Horoskop vecka 38, 2022

Astro 19 – 25/9

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 19 - 25 september 2022.

Väduren

Den här veckan markerar ingången i hösten mer än någon annan och det är dags att ställa om. Garderobsbyten, jobbrutiner och vanor du ändrar nu sätter sig fort.

Veckans boost: Vänd på veckan. Nöjen och roligheter passar bäst under arbetsveckan och ger energi till seriöst arbete och stora projekt som fungerar bäst efter torsdagen.

Hälsotipset: Ta det lugnt med träningsbelastningen. Gärna mycket men lätt. 

Kärlek och relationer: Det här är en underbar vecka för skratt och familjeliv. Allra härligast blir det när andra gör planerna. Kärleksmässigt är veckans första dagar de hetaste.

Oxen

Det blir en omväxlande vecka och är du beredd på det blir den ganska rolig. Desto svårare blir det om du envisas med att göra som vanligt, då kör du lätt fast. Pröva nya saker.

Veckans boost: Kärlek, vänner och utlopp för passioner gör dig gott. Skapa tid för sånt du verkligen brinner för, ju oftare du ler desto härligare blir din vecka.

Hälsotipset: Förändringar gör dig gott. Nya klasser eller ny utrustning ger en kick.

Kärlek och relationer: Alla dagar kommer med sina lockelser och möjligheter. Du är inne i en fin kärlekshöst men behöver ta initiativ för att det ska tända till. Visa din passion!

Tvillingarna

Det blir en rätt komplicerad vecka. Å ena sidan har du ändlös energi och orkar vad som helst, å andra sidan skapas osämja när andra inte klarar ditt tempo. Försök hitta rätt balans.

Veckans boost: Lägg din överskottsenergi på sport, naturupplevelser och hemmaprojekt. Uteliv och umgänge är roligt men ger dig inte den fysiska belastning du behöver.

Hälsotipset: Styrka, maxpass och cardio är veckans vinnare – grunda formen inför vintern

Kärlek och relationer: Är du modig och vågar ta risker är det här veckan för dig. Att bli kär, inleda förhållanden och testa nya saker leder till utmanande nya upplevelser.

Kräftan

Skjut viktiga beslut till slutet av veckan och låt din kreativitet och magkänsla styra dig till dess. Fram till torsdagen är det dina intuitiva Kräftsidor som leder dig dit du ska vara.

Veckans boost: Följ dina impulser under arbetsveckan. Du får inga omedelbara effekter men det du ger och gör för andra nu kommer du få tillbaka tiofalt under resten av året.

Hälsotipset: Nya recept gör magen och själen gott och är bra för plånboken.

Kärlek och relationer: Inledningen av veckan sätter tonen för resten. Flirt, romantiska kvällar och innerligt hemmamys nu leder till en het och ovanlig kärlekshelg.

Lejonet

Tänk ”vi” snarare än ”jag” under de kommande dagarna. Det du kan göra själv blir dubbelt så bra och går tre gånger så fort om du delegerar eller samarbetar. Involvera andra! 

Veckans boost: Din Lejoncharm tar dig långt och när du föregår med gott exempel sprider du den ännu längre. Var social för just nu har du lätt att göra nya vänner.

Hälsotipset: Inre hälsa är nyckeln just nu. Mindfullness ger mycket mer än träning.

Kärlek och relationer: Vänskap och trevligt umgänge är gynnat, flirt och nyfunnen kärlek är det inte. För dig i ett förhållande blir det en mysig vecka, letar du går det trögare.

Jungfrun

En intensiv och spännande vecka väntar dig. Rensa i kalendern för det kommer nya bollar hela tiden som livar upp och utvecklar om du har tid men stressar dig när du inte har det.

Veckans boost: Lita på dig själv och utgå ifrån att du kan, vet och har rätt! Den här veckan växer du och mår bra av att ta täten. När du vågar imponerar du mest.

Hälsotipset: Du har ett öga för detaljer. Små förändringar ger stora resultat.

Kärlek och relationer: Hela veckan har förutsättningar för intim och härlig passion men är det där du vill lägga din tid? En het parhelg är ett bra alternativ och härligt för din relation.

Vågen

Det finns inte en idé du inte kan förbättra. Det kan bli lite svårt att slutföra något projekt för det blir aldrig tillräckligt perfekt för dig. Lyssna när andra säger att det är bra nog.

Veckans boost: Plocka fram din tävlingsanda. Du mår bra av utmaningar, särskilt fartfyllda utmaningar tilltalar dig och ger härlig utdelning som varar länge.

Hälsotipset: Måltidsro är en hörnsten för hälsa. Ge dig själv utrymme.

Kärlek och relationer: Det är hektiskt och spännande och det kommer lite i vägen för kärleken just nu. Du bär en sugande längtan men den ger inte utdelning förrän om nån vecka.

Skorpionen

Det blir en omställningsvecka din osäkerhet inför framtiden ersätts undan för undan av klarheter. Alla förändringar är trevliga men justeringar du gör nu sparar minskar problem.

Veckans boost: De många helgerna och festiviteterna som väntar under de kommande månaderna mår bra av lite förberedelser. Tidiga planer ger glädje nu och stor utdelning framöver.

Hälsotipset: Entusiasmen är hög men inte energin. Lagsport lyfter den.

Kärlek och relationer: Det börjar hetta till när motsättningar leder till energiska utbyten, nystarter och heta känslor. Vad du tycker och känner är kärlekens bränsle just nu.

Skytten

Det känns som om du går i otakt med din omgivning och det gör att sånt som vanligen går lätt strular. Rutiner och väl förberedda planer räddar dig från gräl och missförstånd.

Veckans boost: Du är en högtempomänniska men stunder av stillhet lyfter humöret. En spadag, massage eller bara nån timme per kväll med en god bok gör underverk.

Hälsotipset: Adrenalinträna gärna. Sporter med kampinslag ger dig mest just nu.

Kärlek och relationer: Det blir inte särskilt mysigt eller romantiskt under veckan för mera djuriska drifter pockar. Räkna med oväntade, heta, spontana och sexiga möten under hela veckan.

Stenbocken

Din drift och framåtanda håller i sig och under veckan förstärks den av en vardagstur som vänder småstrul till flyt. Du får mycket gjort och kan se fram mot en lugn helg.

Veckans boost: Höstmarknader, naturupplevelser och säsongens smaker sätter guldkant på veckan. Att laga mat med produkter du själv valt ut eller hellre plockat är härligt. 

Hälsotipset: Hållning och andning betyder mycket. Kolla över ergonomin runt dig.

Kärlek och relationer: Ge känslorna tid att växa under veckan. Det finns mycket åtrå i luften, delad längtan och gemensam planering gör helgen till en kärleksexplosion.

Vattumannen

Lägg din kraft på tillvarons sociala bitar. Jobbet gör sig själv och gräver du ner dig i det känner du dig ofta utesluten och ensam. Det är med vänner du växer och mår bra.

Veckans boost: Alla former av spel, tävlingar och kraftmätningar ger dig en kick. Du har turen med dig och vinster och framgångar av alla slag ökar din självkänsla.

Hälsotipset: Pressa dina gränser och testa nervkittlande sporter som t ex. klättring.

Kärlek och relationer: Det blir en okej relationsvecka men du anar ett avstånd mellan er. Hittar ni tid till samtal under helgen kommer ni hitta nya känslor och större gemenskap.

Fiskarna

Just nu går saker bättre än du upplever att de gör och när du sätter upp tydliga mål för dig själv når du dem enklare och snabbare än du trott. En effektiv snarare än rolig vecka väntar. 

Veckans boost: Du hittar många små glädjeämnen i vardagen som gör en lite höstruskig vecka varmare och roligare. Ditt humör smittar av sig när du ler, ler världen tillbaka.

Hälsotipset: Klä dig efter vädret, kyla och rusk är din största hälsorisk just nu.

Kärlek och relationer: En Spännande och svängig kärleksvecka väntar dig med härliga höjder och oväntade vändningar. När dina planer går fel skapas nya möjligheter.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.