Horoskop vecka 43, 2021

Astro 25/10 –31/10

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur ska du ta dig an veckan på bästa sätt?

Wellness astrolog Tor Tolander guidar dig genom veckan.

Här är veckans horoskop 25 oktober till 31 oktober 2021.

VÄDUREN

Dina vänner och spännande möten med människor gör veckan till mer än den skulle vara annars. Nya intryck ger dig nya drömmar och något roligt att se fram emot.

Veckans boost: Kulturupplevelser får tillvaron att växa. Unna dig ett biobesök, en ny bok, en konsert eller en klubbkväll med levande musik och trevligt sällskap.

Hälsotipset: Träning ger ett lyft under veckan men unna dig lite ledigt under helgen.

Kärlek och relationer: En oväntat spännande kärleksvecka väntar dig med måndagen och lördag-söndag som de hetaste dagarna. Intima möten på två ger mer än hektiskt uteliv. 

OXEN

Självförtroendet är inte på topp fastän det mesta går bra och det gör att du hellre satsar på det du vet fungerar än tar nya initiativ. Ett förslag i slutet av veckan ändrar på det.

Veckans boost: En aktiv helg ger dig ny energi som varar länge. Naturupplevelser med partner eller vänner ger mest men ett ordentligt träningspass funkar också.

Hälsotipset: Solljus och värme! En tjock pläd och en solljuslampa ger dig energi och lyxkänsla.

Kärlek och relationer: Det här är inte höstens hetaste vecka för dig men det finns höjdpunkter. Romantiska planer går inte i lås men spontana kärleksinfall ger mersmak.

TVILLINGARNA

Du får en hektisk och rolig vecka där tiden sätter gränserna. Just nu är livet fullt med roliga möjligheter och lockande erbjudanden så det blir kul, omväxlande och utmanande.

Veckans boost: Lätta smaker och energirik mat. Med så mycket som händer blir luncherna korta, välj mat som ger en kick direkt utan behov av förberedelser.

Hälsotipset: Undvik stress! Du kommer inte hinna allt så prioritera sånt du gillar.

Kärlek och relationer: Veckan är full av roliga upplevelser, utmaningar och nya möten och det går ut över kärlekslivet. Du får en social och flirtig vecka men hettan saknas.

KRÄFTAN

Du trivs bra med att det mesta rullar på som du planerat och det ger dig tid och utrymme att satsa på sånt du gillar. Du har utrymme för egentid, träning och nya utmaningar.

Veckans boost: Egna projekt ger dig kraft och självförtroende. Du har massor med energi och klarar stora utmaningar, du mår bra av att ta på dig nya projekt och uppgifter.

Hälsotipset: Riktiga genomkörare rensar kropp och själ så boka lite extra träningstid.

Kärlek och relationer: Du har en fysisk, passionsdriven och stark vecka där handling betyder mer än ord. Omedelbar passion blir himmelsk medan pratig romantik inte tänder alls. 

LEJONET

Förutom att arbetsveckan, särskilt onsdagen, blir stressigare än du trott är det en riktigt fin senhöst som väntar dig. Roliga, möten, bra träningspass och vardagstur när det räknas.

Veckans boost: Träning med fokus på kropp och själ som yoga, Tai Chi eller simning gör dig på strålande humör. Unna dig lite vardagslyx för en extra guldkant.

Hälsotipset: Sitt inte still för länge, orörlighet gör dig slö och på dåligt humör.

Kärlek och relationer: Har du en partner så väntar en romantisk helg medan du som är singel har stora kärlekschanser på onsdag och fredag-lördag. Uteliv och events ger mest. 

JUNGFRUN

Förutom att arbetsveckan, särskilt onsdagen, blir stressigare än du trott är det en riktigt fin senhöst som väntar dig. Roliga, möten, bra träningspass och vardagstur när det räknas.

Veckans boost: Träning med fokus på kropp och själ som yoga, Tai Chi eller simning gör dig på strålande humör. Unna dig lite vardagslyx för en extra guldkant.

Hälsotipset: Sitt inte still för länge, orörlighet gör dig slö och på dåligt humör.

Kärlek och relationer: Har du en partner så väntar en romantisk helg medan du som är singel har stora kärlekschanser på onsdag och fredag-lördag. Uteliv och events ger mest. 

VÅGEN

Du skiner i alla sociala situationer och gör intryck på chefer och medarbetare. Du får nya idéer som är värda att satsa på så lita på din magkänsla och våga satsa på det du tror på.

Veckans boost: Du har massor med energi som behöver få utlopp. När du inte kommer åt att träna så är hemmafixande och garderobsbyte roliga nödvändigheter. 

Hälsotipset: Vill du sluta med ovanor eller lägga om livsstil får du en flygande start.

Kärlek och relationer: Gör roliga saker med kärleksintresset. Middagar, bio eller gemensamma utflykter för er tätare samman. Mysiga innekvällar leder till heta nätter. 

SKORPIONEN

Solen skiner lite extra över dig just nu och allt går lättare än vanligt. Till helgen får du dessutom extra energi när Mars går in i Skorpionen. En perfekt helg för krävande aktiviteter.

Veckans boost: Meditation, yoga och avslappning. Du är på väg in i en väldigt aktiv period och att inleda den samlad och avstressad maxar positiva effekter. 

Hälsotipset: Jagtid är nyckeln till välmående, ta kontroll över din fritid.

Kärlek och relationer: Veckan blandar och ger. Du är öppen för flirt och romantik men inte till vilket pris som helst. Kommer din partner ihåg att uppvakta och uppskatta dig blir det hett.  

SKYTTEN

Just nu är din kreativitet på topp och det uppskattas. Du löser problem, rätar ut frågetecken och får andra på gott humör. Våga göra sånt du tvekat inför, det går bättre än du tror. 

Veckans boost: Unna dig lite extra i vardagen, lite höstshopping, en tid hos frisören eller en långlunch med vänner tar fram ditt bästa jag, framför allt på jobbet.

Hälsotipset: Mixa upp träningen lite och testa något nytt du varit nyfiken på.

Kärlek och relationer: Alla veckans dagar är positiva. Måndag och tisdag är flirtiga, helgen passionerad och dagarna däremellan är som gjorda för att fördjupa relationer.

STENBOCKEN

En bra vecka väntar, du får mycket gjort men du är ändå inte riktigt nöjd. Andra gör inte alltid sin del av arbetet och det kan leda till dålig stämning, särskilt på torsdag och fredag.

Veckans boost: Kraft är rätt medicin för dig just nu, styrkepass på gymmet, fysiska arbetsuppgifter och långa dagar får dig att känna dig stark och delaktig.

Hälsotipset: Hösten är härlig! Njut av kyliga löprundor och naturupplevelser.

Kärlek och relationer: För dig i en relation väntar vägval och samtal när sanningar kommer i dagen. Du som är singel märker att det går många grodor per prins just nu. 

VATTUMANNEN

En nästan överraskande vanlig och enkel vecka med få överraskningar. Det lönar sig extra bra att göra planer eftersom nästan allt går precis som du tänkt dig. 

Veckans boost: Att organisera saker och hjälpa andra ger vardagen en extra dimension. Du mår bra när människorna runt dig trivs.

Hälsotipset: Balans är extra viktigt just nu, bra mat är viktigare än träning.

Kärlek och relationer: Du får en spännande vecka där du syns och får komplimanger i ord och handlingar. Låt andra ta initiativet och njut av uppvaktning och uppmärksamhet. 

FISKARNA

Du har mer energi än de flesta runt dig och det gör att du behöver vara lite bossig för att få saker att hända. Oftast går det bra men veckan inleds med en del mindre konflikter

Veckans boost: Hemlagat och nygräddat lyfter anden. Leker du med smaker, recept och idéer blir det gott, nyttigt och mycket uppskattat. 

Hälsotipset: Vitaminbomba i höstmörkret. Mat med färg och fräschör gör dig gott.

Kärlek och relationer: Finns tiden så kommer lusten. Den här veckan handlar relationen mer om vad din partner gör än om vad du vill vilket ibland blir frustrerande.

Foto: Getty Images

Boken om kristaller

Tukan förlag

Boken om kristaller

169,00 kr

Läs mer

Wellness shop

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Stjärntecknen du passar bäst ihop med

 2. SEX

  Sexställningen du kommer älska – enligt ditt stjärntecken

 3. HOROSKOP

  Så är tvillingen – allt om stjärntecknet

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.