Horoskop vecka 26, 2022

Astro 27 juni – 3 juli

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 27 juni – 3 juli 2022.

Väduren

För dig som vill ha en aktiv sommar blir det en smakstart. Du har flyt och tar alla eventuella motgångar i steget utan att det tar ner ditt humör. En rolig vecka väntar.

Veckans boost: Gemensamma projekt ger mer än sånt du gör på egen hand. Allra bäst går praktiskt arbete, gärna på hus och hem, eller vildmarksupplevelser som blir förtrollande.

Hälsotipset: När det är varmt blir du fort uttorkad, ha alltid med dricka.

Kärlek och relationer: Mer av en familje- och vänskapsvecka än en riktigt het sådan. Att göra saker tillsammans bygger relationer djupare och starkare och leder till bonusintimitet.

Oxen

Du har alltid saker för händerna, kontroll och framförhållning. Det du har nytta av är aktiv vila. Ta en mindfulnessvecka, gör så lite som möjligt och unna dig en stress-reset.

Veckans boost: Låt andra bestämma och ta igen dig. Bara om det drar iväg och idéerna börjar kännas ansträngande är det värt att sätta ner foten och styra upp vad ni gör. 

Hälsotipset: Lata dagar lönar sig även hälsomässigt. En vecka för återhämtning.

Kärlek och relationer: Inga större kärleksupplevelser väntar men inte heller några motgångar. Det blir på alla sätt en enkel vecka där ni förstår varandra och drar åt samma håll.

Tvillingarna

Du är verkligen i ditt esse under den här veckan. Din charm och ditt vägvinnande sätt gör tillvaron enkel och sprider glädje runt dig. En perfekt vecka för charter eller stadsutflykter.

Veckans boost: Restaurangbesök, museer, shopping och sommarupplevelser. Unna dig ett sommaräventyr. Om du jobbar funkar en helgupplevelse och lediga kvällar också.

Hälsotipset: Testa nya saker under veckan och sträck vingarna i oväntade riktningar.

Kärlek och relationer: Kärlekslivet skrivs i samma sommarpalett som resten av livet. Det här är en vecka för flirt, förälskelse och roliga stunder med partner eller lekkamrat.

Kräftan

I vanliga fall är det dina kreativa sidor som visar vägen men just nu är det dina ledarskapsförmågor som är i främsta rummet. Ta täten och styr jobb och fritid dit du vill.

Veckans boost: Kroppslig njutning! Sol, strand och sand, spadagar, vin i bersån eller heta nätter i tält, båt eller sommarstuga. Allt som är sinnligt är rätt och ger dig en fin vecka.

Hälsotipset: Lite av allt är bättre än mycket av en sak så ta inte på dig för mycket.

Kärlek och relationer: För dig i ett förhållande är det en lätt vecka då ni tänker lika om det mesta. Dejtingscenen är däremot väldigt sval. Bättre att umgås med vänner.

Lejonet

Din första impuls är att slappna av och bara njuta av sommaren och chilla bort dagarna. Men kommer du igång med projekten nu får hela sommaren en aktiv prägel.

Veckans boost: När du gör saker som får andra glada lyfter ditt eget humör också. Överraska dina närmaste eller din partner med något de uppskattar för en ökad livsglädje.

Hälsotipset: Ta vara på din energi. Om du inte jobbar med projekt behöver du röra på dig.

Kärlek och relationer: Använd din charm och uppvakta din partner. Det här är en vecka för förförelse, erövringar och nya, djärva steg, våga dig på sånt du drömt om att pröva.

Jungfrun

Du har tydliga idéer om vad som gör veckan perfekt men det krävs en del övertalning för att få den dit. Din omgivning tycker inte som du, stå på dig, du vet bättre än dem.

Veckans boost: Envishet! Det kommer bli en del motsättningar, inte gräl men väl skilda åsikter. Övertala, förhandla och stå på dig. Att få rätt gör dig starkare.

Hälsotipset: Balans mellan aktivitet och vila är viktigt, ge dig utrymme för båda.

Kärlek och relationer: Måndagen och söndagen är veckans kärleksdagar. Däremellan kan det gå hett till men inte på ett sätt som leder till kärleksstunder utan snarare förtroenden.

Vågen

Det känns motigt att jobba och anstränga sig, särskilt när det kommer till rutinuppgifter och måsteprojekt. Du längtar efter omväxling och när den kommer går allt lätt.

Veckans boost: Gör uppror mot vardagen. Det är olikt dig att sätta dig själv först men just nu är det precis vad du behöver. Blås av tråkiga möten och följ ditt hjärta. 

Hälsotipset: Byt ensamträning mot fartiga familjeaktiviteter när du kan.

Kärlek och relationer: Du har tur med kärleken och kan vänta dig både uppskattning och långa blickar. Måndagen sätter tonen så inled veckan med en riktigt het kärlekskväll.

Skorpionen

Du har det ovanligt lätt för dig och allt går som du vill nästan utan ansträngning. Framförallt är din omgivning ovanligt hjälpsam och behöver inte ens peppas för att göra rätt.

Veckans boost: Led vägen för andra och sälj in dina idéer. Veckan blir bäst även för dem när du styr så stå på dig vare sig det gäller aktiviteter, matval eller utflyktsmål. 

Hälsotipset: Veckan blir aktiv, dra ner på träningen så att du inte tar ut dig.

Kärlek och relationer: Otur leder till missförstånd och möjligen osämja. Kommunikation är nyckeln så smsa både förseningsorsaker och kärleksförklaringar så ordnar det sig.

Skytten

Håll fast vid uppgjorda planer även om det kostar på för just nu gnager det du ger upp mer än vad det du får istället ger dig. Spontanitet är jättekul men inte förrän nästa vecka.

Veckans boost: Alla typer av fysisk ansträngning gör dig glad. Roligast är att bygga, fixa eller påta, för att se frukterna av ditt slit ger en extra kick och sporrar till nya storverk.

Hälsotipset: Solen bränner rejält, t-shirt och hög solskyddsfaktor är en vinnare.

Kärlek och relationer: Riktig kontakt och känslor av delande och gemenskap får dig varm. Ett innerligt samtal är ett bättre afrodisiakum än en romantisk middag.

Stenbocken

Allt tar mer tid än du räknat med och även om du stressar blir det svårt at få dagarna att gå ihop. Du får antingen svika många små löften eller, bättre, ge upp en större egen plan.

Veckans boost: Det kostar på lite men osjälviska gärningar och uppoffringar för dina närmaste gör veckan enklare och går inte obemärkt förbi. Tacksamheten du får värmer.

Hälsotipset: Glada träningspass lyfter, lämna dina frustrationer i dörren.

Kärlek och relationer: En motig vecka väntar där det enda glädjeämnet är att sommaren inte blir svalare än så här. Nu vänder det och blir bättre från söndagen och framåt.

Vattumannen

Varje ledig stund är en njutningsstund. Jobbet är en väntan på att skiftet tar slut och det roliga börjar medan du som är semesterledig kan se fram mot idel strålande dagar. 

Veckans boost: Allt blir roligare i sällskap och allra roligast tillsammans med din käraste. Det viktigaste är inte vad ni gör för det är att ni gör det tillsammans som räknas.

Hälsotipset: Naglar, hår och hud mår bra av lite extra omtanke just nu.

Kärlek och relationer: Hett, passionerat och spontant. Hela veckan är full av möjligheter och det lönar sig att ta initiativ. Det finns äventyr i luften och en flirt kan leda långt.

Fiskarna

Du har en självsäkerhet som bär dig igenom en utmanande vecka. Du hittar instinktivt lösningar på vardagsbekymmer och skapar en fin sommartid av rätt bleka förutsättningar.

Veckans boost: Säkra kort ger dig avsedda toppar. Satsa på sånt du vet gör dig glad, för överraskningar blir mer besvärligt än njutningsfullt den närmaste tiden.

Hälsotipset: Rutinbrott ökar risken för skador och förslitningar, var noggrann.

Kärlek och relationer: Det krävs en del arbete, särskilt av din partner, för att det ska bli en het vecka. Brutna löften, förseningar och ändrade planer släcker lusten snabbt och hårt.

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Stort astro för hela sommaren

 2. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Så maxar du återhämtningen under sommaren

 3. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Sexleksakerna för ditt stjärntecken

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.