Horoskop vecka 47, 2022 – så blir din vecka enligt stjärnorna

Astro 21-27/11

Publisert:

Det blir mörkare och mörkare för varje dag som går.

Hur blir den här novemberveckan enligt stjärnorna?

Wellness astrolog Tor Tolander ger oss horoskopet för vecka 47, 2022.

Väduren

Du siktar högt och så fort du når ett mål sätter du upp ett nytt som är större och mer ambitiöst. Det kan stressa både kolleger och annan omgivning men det passar dig perfekt.

Veckans boost: Allting som ens påminner om en tävling får dig att piggna till och känna hur inspirationen ökar. Det spelar ingen roll om det är fysiskt eller inte.

Hälsotipset: Skratt och delad glädje ger energi och ett gott humör.

Kärlek och relationer: Du tar ditt kärleksliv på stort allvar och just nu ökar det dina chanser att få njuta av passion och fina kärleksstunder. Ingen bra vecka för en ytlig flirt.

Oxen

Du är väldigt bra på att få saker gjorda, så du klarar dig fint så fort en uppgift landar på dig. Planeringar fungerar däremot dåligt, mest för att andra håller ett lägre tempo än du.

Veckans boost: Du fyller på dina batterier så fort du ägnar dig åt aktiviteter som är typiska för årstiden. Samma med maten, sök efter säsongens ingredienser och smaker.

Hälsotipset: Arbeta med händerna, särskilt om studerar eller har ett intellektuellt jobb.

Kärlek och relationer: Du behöver utrymme för dina känslor. Troligen är det inte på grund av något som sker nu utan du bearbetar något ur ditt förflutna.

Tvillingarna

Helt galen vecka som hela tiden överraskar. Oftast är det trevliga överraskningar det handlar om, men du får onekligen lite bekymmer med att göra en vettig tidsplanering.

Veckans boost: Ett välregisserat kärleksmöte eller en perfekt dejt är inte bara en njutning utan också
något som du är stolt över och som du kan hämta kraft ifrån.

Hälsotipset: Skapa något. Du får massor av ny kraft när du målar, skriver, komponerar, bygger.

Kärlek och relationer: Det blir svårt att hitta en struktur som fungerar men det är det du behöver. För många spontana möten gör kärlekslivet överladdat och turbulent.

Kräftan

Fokus ligger på detaljerna, analysen, ordningen. Kapa inte hörn om du inte vill att alla ska titta irriterat på dig. Stämningen är en aning inåtvänd, det blir ont om initiativ.

Veckans boost: Friskvård kan vara en härlig källa till välmående. Unna dig pedikyr, massage, fina råvaror när du lagar mat och kanske nya kuddar.

Hälsotipset: Fyll veckan med aktiviteter som skänker dig ett inre lugn. Vad det är spelar ingen roll.

Kärlek och relationer: Mysigt familjeliv är nyckeln till ett lyckat kärleksliv. Till och med när du dejtar är det sant, dejten behöver ha hög mysfaktor annars ingen attraktion.

Lejonet

Du är så snabb att du får gott om fritid och möjligheter att koppla av, trots att du har tusen saker som du måste göra. Du gillar det höga tempot, det är snudd på en njutning i sig.
Veckans boost: När du kopplar av, se till att det är lite lyxigare och mysigare än vanligt. En liten guldkant på hobbyer och underhållning känns riktigt bra.

Hälsotipset: Låt inte bara kroppen jobba utan ge hjärnan en och annan utmaning också.

Kärlek och relationer: Det går nästan för bra. Du kan rentav få dåligt samvete av att du verkar ha fått
all kärlekstur, i alla fall om du jämför med kolleger och vänner.

Jungfrun

Räkna inte med att allt ska flyta. Du har koll men det kan man inte säga om omgivningen, så du kan bli försenad av att andra inte kommer i tid. Är du beredd på det blir veckan lättare.

Veckans boost: Sätt dig i situationer där du kan håva in en lätt vinst. Du behöver den känslan, och du behöver strunta i att det kanske innebär att någon annan kommer i kläm.

Hälsotipset: Vattengympa och andra vattenrelaterade upplevelser ger dig en kick.

Kärlek och relationer: Småbråk förstör både romantik och passion på nolltid. Det är svårt att dra ett streck över alla små irritationsmoment, men gör ett försök.

Vågen

Du får mycket gjort och du assisterar gärna andra. Hur resultat kan bli så bra som det blir är lite av ett mysterium eftersom hela veckan också fylls av äventyr och humor.

Veckans boost: Skratt förenar och skratt piggar upp. Roliga samtal, komedier eller skrattskapande videos på Youtube eller TikTok, allt fungerar bara du skrattar.

Hälsotipset: Sikta högt. Du klarar mer än du tror och presterar bättre när du måste ta i.

Kärlek och relationer: Perfekt vecka för singlar. Du njuter av att dejta och nästan lika mycket av att leta upp nästa. Har du en partner, hitta saker som ni båda skrattar åt.

Skorpionen

Du är bra på praktiska och tekniska saker men du tappar snabbt tålamodet under teoretiska diskussion, förhandlingar och liknande saker. Dina händer behöver vara upptagna.

Veckans boost: En liten lyx här och där får dig att känna dig uppskattad. Det kan vara en sovmorgon, en skål med godis, en fin vintermössa, en lång kyss.

Hälsotipset: Årstiden är mörk och du behöver ljus. Fyll på med lampor, ljus, glitter och lyktor.

Kärlek och relationer: Får kärleken tid och utrymme att utvecklas så blir veckan fin. Du får bara inte ha för bråttom. Samma om du är på dejt, låt det ta tid att skapa ett band.

Skytten

Stjärnorna gynnar dig. Du träffar rätt människor vid helt rätt tillfällen. Lyckad kommunikation präglar veckan och det gäller både på jobbet och privat.

Veckans boost: Små stulna kärleksstunder minskar stressen och ökar inspirationen. Är du utan partner fungerar en snabb dejt riktigt bra. Kort och intensivt är modellen.

Hälsotipset: Träningsformer som är intensiva och som trappar upp fort är rätt för dig.

Kärlek och relationer: Du har tur i kärlek och därför är det viktigt vad du väljer att göra under veckan. Du får vad du önskar dig, så se till att det är något som du verkligen vill ha.

Stenbocken

Det du bidrar med är djup analys och eftertanke. Du är ankaret som gör att skutan inte hamnar på drift. Snabba beslut blir det ont om, någon annan får stå för dem just nu.

Veckans boost: Ge dina andliga sidor utrymme. Bra vecka för yoga, meditation och andra aktiviteter som ger själen energi och harmoni. Långa vilopauser är också bra.

Hälsotipset: Grönt och örtkryddor, smoothies, sallader och fruktsallader.

Kärlek och relationer: Det är de lugna stunderna som stärker kärlekslivet och får känslor att djupna. Är du singel är det i lugn och tystnad som du får reda på mer om ditt eget hjärta.

Vattumannen

Du sätter gärna igång med nya projekt, och extra förtjust är du i projekt som kan hjälpa andra. Du har svårare att engagera dig i dina egna ambitioner men du kan lyckas där också.

Veckans boost: Hetta, värme och ljus ger dig ett lyft. Du tjänar också på att bära kläder i klara och kraftfulla färger, som eldrött och guld. Unna dig att stråla klar.

Hälsotipset: Ta dig tid att vara med vänner och familj. Gemenskapen ger dig styrka.

Kärlek och relationer: Ditt kärleksliv fungerar strålande och du kan öka det positiva inflytandet ännu mer genom att satsa på komplimanger, presenter, smekningar.

Fiskarna

Vecka med vinterkänsla och brist på energi. Till och med när du är motiverad går det trögt, och dina mål känns avlägsna. Men mätt i konkreta resultat åstadkommer du en hel del.

Veckans boost: Utmana dig själv hela tiden. Gör saker du inte brukar göra, sätt upp kortsiktiga mål så att framgången inte dröjer, och håll ögonen på den närmaste måltavlan.

Hälsotipset: Värna om din nattsömn. Piffa till sovrummet och se till att luften där är frisk.

Kärlek och relationer: Du är inte på humör för kompromisser så antingen blir det en strålande vecka eller så blir det en vecka med massor av konflikter.

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.