Horoskop vecka 18, 2022

Astro 2–8 maj

Publisert:

Nu är våren här och det blir grönare och grönare på träden för var dag som går. Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 2 - 8 maj 2022.

Vädur

Jobbet lutar sig oftast på rutiner under veckan vilket passar dig ganska bra eftersom det ger dig tid för att använda dina kreativare sidor. Kärlek, skapande och vänskapsband står i fokus.

Veckans boost: Tid tillsammans med din partner gör veckan gyllene. Det är sakerna ni gör tillsammans som är viktigast och mest givande, inte kärleksstunderna. 

Hälsotipset: Odling och trädgårdsarbete är bra för kroppen och ger nyttig mat till hösten.

Kärlek och relationer: Ju mer tid du spenderar med partner eller kärleksintresset desto hetare blir veckan. Passionerna smyger på och exploderar i en intensiv helg.

Oxen

Din vanliga urkraft och uthållighet får en boost den här veckan och ingenting är omöjligt för dig att klara av. Det är nu du lyckas med de tuffa sakerna du lagt åt sidan.

Veckans boost: Utmaningar och strapatser kittlar och att tävla eller klara av nya hinder ger ett självförtroendelyft som varar. Dina bedrifter väcker dessutom beundran.

Hälsotipset: Undvik sena kvällar under veckan. När du är utvilad är du på topp.

Kärlek och relationer: Ditt lugn och din personlighet väcker intresse. Det här är en perfekt vecka för dejter och innerliga diskussioner. Sanningar kommer i dagen på ett bra sätt.

Tvillingarna

Strul och motgångar leder till nya lösningar och humoristiska ögonblick. Du har stor nytta av din sociala kompetens och vänder sura miner till god stämning hela veckan.

Veckans boost: Träning till bra musik ger dig tillfälle att ladda batterierna och tömma tankarna. Löpspåret, cykelturer och dans är det som ger allra mest tillbaka. 

Hälsotipset: Mindfulness gör träningen bättre. Avrunda med meditation eller yogaövningar. 

Kärlek och relationer: Du kommer få en lättsam, flirtig men inte särskilt het vecka. Det blir betydligt roligare än passionerat med undantag för en överraskande het tisdagskväll.

Kräftan

Du har kraft och självförtroende men är inte så pigg på att testa nya saker. Satsa på att göra ett bra jobb med det du har för händerna och låt nyheter vänta nån vecka.

Veckans boost: En stor upplevelse gör veckan bättre. Gå på en konsert, se en pjäs eller besök en utställning. Alls sorters kultur gör djupa intryck och inspirerar dig.

Hälsotipset: Fokus och intensitet är allt. Hellre få bra pass än många pliktträningar.

Kärlek och relationer: Under arbetsveckan leder dina kärleksplaner ofta till motsättningar istället för närhet. Från fredagen vänder det och helgen blir riktigt het och innerlig.

Lejonet

Veckan pendlar mellan att vara riktigt fin och oerhört stressig. Mest strular möten och annat som borde gå lätt medan sånt du inte sett fram emot fungerar hur bra som helst.

Veckans boost: En oväntad utgift ställer till det men öppnar för snabba åtgärder. Drastiska lösningar leder till rejäla förändringar och får dig att känna dig kompetent och vuxen.

Hälsotipset: Ät i sällskap så ofta som möjligt. Måltidsglädje ger harmoniska dagar.

Kärlek och relationer: Det bästa med den här veckan är delade drömmar och gemensamma planer. Det här är ingen stor kärleksvecka men den lägger en bra framtidsgrund.

Jungfrun

Lyssna till kroppen under veckan. Du håller ett högt tempo och vill väldigt mycket men kraften räcker inte till allt. Prioritera bort saker så mår du bättre och orkar mer.

Veckans boost: Kontroll ger dig trygghet under en vecka då mycket styrs av andra. Träning, matlagning och sysslor där du vet resultatet i förväg ger dig ny styrka.

Hälsotipset: Intervallträning, och korta intensiva maxpass klär dig just nu.

Kärlek och relationer: Nya saker och första intryck är det som gör veckan roligast. Oväntade upplevelser är perfekt för dig som dejtar och ett bra sätt att väcka lågor som slumrat.

Vågen

Det blir en känslosam vecka under vilken du har nära till både skratt och tårar. Lite handlar det om hur du mår men mest om vad som händer människorna runt dig.

Veckans boost: Sträck på ditt intellekt. Alla typer av pussel, kluriga utmaningar och mentala svårigheter får dig att växa. Nya kunskaper sätter sig stenhårt just nu.  

Hälsotipset: Livet blir härligare när du har roligt. Välj aktiviteter du vet att du gillar.

Kärlek och relationer: Din partner eller dejt borde läsa ditt horoskop för uppvaktning, uppskattning och uppmärksamhet väcker dig och förvandlar en vanlig vecka till en het kärlekstid.

Skorpionen

Motgångar slår ner ditt humör och får dig att tvivla på dig själv i onödan. Du har en enorm kapacitet och kan du låta bli att älta förluster får du vårens bästa framgångsvecka.

Veckans boost: Lyx i alla former. Unna dig något extra varje gång du känner att du gjort ett bra jobb så kommer framgångarna oftare och du får en egoboost på köpet.

Hälsotipset: Du behöver skapa balans för att må bra så håll hårt på dina träningsrutiner. 

Kärlek och relationer: Det här är en bra familjevecka men vill du göra den hetare krävs en hel del planering. Skapar ni ostörd tid att vara ensamma på blir varje sån stund intensiv.

Skytten

Tänk om och tänk nytt när du kör fast och det kommer du att göra. Det här är en strulig, körig och utmanande vecka. Du kommer verkligen att få nytta av ditt driv och din vinnarinstinkt.

Veckans boost: Se till att få frustrationsutlopp när trycket ökar. Du behöver din kyla för att lösa problemen så bränn av känslorna på träning och andra fysiska aktiviteter.

Hälsotipset: Att ta i rejält gör dig gott men var fokuserad. Slarv kan leda till skador.

Kärlek och relationer: Du är hetare än veckan lovar att bli så dina initiativ blir avgörande. Vill du ha en kärleksvecka att minnas måste du skapa den själv.

Stenbocken

Du har full koll på nästan allt just nu och det blir ungefär den vecka du räknat med att få. Inga större överraskningar väntar, så du kan styra din tid själv och du får mycket gjort.

Veckans boost: Planera en stor matupplevelse nån gång under veckan. Ett rejält restaurangbesök blir härligt men allra bäst blir det om du förbereder och lagar själv.

Hälsotipset: Låt dina träningskamrater lyfta dig. Ensamträning är oerhört motigt.

Kärlek och relationer: Kamratskap, gemensamma utmaningar och familjeliv står i centrum i veckan. Ni kommer närmare varandra och bygger förtroende men det tänder inte riktigt.

Vattumannen

Du får en solskensvecka då det mesta rullar på och det som inte gör det överraskar positivt. Det lönar sig att vara nyfiken för det finns spännande upptäckter att göra just nu.

Veckans boost: Skvaller, vänskap, flirt och umgänge gör din tillvaro glad och lättsam. Ju mer du slappnar av och är dig själv desto roligare får du.  

Hälsotipset: En rolig och aktiv vecka kräver att du tar tid att sova tillräckligt.

Kärlek och relationer: Det finns en flirtig och mycket lovande atmosfär runt dig med goda kärlekschanser. Ju lättsammare och lekfullare du ser på tillvaron desto sexigare blir det.

Fiskarna

Din energi gör att andra inte alltid hinner med i ditt tempo. Motmedlet är tydliga instruktioner, gör klart vad du förväntar dig av omgivningen så blir det en extremt produktiv vecka.

Veckans boost: Flit gör dig nöjd. Varje dag du kan se tillbaka på ett välgjort jobb och uppgifter du lyckats med får du en riktig kick. Att somna trött är sin egen belöning det med.

Hälsotipset: Det är läge att tömma depåerna. Tuffa utmaningar ger rejäla effekter. 

Kärlek och relationer: Veckan inleds med tre kärleksdagar som ger dig mer än du hoppats på. Sedan svalnar det rejält när annat tar över och blir viktigare. 

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.