationer: Ditt kärleksliv handlar uteslutande om tid. Du får tillbaka precis så mycket som du satsar vilket kan göra detta till en romantisk vecka, men bara om du vill.

Kräftan

I stort kan du vänta dig en ganska förutsägbar vecka där de planer du gör går i lås som du tänkt dig. Nya rutiner är lätta att komma in i och du har tid till en del egna projekt.

Veckans boost: Pyssla! Det här är en väldigt bra vecka för små, egna, projekt i det lilla. Hemmapyssel, trädgårdspåt och liknande ger massor och sånt som blir färdigt känns meningsfullt.

Hälsotipset: Resultaten kommer men de syns inte just nu. Håll ut!

Kärlek och relationer: Du får en lugn vecka och din charm har effekt men det är annat än kärlek som drar. Familj, samtal och ömhet är veckans ledord och glädjeämnen.

Lejonet

Du har charm, flyt och är väldigt passionerad när du tar dig an nya uppgifter. Din entusiasm smittar, särskilt när du tar dig tid att bjuda in andra och ger dem uppmuntran.

Veckans boost: Romantiska stunder och samtal med partner eller kärlekskamrat leder till nya insikter. Det är läge att säga en sanning, komma närmare och ge nya löften.

Hälsotipset: Hösten närmar sig så ditt näringsintag är extra viktigt. Mineralmaxa!

Kärlek och relationer: Det här har alla förutsättningar att bli en riktigt fin kärleksvecka. Ju mer tid du tar dig desto bättre, ta ett stort steg och ge dig själv en chans till djupare lycka.

Jungfrun

Din vanliga tankesnabbhet och beslutsförmåga är extra stark och det gör att du lätt ser längre än folk du jobbar och umgås med. Stig fram och ta ledningen så blir det bättre för alla.

Veckans boost: Du är smart och allt som bekräftar det ger en egokick. Testa något nytt och utmanande som ett escape room eller ett tankekrävande spel. 

Hälsotipset: Om du har chansen, led en klass eller ett träningspass. Det ger nya energi.

Kärlek och relationer: För dig som har en relation blir det en förutsägbar och ospännande vecka. Dejtar du blir det lite roligare, särskilt under tisdagen och onsdagen.

Vågen

Långt in i dig gnager en vilja till förändring, att starta något nytt eller kanske ändra något som är invant men inte längre roligt lockar. Du har rätt, det är läge att ta nya steg!

Veckans boost: Sätt dig själv först! Du är en lagspelare som väljer helheten före din egen glädje nästan jämt, men just nu behöver du en jagvecka. Välj det du vill göra och gör det.

Hälsotipset: Till helgen kommer ett kraftlyft, unna dig en naturupplevelse då.

Kärlek och relationer: En lugn, förutsägbar och bra vecka för relationer och romantik om du söker den. Du får inviter som lockar när du går ut, särskilt under helgen.

Skorpionen

Du har massor med kraft och idéer just nu och det gör dig effektiv men också ganska taggad. Du kommer att få mycket gjort men det sker inte friktionsfritt, risken för gräl är stor.

Veckans boost: En retreat eller spadag ger mycket. Tid för dig själv, kroppsvård och egna tankar utan yttre störningar leder till insikt och ett nytt fokus i vardagen.

Hälsotipset: Fokus är grunden till framgång. Yoga eller liknande är toppen. 

Kärlek och relationer: Du tar motgångar ovanligt dåligt så har du planer med din käraste, se till att de fungerar eller gör dem så enkla som möjligt. Romantik ska vara enkelt just nu.

Skytten

Hushåll med energin under veckan. Allt känns roligt och du ger dig hän helhjärtat men tar du på dig för mycket sker det på bekostnad av en jobbig och energilåg helg.

Veckans boost: Låt andra välja väg. Du är ofta den som har idéerna men unna dig att bara glida med en stund. När andra kliver fram kommer mer njutningstid och nya upplevelser.

Hälsotipset: Passion är din största styrka, Väl med hjärtat när det är möjligt.

Kärlek och relationer: Du har ett vägval när det kommer till romantik och kärlek. Satsar du tid och energi på partner eller dejter blir det en höjdarvecka men utan insats händer inget.

Stenbocken

Lita på ditt omdöme och gör dina egna val framöver. Många har åsikter men få har mer rätt än du, slänger du tid på andras idéer leder det till frustration istället för framgång.

Veckans boost: Det här är en fantastisk vecka för matupplevelser. Testa nya restauranger, laga fantastisk mat och njut av upplevelserna i gott sällskap.

Hälsotipset: Sänk tempot till helgen. Ett par lugna återhämtningsdagar gör dig gott.

Kärlek och relationer: Det här är lite av en mellanvecka där ord inte alltid träffar rätt och känslor kan bli skadade. Blir det fel så ta tid och tala ut innan ord sätts i handling.

Vattumannen

Stressigt, vardagsmotigt men inte utan belöningar. Du får en vecka som du kommer att minnas vare sig du vill det eller inte. Kom ihåg att varje problem har en lösning så går det bra.

Veckans boost: Våga vara arg! Allt som ger utlopp för frustrationer och känslor är värt att göra. Välj något som passar dig, gärna kontaktsport eller skytte och ge dig hän.

Hälsotipset: Ge veckan en lugn start och öka efter hand, en aktiv helg ger mest.

Kärlek och relationer: Kärleken är komplicerad veckan för med sig insikter som inte riktigt ligger i linje med det du hoppas och önskar. En optimistisk syn betyder mycket.

Fiskarna

Ju mer du kan luta dig på rutiner och överenskommelser desto bättre blir din vecka. Om du hamnar i jobbiga valsituationer lönar det sig nästan alltid att fråga om råd.

Veckans boost: Lediga stunder, bra böcker och solstolsmys ger enormt mycket, särskilt för dig som just börjat jobba eller står inför att göra det under nästa vecka.

Hälsotipset: Tro på dina val! Förändringar kommer men det tar lite tid innan de märks.

Kärlek och relationer: Uppvaktning ger mer än dina egna förberedelser. Flirt, dejter och presenter lägger grunden för en bra kärleksvecka men utan det blir det ganska svalt.

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.