Horoskop vecka 7

Astro 13–19/2, 2023

Publisert:

Vad händer i veckan?

Blir den februaris bästa?

Wellness astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop, 13 februari–19 februari, 2023.

Väduren 

Du har gott om fysisk energi och att träna ger en bra boost, men det som har mest energi just nu är din hjärna. Du är fyndig, snabbtänkt, rolig och väldigt effektiv om du studerar.

Veckans boost: Kasta dig över allt som ger nya kunskaper. Inte bara för att du får nytta av dem längre fram, utan för att du får en riktig självförtroendekick av att erövra nya färdigheter.

Hälsotipset: Intervaller. Både när du jobbar och när du tränar. 

Kärlek och relationer: Du är inte så sugen på romantik men samtidigt fungerar små kärleksstunder väldigt bra när du behöver ladda batterierna. Likaså samtal om känslor.

Oxen 

Lita på ditt hjärta. Innerst inne vet du var det kommer att uppstå problem och var saker kommer att flyta på. Du kan ingripa och lyfta rätt person innan sugen är tappad, till exempel.

Veckans boost: Skapa. Gärna med händer och kropp. Snickra, skulptera, laga mat. Om du är osäker på ett beslut så kommer det fysiska skapandet att göra saker tydligare för dig.

Hälsotipset: Träning som fokuserar på styrka och uthållighet.

Kärlek och relationer: De små detaljerna betyder allt. Vackra ord, en genomtänkt gåva, att det doftar gott, snygga kläder. Kärleken förlorar energi av stress, hastverk, irritation.

Tvillingarna 

Plocka fram dina ambitioner, damma av dem om det behövs och ge dem sedan fritt spelrum. Det får andra att lägga märke till dig och ge dig bättre möjligheter, och det inspirerar kollegor.

Veckans boost: Kultur. Ta till dig nya intryck från så många håll som möjligt. Teater, film, konst, kulturevenemang av alla slag. Testa gärna något som du inte är så intresserad av. 

Hälsotipset: Undvik stillasittande. Du behöver vara i rörelse.

Kärlek och relationer: Kärleken är krånglig men även om det kan kännas trist nu så manar det till utveckling, och det är bra. Ibland behöver saker skakas om lite. 

Kräftan

Fokusera på det som är bra med årstiden. Fira februari, särskilt grå och trista dagar. Det förhindrar att du tappar energi varje gång det känns som om våren aldrig kommer.

Veckans boost: Riktigt givande ensamtid är svår att slå. Unna dig egna stunder med olika saker att njuta av eller med aktiviteter som du vet lyfter dig. Kanske en resa som är bara din. 

Hälsotipset: Gör nattsömnen till en upplevelse. Piffa upp sovrummet.

Kärlek och relationer: Fin kärleksvecka. Det finns gott om utrymme för romantiska möten. Om du har en partner ligger fokus sannolikt på den erotiska spänningen mellan er. 

Lejonet 

Nu är det läge att tänka utanför de vanliga ramarna. Ge inte upp på en idé för att den är vild och omöjlig, utveckla den lite till. Det kan vara ett riktigt guldkorn. 

Veckans boost: Nytt är bra. Gör saker som du inte brukar göra, testa nya metoder, följ med en vän till någon aktivitet eller kanske ett föreningsmöte. 

Hälsotipset: Du älskar att vinna. Sätt dig själv i situationer där du gör det. 

Kärlek och relationer: Det är inte romantiken i ditt liv som är det viktigaste. Denna vecka handlar om rötter. Om ditt ursprung och om banden till din släkt. Lägg energi på att stärka den biten. 

Jungfrun

Du har alltid ett fantastiskt öga för detaljer, men denna vecka överträffar du dig själv. Använd den talangen så ofta du kan, särskilt i stressiga situationer på jobbet. Det är till stor hjälp.

Veckans boost: Överraskningar är modellen. Du tycker om att råka ut för dem och du tycker nästan lika mycket om att överraska andra. Särskilt positiv effekt har det på ditt kärleksliv. 

Hälsotipset: Ta det lugnt. Åtminstone ibland.

Kärlek och relationer: Större risk än vanligt för missförstånd, och det beror på att det är väldigt starka känslor i omlopp. Delad avkoppling gör kärleken mindre spänd. 

Vågen

Denna vecka är du fantastiskt bra på att bli av med onödiga problem. I stället för att försöka fixa allt så ger du upp på precis rätt ställen. Du skapar en betydligt effektivare miljö runt dig.

Veckans boost: Varenda litet vårtecken fyller dig mer energi. Hittar du inte så skapa dem själv i stället. Ljusare färger, blommor, mat med mycket grönt och ägg. 

Hälsotipset: Träna med vänner och tävla gärna.

Kärlek och relationer: Lite romantik här och där men mest handlar denna vecka om familjeliv. Aktiviteter för hela familjen lyfter ditt kärleksliv också, särskilt om du har en fast partner. 

Skorpionen

Det handlar mycket om tillit och omtanke. Du är bra på att få andra att prestera genom att först vinna deras förtroende och sedan lyfta deras självkänsla. Kreativ vecka, särskilt på jobbet.

Veckans boost: Frisk luft och gärna sport utomhus är det bästa, det ger dig mer fart helt enkelt. Ta gärna med vännerna ut på en sväng, det ger dig ännu mer energi.

Hälsotipset: En liten, helst nyttig snack på kvällen ger bra effekt.

Kärlek och relationer: Antagligen handlar just denna vecka mer om sex än om kärlek. Och att förbättra sexlivet för automatiskt med sig andra förbättringar också, på sikt.

Skytten

En vecka med ett tempo som hela tiden växlar. Ibland händer ingenting alls och både du och kollegorna står och gäspar. Sen händer allt på en gång. Du hanterar detta med lätthet.

Veckans boost: Sociala aktiviteter av olika slag. Du mår bra av allt från gruppmöten och sammanträden till en caférunda med vännerna. Du trivs i grupp och får lätt nya vänner.

Hälsotipset: Testa gärna någon ny träningstrend, det piggar upp. 

Kärlek och relationer: Denna vecka föredrar du att träffa dina vänner, kanske för att du inte riktigt vill gå på djupet med dina känslor på det sätt man gör i romantiska sammanhang.

Stenbocken 

Kreativa lösningar och metoder ger dig fördelar i nästan alla situationer. Undvik allt som är fyrkantigt, just nu ska det vara en rund kloss i ett fyrkantigt hål för att det ska bli riktigt bra.

Veckans boost: Humor. Humor gör underverk, förbättrar all kommunikation och skapar ett klimat där du snabbt kan komma in i ett nytt arbetsmoment utan trassel. 

Hälsotipset: Örtkryddor, helst färska. De får fart på kreativiteten, särskilt doften.

Kärlek och relationer: När kärleken är nyfiken och lekfull är den som bäst. Bra vecka för en dejt, och om du har en partner kan dejtliknande möten vara något.  

Vattumannen

Du har en riktigt smart vecka framför dig. Sällan har du varit så snabbtänkt och slug. Perfekt vecka för brainstorming, om du vill hitta precis rätt koncept att utveckla. Roligt har du också.

Veckans boost: Din kropp behöver grön energi, fyll menyn med växtproteiner och vitaminrika grönsaker. Juicer och sallader ger en energiknuff som mellanmål. 

Hälsotipset: Cardio är bra. Men det viktigaste är att träningen är rolig.

Kärlek och relationer: Mys och gemenskap i vardagen ger kärleken det där lilla extra. Att dejta ger dålig utdelning, är du singel finns det bättre saker att satsa på än kärlek. 

Fiskarna 

Du sänker tempot lite, om du kan. Det lönar sig att få andra att slappna av också, för du är som mest produktiv och energisk när alla runt dig mår bra. Det är då du verkligen kan satsa.

Veckans boost: Små romantiska stunder lyfter allt runtomkring. Dessa behöver inte bestå av mys med älsklingen, ensamromantik duger bra om du föredrar det. Choklad och en film med hjärta. 

Hälsotipset: Träning utan obehag. Undvik dåligt väder.

Kärlek och relationer: Satsningar leder till positiv utveckling. Ju mer energi du lägger ner på ditt kärleksliv desto mer glöder det. Pirrig vecka dessutom, med vårkänslor. 

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.