Horoskop vecka 2, 2022

Astro 10 – 16/1

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 10 - 16 januari 2022.

VÄDUREN

Veckan riskerar att bli lite seg då mängden uppgifter är större än din lust att göra dem. Lyckligtvis är du stark och uthållig så med lite tålamod klarar du alla utmaningar.

Veckans boost: Utnyttja dina kraftreserver. Känner du att du har extra energi kvar efter arbetsdagen så ta gärna på dig nya uppgifter eller ta ett extra träningspass. 

Hälsotipset: Åtta timmars vila är grunden till ditt välmående just nu.

Kärlek och relationer: Tänk på vad du säger innan du säger det. Små missförstånd tenderar att växa och det du tycker är en rolig kommentar tas lätt som en illvillig pik.

OXEN

Självförtroende och passion är veckans ledord för dig. Det mesta går som du tänkt dig och alldeles speciellt bra går allt du väljer att göra av lust och egen vilja. 

Veckans boost: Inled förändringar. Alla stora resor startar med ett steg och alla första steg du tar under den här veckan är starten på ett roligare år.

Hälsotipset: Ge dig själv utrymme mellan uppgifterna. Tre egenminuter betyder mycket.

Kärlek och relationer: Även romantiken har gott om möjligheter just nu när alla initiativ leder någonstans vare sig det är du eller din partner som tar dem.

TVILLINGARNA

Det är de stora hjulen som styr under den här veckan. Att komma in i rutiner, nya scheman och hitta tillbaka till vardagsmönstren tar tid och energi från sånt du egentligen vill göra.

Veckans boost: Ditt goda humör smittar och skapar harmoniska och roliga miljöer. Se till det som är bra och sprid glädje så får du mycket gott tillbaka.  

Hälsotipset: Stressa inte, cardio och lowimpact-träning ger störst utdelning.  

Kärlek och relationer: Det blir inte de stora känslornas vecka men en som ger dig många små fina stunder. Vardagsromantik, promenader och samtal för er närmare varandra.

KRÄFTAN

Konflikter i din närhet riskerar att riva ner mycket av det inre lugn du känner. Din instinkt är att lägga dig i men just nu är det bättre att ta ett steg tillbaka och låta problemen blåsa över.

Veckans boost: Egentid. När det blåser runt dig är alla hobbyer och myspunkter du har för dig själv guld värda. Unna dig en lässtund eller en bingekväll när du kan.

Hälsotipset: Matro och måltidsordning hjälper dig att få tillbaka livsbalansen.

Kärlek och relationer: En handling säger mer än tusen ord, i alla fall just nu. Samtal verkar mest leda till motsättningar medan en smekning och ett leende tänder nya lågor.

LEJONET

Allt du kan göra själv och på ditt eget initiativ går som på räls och det gör också praktiska saker med tydliga lösningar. Allt annat blir oväntat jobbigt och frustrerande. 

Veckans boost: Träning och fysiska aktiviteter ger massor. När du känner dig som mest orkeslös ger en snabb promenad ny energi och livslusten tillbaka.

Hälsotipset: Muskelarbete och styrkepass ger extra god utdelning. Ta i!

Kärlek och relationer: Ditt kärleksliv beror mer på din partners initiativ än din vilja under veckan. Om du dejtar blir det trevligt men mer ”friendzone” än passion väntar.

JUNGFRUN

Runt om dig verkar alla vara rätt stingsliga och risken för konflikter är hög men lyckligtvis är du en stabil klippa som kan gjuta olja på vågorna genom att styra upp och visa vägen. 

Veckans boost: Umgås med vänner. Helgerna har gett alla nya intryck och att sitta ner och hitta tillbaka till varandra ger dig stor glädje och djupare vänskapsband.

Hälsotipset: Tålamod är nyckeln till alla hälsoplaner. Hetsa inte utan var noggrann. 

Kärlek och relationer: Det där lilla extra betyder mycket. Den tid du lägger ner på att känna dig speciell ger effekt och får dig att glöda. Du drar blickar till dig.

VÅGEN

Du kommer att få en het och hektisk vecka trots att det inte alls är så du tänkt dig. Just nu dras du in i andras planer och draman och det leder till spännande överraskningar.

Veckans boost: Ta ett djupt andetag när det hettar till och inse att inget som händer är ditt fel, när du gjort det kan du vara till hjälp och nytta utan dåligt samvete.

Hälsotipset: Njut av personligt utrymme. Spabesök och mysstunder ger välmående. 

Kärlek och relationer: Veckan blir rätt så dramatisk och det märks i kärlekslivet också. Spontana infall och oväntade vändningar öppnar för många heta stunder.

SKORPIONEN

Det är dags att smida planer och inleda samarbeten under en vecka som gjord för att nätverka och hitta nya vänner. All tid du lägger på sociala aktiviteter lägger grunden för ett bra år.

Veckans boost: Inspirerande situationer och människor ger dig ett lyft. Bra filmer, passionerade föreläsare och stora idrottsupplevelser sporrar dig.

Hälsotipset: Undvik att bli kall, vantar är en bra idé även om du bara ska till brevlådan.

Kärlek och relationer: För dig som letar efter kärleken eller vill ha en nystart är det en fin vecka. Allt som känns fräscht och spännande får dig i rätt stämning.

SKYTTEN

Din energi och vilja att göra saker får dig på gott humör, särskilt eftersom du prickar av måsten i rasande fart. Lita inte för mycket på andra, de orkar inte hålla ditt tempo. 

Veckans boost: Allt du gör klart under veckan ger dig en rejäl självförtroendekick. Ta tag i sånt som blivit liggande och gör klart det vare sig det är stort eller smått.

Hälsotipset: Gör dagsplaner. Du har ork för allt men ordning höjer lyckofaktorn.

Kärlek och relationer: Andra upplever dig som mer romantisk och intresserad än du gör. Om du vill ha närhet går det lätt, om inte upplever du andra som besvärande närgångna.

STENBOCKEN

Det här är din tid och alla planer du inleder nu får en flygande bra start. Du gör också stort intryck på andra och skapar lugn och förtroende. Tar du täten följer folk ditt exempel.

Veckans boost: Våga säga och göra det du tänker och tror på. Alla initiativ du tar tas emot riktigt bra och vill du få saker att hända på ditt sätt är det nu du ska genomföra dem.

Hälsotipset: Ha koll på stegräknaren för du får mer vardagsmotion än du tror.

Kärlek och relationer: Just nu är det planerade tillfällen som ger mest. Middagar, upplevelser och stunder du sett fram emot blir hetare ju mer du ser fram mot dem.

VATTUMANNEN

Det blir en strulig och oorganiserad vecka och du tar på dig en hel del utan att tänka efter. Lyckligtvis har du energi och vardagstur så det mesta löser sig men det blir stressigt.

Veckans boost: Kaffe och kamrater. Tempot är högt så energikickar behövs och hinner du med att ventilera hur du känner med vänner får du värmande stöd och kraft.

Hälsotipset: Organiserad träning är en livlina just nu. Håll hårt på rutinerna.

Kärlek och relationer: Du känner dig lite matt men alla typer av uppvaktning gör dig varm och får dig att känna dig vacker. En engagerad partner gör dejter och flirtar roliga.

FISKARNA

Du gör ofta mer för andra än du kräver tillbaka men just nu behöver alla göra sin del. Ställ krav på din omgivning och se dig själv som en ledare och chef så får du en guldvecka. 

Veckans boost: Delad glädje är dubbel glädje och allt du gör tillsammans med andra går strålande. Dra in andra i dina planer och tacka ja till inbjudningar när du får dem.

Hälsotipset: Maxa träningarna! Explosivitet och intervaller ger allra mest.

Kärlek och relationer: Förhållanden djupnar snarare än hettar till just nu. Familjestunder och framtidsplaner ger tillfredsställelse men romantiken får ganska lite plats.

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Horoskop 2022 – så blir ditt år

 2. HOROSKOP

  Så är skytten – allt om stjärntecknet

 3. HOROSKOP

  Stenbocken – det säger ditt stjärntecken om dig

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.