Horoskop vecka 14, 2022

Astro 4 – 10/4

Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 4 - 10 april 2022.

Väduren

Du får en aktiv vecka då dina Vädurssidor verkligen kommer till sin rätt. Du inspirerar andra med ditt sätt och din kraft och ligger nästan alltid steget före i tanke och handling.

Veckans boost: Dela med dig av dina kunskaper. Som mentor får du inte bara självkänsla utan du höjer också de som litar på dig och får dem att växa.

Hälsotipset: Dags att ta till sig nya rön. En PT eller bok om hälsa sporrar din utveckling.

Kärlek och relationer: Vill du ha en mysig kväll får du skynda dig för måndagen och tisdagen är dina romantiska dagar. Ditt omdöme är inte på topp under helgen, skämskuddevarning! 

Oxen

Satsa på att lösa saker med kraft istället för eftertanke. Din vecka lider av tidspress så alla lösningar som går fort är bra, även om det ibland trampar någon på tårna.

Veckans boost: Kroppsvård och skönhetsbehandlingar. Du får ett lyft av att ta hand om dig själv när dagarna är stressiga och tunga. Välj hemmaspa eller salong efter smak.

Hälsotipset: En powervecka då tunga pass lönar sig, se till att du hinner med återhämtningen.

Kärlek och relationer: Under veckan kommer samhörighet och kärlek lätt. Allt du behöver är lite tid och en gemensam aktivitet för att närheten ska växa till flirt och erotik.

Tvillingarna

Var lite försiktig med hur du pratar med andra för din omgivning är stingsligare än vanligt. Skämt landar illa och folk är lättsårade. Taktfullhet och eftertanke minskar bekymren.

Veckans boost: Uteliv och fester gör dig glad. Du är i behov av avkoppling och en kväll ute eller en konsert ger dig en vecka värd att minnas och april en härlig start.

Hälsotipset: Du har en aktiv vecka som kräver mycket energi så missa inga måltider.

Kärlek och relationer: Du får en explosiv och spännande vecka. Kärleken är het och snabb och det gör att varje möte kan bli passionerat eller leda till gräl.

Kräftan

Arbeta smartare, inte hårdare för du riskerar att ta ut dig för mycket just nu. Luta dig på dina Kräftsidor och låt din kreativitet få fria tyglar medan andra gör rutingrejerna.

Veckans boost: Tidiga kvällar och lugna stunder på fritiden ger dig kraft och lust för en aktiv och rolig helg. Planera för något helgstort och se fram mot det.

Hälsotipset: Vårpromenader ger dagarna en bra start, ersätt lite av jobbresan med gång.

Kärlek och relationer: Inte världens bästa dejtingvecka men riktigt bra för soffmys med partnern. Alla Kräftor kan se fram mot en panghelg, från fredag eftermiddag blir det hett.

Lejonet

Din charm och ditt snabba intellekt gör veckan rolig och lättsam. När det krävs har du en extra växel och kan lösa saker med kraft men det är som ledare du gör dig bäst.

Veckans boost: Alla typer av kraftmätningar får ditt självförtroende att växa. Du klarar mer än du tror och när du bevisar det för dig själv blir hela tillvaron ljusare.

Hälsotipset: För en matdagbok och kolla vad du egentligen äter i slutet av veckan.

Kärlek och relationer: Se till att ha fritid på måndag och tisdag för oväntade tillfällen till lekar på två dyker upp. Under resten av veckan kräver romantiken planering för att blomma ut.

Jungfrun

Oväntade känslostormar skakar om och gör att vardagarna blir utmanande och ofta påfrestande. Det här är en vecka då sanningar kommer i dagen och du får nya insikter.

Veckans boost: Tröstmat! Du är inte ledsen men sugen på mer än vardagarna lovar och att unna dig sånt du verkligen suktar efter ger till och med den tråkigaste dagen en guldkant.  

Hälsotipset: Lowimpact träning och långa pass tömmer hjärnan och ger själslig ro.

Kärlek och relationer: Du har en vecka då dina känslor ligger på ytan. Det är lika nära till skratt och gråt som till hat och kärlek. Det kommer att bli intensivt och omvälvande. 

Vågen

Du tvivlar på dig själv och det får dig att dubbelkolla allt du gör vilket tar tid och bara får dig att tvivla mer. Luta dig på rutiner och vanor så slipper du mycket av stressen. 

Veckans boost: Fysiska aktiviteter gör att du ser dig själv ur ett positivt ljus. När du rör dig, sportar eller tar i får du en bekräftelse på din form och styrka.

Hälsotipset: Vila är A och O. Kapa inte sömntimmar, välj bort annat istället.

Kärlek och relationer: Det blir mer mysigt och familjenära än hett under den här veckan. Onsdagskvällen är undantaget och veckans mest romantiska dejttillfälle.

Skorpionen

Känslor bubblar över och det som i vanliga fall bara gör dig irriterad får dig istället att koka. Med kontroll leder det till konstruktiv kritik, utan kontroll blir det bråkigt.

Veckans boost: Film, teater och annat som berör ger dig lyckokänslor och skapar närhet. Gör saker som ligger nära ditt hjärta med människor som också gör det.

Hälsotipset: Var noggrann med träning och aktiviteter, du är mer skadebenägen än vanligt.

Kärlek och relationer: När känslorna är så nära ytan som de är just nu kommer det också att bli en spännande kärleksvecka. Det enda som kan ställa till det är en oengagerad partner.

Skytten

Allt rullar på som det ska så det blir en enkel vecka med utrymme för egna planer. Andras missar kan störa ditt lugn, låt bli att ta på dig ansvar för sånt du inte ställt till med.

Veckans boost: Planera din fritid och bjud in vänner att dela den. Du har förmågan att sprida glädje och vara ett stöd för andra. Gör roliga saker tillsammans med dem.

Hälsotipset: Lagsport och gruppaktiviteter ger all träning en extra dimension.

Kärlek och relationer: Våga utmana känslorna och ställ krav på din partner. Du mår bra av uppskattning och har rätt att kräva lite mer av din lekkamrat än du vanligen gör.

Stenbocken

Allt blir bättre när du lägger dig i och styr upp. Det är läge att ta på dig ledartröjan och visa andra hur saker ska göras. Ditt exempel får uppskattning och gör andra bättre.

Veckans boost: Kärleksyttringar ger både dig och din partner glädje. Det är läge att göra något romantiskt tillsammans, gärna något som innehåller en övernattning.

Hälsotipset: All sorts smidighetsträning fungerar extra bra för dig just nu.

Kärlek och relationer: Det här är en vecka där dina insatser avgör hur innerlig den blir. All energi du lägger på ditt kärleksliv får du åter med ränta men utan insats blir det svalt.

Vattumannen

Just nu är det kraft som löser alla problem. Att ta i tu med saker intensivt på en gång gör att du får tid över till annat medan allt du skjuter upp bara verkar bli jobbigare efter hand.

Veckans boost: Bryt rutiner och hitta något nytt att brinna för. Bäst funkar det att byta träningsform, träningstider eller lägga till något nytt och spännande till det du gör nu.

Hälsotipset: Highimpact och styrketräning ger dig omedelbar utdelning.

Kärlek och relationer: Veckan svalnar av efterhand så vill du ha passioner är det före onsdagen det fungerar bäst. Sedan är det familjetid som ger störst behållning.

Fiskarna

Du ser tillvaron i ett nytt ljus och allting verkar bli lättare och bättre ju längre veckan lider. Den positiva känslan smittar också dem du umgås med och gör våren gladare.

Veckans boost: Trädgårdsarbete i alla former ger glädje och tillsammans med familjen stor sammanhållning. Allt funkar från att byta fönsterblommor till trädgårdsodling. 

Hälsotipset: En aktiv fritid i solen ersätter trista inomhuspass. Lev mer träna mindre. 

Kärlek och relationer: Kärleksveckan blir lekfull och enkel. Du får mycket uppmärksamhet och blir uppvaktad och uppmärksammad så du behöver inte planera in kärleken.

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.