Horoskop vecka 24, 2022

Astro 13–19 juni

 • Tor Tolander
Publisert:

Sommaren är här! Hur kommer din tredje junivecka bli, enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop 13–19 juni.

Väduren

Sommaren kommer igång på riktigt och du har kraft och självförtroende. Du får en bra start på alla nya äventyr och en strålande avslutning på allt du behöver knyta ihop.

Veckans boost: Spänn bågen och sikta högt för allt som hör Väduren till som djärva beslut, stora utmaningar och att ge andra inspiration sporrar och får en lysande start.

Hälsotipset: Bollsport, fria rörelser och kanske en tjuvstart på strandliv lyfter.

Kärlek och relationer: Det krävs klurighet för att du ska få en riktigt bra kärleksvecka. Stämningen hittar inte sig själv men skapar du en romantisk atmosfär blir det en fullträff.

Oxen

Dina tankar driver iväg från jobbet, rutinarbete och vardagslunk känns ospännande under sommarsolens ljus. Det är när du spontant kan följa ditt hjärta som du lever upp.

Veckans boost: Dejting, romantik och mys med den du håller kärast är veckans bäst spenderade stunder. Du behöver känna samhörighet för att världen ska skina som mest.

Hälsotipset: Utflykter i det gröna gör gott, gärna på cykel eller i båt.

Kärlek och relationer: Under den här veckan får du ut massor av att satsa på din partner eller dejt. Vare sig du letar efter kärleken eller inte är förälskelsechanserna riktigt stora.

Tvillingarna

Dina sociala sidor kommer till sin rätt under veckan. Ditt lättsamma, humoristiska sätt gör alla sorters umgänge och samarbeten givande och produktiva.

Veckans boost: Du är lättlärd så alla nya kunskaper du utsätts för fastnar i minnet. Testa nya saker eller pröva sånt du varit nyfiken på men inte vågat försöka förr.

Hälsotipset: Din smittsamma entusiasm behöver utlopp. Led klasser eller peppa träningspartners.

Kärlek och relationer: Satsa på att göra roliga saker tillsammans. Det här är inte en romantisk vecka utan en då skratt och förtroenden får förhållanden och vänskap att växa.

Kräftan

Du har lite oflyt under veckan och sånt som i vanliga fall går på rutin kräver nu mer arbete och större insatser. Räkna med att det mesta går lite långsammare än vanligt.

Veckans boost: Mindfullness och alla sorters aktivt vilande. Din själ behöver utrymme och avstressning mellan vårslitet och sommaraktiviteterna. En hälsohelg ger massor.

Hälsotipset: Satsa på att vara noggrann med detaljerna, en PT är väl värd sin tid.

Kärlek och relationer: Små hänsynstaganden som värmer hjärtat får dig i stämning. Det här är inte en het vecka i sig men den värms fort upp om du blir uppvaktad.

Lejonet

Alla praktiska sysslor gör dig på gott humör och får dig att känna dig kompetent. Andra inspireras av dig och följer ditt exempel. Undvik att göra stora, långsiktiga planer.

Veckans boost: Projekt du redan håller på med går strålande men vill du få ut max av veckan är det familjeliv du ska satsa på. Bjud på dig själv och din tid när du kan.

Hälsotipset: Du har en riktig kraftvecka så mät dina resultat och få ett kvitto på din form.

Kärlek och relationer: Allt eller inget är kärleksmottot just nu. Satsar du på kärleken och lägger tid på den blir det hett, framförallt under fredagen och lördagen.

Jungfrun

Du hamnar i negativa spiraler där små motgångar påverkar ditt självförtroende och leder till sämre beslut och nya motgångar. Börja varje dag med ett leende och bryt cirkeln.

Veckans boost: Unna dig vardagsnjutningar och belöna dina framgångar. Att se till det som du gör bra lyfter dig och till det kommer glädjen av att ha roligt med dina vänner.

Hälsotipset: En medelhavsdiet med mer grönt och mindre kött gör dig gott.

Kärlek och relationer: Kärlek, flirt, dejter och uteliv med dem du har närmast är veckans bästa behållning. Det här blir en riktigt het vecka om du ger dig själv tid.

Vågen

Det går lätt och fort just nu och ditt flyt smittar av sig på alla du har runt dig. Samtal och förhandlingar leder till lösningar på problem och en lätt vecka.

Veckans boost: Små stunder av lättja ger energi under en härligt framgångsrik vecka. Vila i steget ibland, ta 15 minuter för dig själv och njut av sol och svala drycker.

Hälsotipset: Lowimpact ger mest, välj promenader eller vattenlek framför styrkepass.

Kärlek och relationer: Längtan efter mer känslor och tid för kärlek är en bra krydda men det blir mer hopp än heta stunder. Förhållanden blommar och förälskelser växer.

Skorpionen

Tygla ditt humör! Din vilja och fart är mer än din omgivning hanterar och det gör att du lätt blir besviken och hårdare i tonen än du tänkt dig. Sänk dina ambitioner lite.

Veckans boost: Alla planerade upplevelser ger extra mycket. Spaupplevelser, lyxstunder under lediga dager och nätter hemifrån ger mest och blir ännu bättre tillsammans med en partner. 

Hälsotipset: Du behöver lite pepp för att trivas, träna i grupp eller lag.

Kärlek och relationer: Det här är inte din starkaste kärleksvecka med undantag för de stunder, eller dagar, du kan lämna vardagslunket. Ju mer du satsar desto hetare blir det.

Skytten

Så mycket att göra och så lite tid. För många skulle din vecka kännas överväldigande men din vinnarskalle och envishet gör att du trivs när det händer mycket och tempot är högt.

Veckans boost: Rutiner och allt som är invant och bekant ger dig en känsla av kontroll och trygghet. Satsa på säkra kort och utflyktsmål du vet att du tycker om.

Hälsotipset: Det här är en bra vecka för en cleansing. Tänk på vad du äter.

Kärlek och relationer: Dina bästa kärleksdagar inleder veckan. För dig i ett förhållande är måndagen och onsdagen bäst. Tisdagen är en mycket lyckad dag för dejting och nya möten.

Stenbocken

Det blir svårt att få ihop veckan för det är så många saker du vill göra och på det en del måsten. Lita på din magkänsla och prioritera bort sånt som stör mer än det ger.

Veckans boost: Gör något särskilt tillsammans med din partner. Ju oförutsägbarare desto bättre för ju mer du lämnar dina vanliga rutiner desto starkare blir de positiva reaktionerna.

Hälsotipset: All tung träning ger goda resultat men också rejäl träningsvärk.

Kärlek och relationer: Håll igen på löften om stora upplevelser. Det finns inte riktigt utrymme att både uppleva och njuta av det. Det är de små stunderna som ger mest.

Vattumannen

Veckan kan gå åt två helt motsatta håll. Koncentrerar du dig på arbete blir det motigt och konfliktfyllt medan en avslappnad attityd ger dig en tid full av upplevelser och glädje.

Veckans boost: Sport, utomhusupplevelser, lekar med vänner och familj, kort sagt allt som firar sommaren och gemenskap med dina nära ger mersmak och glädjetoppar.

Hälsotipset: Din energi ger mer om du bränner den på aktiv fritid än i träningslokalen.

Kärlek och relationer: Avslöjanden, nya insikter och en djupare kunskap om den du delar ditt liv med eller den du hoppas på väntar. Se till att ni har tid till samtal och närhet.

Fiskarna

Du får en lugn vecka med få överraskningar där nästan allt går som du tänkt och hoppats. Att du också tar ansvar för andra och ger dem en hjälpande hand är en självklarhet.

Veckans boost: Du finner ett stort nöje i förberedelser och långsiktigt arbete. Att fila på semesterplanerna eller jobba med hus och hem är väl spenderad tid.

Hälsotipset: Pröva nya träningsformer och hitta sommarens rörelseglädje.

Kärlek och relationer: Intimitet och närhet skapas av det ni gör tillsammans under dagarna istället för att väckas under romantiska kvällar. Ha roligt tillsammans när ni hinner.

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Stort astro för hela sommaren

 2. HOROSKOP

  Så är tvillingen – allt om stjärntecknet

 3. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Sexleksakerna för ditt stjärntecken

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.