Horoskop vecka 20, 2022

 • Tor Tolander
Publisert:

Astro 16-22/5

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 16 - 22 maj 2022.

Väduren

När du kan luta dig på charm och din passion för det du gör är veckan lätt medan nödvändigt rutingöra får dig att tappa tempot. En överraskning gör helgen rolig. 

Veckans boost: En resa eller upplevelse under helgen ger dig många leenden och en bra start på veckan som följer. Allra bäst blir det i sällskap med din partner.

Hälsotipset: Sänk tempot lite, de kommande veckorna kräver extra energi.

Kärlek och relationer: Kärleksvåren rullar på och just det här är en perfekt vecka för exempelvis utflykter med din käraste. Gemensamma upplevelser gör även dejter mer intima. 

Oxen

Bitarna faller på plats under veckan och du får många chanser att lägga sista handen på viktiga projekt. Både hemlivet och arbetet blir fyllda med lyckade avslut.

Veckans boost: En riktigt lugn helg gör dig gott. Du håller ett högt tempo och hanterar det men lite extra tanke på dig själv och dina behov är viktigt och lite lyx klär dig.

Hälsotipset: Det här är en riktigt bra vecka för att se över matval och måltidsvanor.

Kärlek och relationer: Kärlekslivet toppar under onsdagen och torsdagen så har du heta planer är det nu du ska genomföra dem. Undvik djupare diskussioner under helgen.

Tvillingarna

Egentligen är det inga större svårigheter du möter under veckan men allt verkar strula och det gör dig frustrerad och stressad. Luta dig på vänner och medarbetare och be om hjälp.

Veckans boost: Räkna med ett helglyft och utnyttja det till max. Alla typer av fester, utflykter och sällanupplevelser ger dig och alla du är med ett vårlyft som skänker varaktiga minnen. 

Hälsotipset: Frukt, grönt och lätta smaker gör dig gott i solen.

Kärlek och relationer: Flirtigt snarare än verkligt hett och du gör stort intryck på alla du möter. I din relation är det lite svalare med risk för motsättningar och svartsjuka.

Kräftan

Det blir en jobbig vecka då du slits mellan åtaganden och önskemål. Jobbet och familjen drar åt olika håll och du behöver välja för att inte känna dig dålig på båda. 

Veckans boost: Gör något för dig och skäms inte för vare sig kostnad eller tid. Det här blir en tuff vecka och du förtjänar och behöver ett andningshål som bara är ditt.

Hälsotipset: Du har massor med energi men inte viljan. Korta maxpass ger mest.

Kärlek och relationer: Utnyttja den tid ni har tillsammans så bra som möjligt för ni har inte mycket av den varan. Planerade upplevelser och middagar sätter guldkant på ert förhållande.

Lejonet

Dina plikter känns tyngre än de är så det är jobbigt att komma igång men så fort du fått upp farten tar din skaparlust över och de svåraste uppgifterna känns lätta.

Veckans boost: Andras goda idéer gör din tillvaro roligare. Låt familjen eller dina vänner bestämma helgnöjena och njut av att bara vara en passagerare på er nöjesfärd.

Hälsotipset: Dans, balans och kreativitet är grunden för bra träningspass.

Kärlek och relationer: Det är en ganska låg kärleksvecka men efter den kommer en riktigt härlig helg. Uteliv under fredagen och roliga dagsaktiviteter under helgen ger mest.

Jungfrun

Dina goda intentioner leder dig på rätt väg men en del motgångar under mitten av veckan lämnar dig ovanligt kraftlös. Lösningen ligger i att ta ett steg tillbaka och tänka om.

Veckans boost: Hemtama miljöer och nöjen du är bekant med fungerar bra denna vecka. Låt äventyren vänta och satsa på favoritupplevelser med människor du känner väl.

Hälsotipset: När du känner dig låg fungerar rörelse bra som energigivare.

Kärlek och relationer: Det här är en vecka då du har lätt att återknyta till gamla bekanta och relationer från förr. Vänskap och kärlek kan lätt återuppstå.

Vågen

Alla rutinuppgifter går på räls men så fort något går utanför det bekanta blir du mera osäker och det gör alla omkring dig nervösa. Dina Vågdrag ger lösningen, samförstånd fungerar.

Veckans boost: Överraskningar och oväntad uppmärksamhet gör dig extra glad och om din partner är den som överraskar blir det dessutom en härligt erotisk vecka. 

Hälsotipset: En bra träningsvecka väntar men unna dig gärna en vilsam helg.

Kärlek och relationer: Det är goda chanser att du får en riktigt het vecka men det kräver att din partner eller dejt är med på noterna. Tar du alla initiativ tappar du intresset.

Skorpionen

Din vilja och kraft är större än ditt omdöme under veckan så undvik att göra investeringar eller ta på dig för mycket arbete. I övrigt blir det en toppenvecka.

Veckans boost: Planera en helg utöver det vanliga för allt som händer från fredagseftermiddagen och framåt går bättre än du förväntar dig. Dessutom har du turen på din sida. 

Hälsotipset: Chansa inte utan håll dig till rutiner och din vanliga träning under veckan.

Kärlek och relationer: Under arbetsveckan är det familj och vänner som ger mest medan kärlekslivet står mer stilla. Under helgen blir det tvärtom romantiken som blommar mest. 

Skytten

Det ligger förändring i luften och alla nya initiativ du tar, och framför allt planer du smider, får en fantastisk start. Se långsiktigt och ändra vanor du inte är nöjd med.

Veckans boost: Ge kärleken tid och utrymme. Om du är singel är det här en perfekt vecka för dejting, är du i ett förhållande ger resor och delade upplevelser tillvaron guldkant. 

Hälsotipset: Allt typer av tävlingar sporrar dig så träna helst med eller mot någon.

Kärlek och relationer: Du är lite otålig när det kommer till relationer och kärlek. Slappna av, låt känslorna få utrymme och ta dig tid så väntar kärleksexplosioner.

Stenbocken

En riktig Stenbocksvecka väntar när din noggrannhet och goda planeringsförmåga löser det mesta. Din omgivning behöver dig och är tacksamma för det stöd du ger dem.

Veckans boost: Gör du det här till en härlig matvecka så får livet extra glöd. Primörer, frukt och grillstunder ger njutning och bjuder du in vänner så stiger stämningen ännu mer.

Hälsotipset: Förutom bra mat är all tid utomhus väl spenderad. Njut av våren.

Kärlek och relationer: Förankra alla planer med din partner så att ni är överens för annars lägger oväntade tidstjuvar krokben för det du vill göra. Kalenderkoll blir avgörande. 

Vattumannen

Efter en stressig vecka väntar en helg som kan bli riktigt trevlig. Det finns en del konfliktrisker på jobbet som beror på missförstånd. Var tydlig när du kommunicerar.

Veckans boost: Det är läge att testa sommarsporter och upplevelser. Cykling, vandring och alla vattennära upplevelser ger mest. Odling och trädgårdsarbete är god tvåa. 

Hälsotipset: Skippa helgträningar, du kommer att ha annat för dig som ger mer.

Kärlek och relationer: Det ser ut att bli en ganska alldaglig kärleksvecka men har du förhoppningar om mer passar tisdagen och framförallt lördagen bäst.

Fiskarna

Du har massor med energi och orkar betydligt mer än både du och din omgivning räknar med. Allt som kräver koncentration och ansträngning går mycket bättre än du väntar dig.

Veckans boost: Sommarlängtan gör dig glad. Har du inte redan spikat dina sommarplaner är det här ett bra tillfälle att göra det. Dröm stort och ta ut lite av glädjen i förskott.

Hälsotipset: Håll uppe energinivåerna med bra mat, att gå hungrig tär på humöret.

Kärlek och relationer: Vardagsromantik ger mer än att vänta på helgen. Dina hetaste dagar är i början på veckan och onsdagen är din bästa middags- och dejting dag.

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Så är tvillingen – allt om stjärntecknet

 2. HOROSKOP

  Oxen - det säger ditt stjärntecken om dig

 3. HOROSKOP

  Så är kräftan – allt om stjärntecknet

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.