Horoskop vecka 8, 2023

Astro 20–26/2

Publisert:

Undrar du hur din vecka blir?

Och hur ska du planera helgen?

Wellness astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop, 20 februari–26 februari, 2023.

Väduren

Du har bra flyt och behöver lite nya utmaningar för att inte fastna i trista rutiner. Din otåliga energi drar med sig din omgivning och visar du vägen höjer du alla runt dig.

Må bra: Dagarna blir längre och ljusare du får ut mest av dess välgörande effekter om du lägger tid på hållning och andning, en bra start är att kolla ergonomin på ditt jobb.

Inför helgen: Gör kärleksplaner för lördagen och familjesaker på söndagen.

Kärlek och relationer: Tyckte du att förra veckans kärlekshögtid inte levde upp till dina förväntningar kan du ta igen det nu. Ditt hjärta är lättväckt och romantikchanserna många.

Oxen

Var noggrann med hur du uttrycker dig och tänk efter lite extra innan du fattar beslut för det uppstår lätt missförstånd just nu. Kapar du hörn kan du räkna med att du får göra om.

Må bra: Måltidsro och lite extra omsorg med kryddor och grönt fyller dig med energi och vällust. Aromer och trevligt sällskap under maten och en promenad efteråt ger kroppslig harmoni.

Inför helgen: Planera för utomhusaktiviteter på dagarna och gärna romantik på kvällarna.

Kärlek och relationer: Efter en rätt körig vecka kommer en riktigt fin helg. Njut den helst med familjen eller, om du har möjlighet, med en lite kärleksretreat.

Tvillingarna

Med mars mitt i Tvillingarna har du massor med energi och är dessutom ovanligt snabbtänkt, till och med för ditt vanliga kvicktänkta jag. Nya möte leder lätt till vänskapsband.

Må bra: Varje dag du lär dig något nytt växer du som människa och lärdom kommer lätt till dig. Utnyttja din nyfikenhet och var inte rätt att ställa frågor när det behövs.
Inför helgen: Förbered för hemmamys med familj och vänner, fester ger mindre än du hoppas.

Kärlek och relationer: För singlar är det här en strålande dejtingvecka medan du med partner får det roligare, och mer kittlande, när ni ägnar er åt gemensamma nöjen och hobbyer.

Kräftan

Din vanligtvis starka kreativitet lyser inte lika klart som vanligt. Du tycker att det går strålande men dina insatser väcker inte det gillande du väntar dig. Luta dig på rutiner när du kan.

Må bra: Lämna jobbet på jobbet och behandla fritiden med respekt. Har du en lovvecka ligger den helt rätt i tiden, om inte så ägna din lediga tid åt aktiv fritid.

Inför helgen: Lägg aktiviteter på fredagen och lördagen och ägna söndagen åt lättsam vila.

Kärlek och relationer: Med lite tur tände Valentine kärlekslågan ordentligt och då får du en väldigt passionerad vecka. Om inte kan du tända den om du är rättfram.

Lejonet

Oväntade vändningar och överraskande möten ger dig en vecka långt ifrån den du räknat med. Om du är beredd att ändra din planering snabbt öppnar det en hel del nya dörrar.

Må bra: Se ändrade förutsättningar som möjligheter istället för motgångar. Din attityd och mod avgör mer än vad som faktiskt händer. Uppförsbackar är jobbiga men leder dig till högre höjder.

Inför helgen: Fråga dina nära vad de vill gör och gör planer efter deras önskemål.

Kärlek och relationer: Flirt och stulna kärleksstunder under veckan är det som ger mest. Din spontanitet är din mest attraktiva egenskap den närmaste tiden.

Jungfrun

Det blir körigare än du räknat med och kraven från din familj gör att du får lägga om dina planer en hel del. Kan du skjuta saker på framtiden löser det många knutar.

Må bra: Stress är din ovän och leder dig in i ett ekorrhjul av dåliga prioriteringar och mer stress. Säg nej och kapa ordentligt hellre än att kompromissa när det börjar bli för mycket.

Inför helgen: Gör gärna stora planer men med rejäla tidsmarginaler så du hinner njuta ordentligt.

Kärlek och relationer: Vardagsromantiken lyser med sin frånvaro men det finns utrymme för ett rejält äventyr under helgen. Ju större planer desto härligare blir det.

Vågen

Händelserik vecka och dessutom är du extremt driven, något som får tempot att gå upp ännu mer. Stimulerande och roligt, men det ökar risken att du missar viktiga detaljer.

Må bra: Att dra fram som en stormvind är tillfredsställande, men nyttigt är det inte. Trots att det tar emot att bromsa så bör du göra det ibland. Pausa. Var ute i naturen och bara andas.

Inför helgen: Frisk luft, naturupplevelser och gärna sport är helgens bästa guldkant.

Kärlek och relationer: Passionerad vecka som innehåller både himmel och helvete. Stor risk för gräl, men en het vecka som får allt att bli tillspetsat och magiskt.

Skorpionen

Du får motstridiga instruktioner och andras dåliga minne kan ställa till problem på jobbet. För att undvika missförstånd är det bra att kunna luta sig på anteckningar eller inspelningar.

Må bra: Din arbetsmiljö är synnerligen viktig. Det finns snabba förbättringar som du kan genomföra. De flesta gynnar just dig och inte alls dina arbetskamrater så det är en samvetsfråga.

Inför helgen: Överraska dig själv. Gör något som du inte tänkt ut i förväg.

Kärlek och relationer: Kärleken fungerar bäst om någon annan tar initiativet, något som inte alls stämmer för dig i vanliga fall. Du vill inte hålla i tyglarna.

Skytten

Din kreativa energi kan lösa det mesta. Du är en skicklig analytiker men din främsta förmåga är på sätt och vis den motsatta – att fokusera på lösningen i stället för att noga läsa situationen.

Må bra: Lev inte i framtiden, lev i nuet. Ta ett steg bort från långa konsekvensanalyser och spekulationer runt utveckling och framtidsutsikter. Njut där du står.

Inför helgen: Sätt upp friskvård som en viktig punkt på agendan under helgen.

Kärlek och relationer: Kärleken känns hoppfull och du kan mycket väl få kraftiga vårkänslor. Extra rolig vecka för dig som är på dejtingstadiet eller just gått in i en relation.

Stenbocken

En småsak går fel och det resulterar i att du bromsar flera av dina beslut. Du vill granska de tänkbara följderna en gång till innan du faktiskt satsar. Särskilt kärleken får dig att tveka.

Må bra: Andra kan ha idéer om hur du ska göra för att må bra. Låt inte det resultera i att du följer råd som du inte har bett om och egentligen inte tror på heller.

Inför helgen: Att komma ut bland folk och kanske knyta nya kontakter får dig att leva upp.

Kärlek och relationer: Det blir svårt att få till det. Du vill bli prioriterad av din eventuella kärlekspartner men själv prioriterar du knappast kärleken alls just nu.

Vattumannen

Allt cirklar runt dig och det beror på att du har ett svar på allt. Både på jobbet och privat förtjänar du din plats i solen. Du är inte bara klok och snabbtänkt, du är energisk och beslutsam också.

Må bra: Utnyttja dagsljuset så mycket du kan. Du mår bra av att vara ute i det men även
inomhusaktiviteter går lättare och ger mer om det är ljust ute.

Inför helgen: Håll helgen positiv. Strunta i orosmoment, fokusera på nöjen.

Kärlek och relationer: Flirt, spänning, dejting. Sådant skapar glöd och lyfter ditt kärleksliv. Har du en partner, försök hitta tillbaka till känslan ni hade innan ni blev ett par.

Fiskarna

Den här veckan fungerar bäst i lågt tempo. Sikta inte på att hinna med allt, sikta i stället på att fatta riktigt genomtänkta beslut. Det ger de kommande veckorna en bra grund att stå på.

Må bra: Luta dig på dina starka sidor, inte på att stärka de svaga sidorna. Gör saker du redan är bra på, träna kroppsdelar som är i god form. Det ger lätta segrar och det behöver du.

Inför helgen: Du vill roa dig. Att festa hemma är roligt, att gå på något evenemang är bättre.

Kärlek och relationer: Det handlar om att förvandla vardagliga sysslor till något som är sexigt och spännande. Även om det kan kännas konstigt.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.