Horoskop vecka 6

Astro 6–12/2, 2023

Publisert:

Vad händer i veckan?

Ditten och datten.

Wellness astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop, 30 januari–5 februari, 2023.

Väduren 

Jupiter styr den kommande veckan och det gör att dina tankar och mycket av din tid kommer handla om din karriär. Förutsättningar förändras och nya möjligheter öppnar sig. 

Veckans boost: Du hinner inte med allt du vill så lägg din tid på saker som får dig att skratta och putta vardagsbekymren åt sidan. Allt du gör på egen hand ger mest. 

Hälsotipset: Satsa på en salladsvecka. Ät något grönt med varje mål. 

Kärlek och relationer: Veckan som helhet blir rätt tråkig men det finns några gyllene chanser för dejter och romantiska middagar. Fredagskvällen och hela lördagen blir spännande. 

Oxen 

Veckan börjar motigt och beslut du fattar fram kommer med rätta att ifrågasättas, vilket får dig på dåligt humör. På torsdagen får du nyheter som gör dig på bättre humör. 

Veckans boost: Tid med familj och partner fyller dig med glädje och ger vardagen ny mening. Särskilt barn och andra unga människor inspirerar dig och får det att växa. 

Hälsotipset: Halka är din största fiende, broddar är inte sexigt men definitivt livräddande. 

Kärlek och relationer: En gåva eller kärlekshandling under veckans tre första dagar tänder ny glöd och för er närmare varandra. Det gör även ett besök till en plats som väcker minnen. 

Tvillingarna

Ilska och passion styr din vardag och det är när du är heligt förbannad som saker går din väg. Gör det du måste och gör det bra, du kan alltid be om ursäkt senare. 

Veckans boost: Hitta utlopp för den bubblande energi du har inom dig. Att tävla eller sätta tuffa mål och uppnå dem är positiva lösningar. 

Hälsotipset: Hitta en träningspartner eller led klasser, träning är roligare när du inspirerar andra. 

Kärlek och relationer: Du kommer att få en spännande kärleksvecka när din partner ofta överraskar dig. Det är inte alltid positivt i sig men leder alltid till stunder. 

Kräftan 

Arbetet flyter på bra men ditt privatliv ger dig bekymmer. Många problem löser sig själva och alla andra mår bra av mer betänketid. Fatta inga avgörande beslut under veckan. 

Veckans boost: Lek med färg och form. Alla kreativa utlopp ger dig glädje och boostar ditt självförtroende, särskilt uppskattat blir experiment med menyer och recept. 

Hälsotipset: En extra energiboost kan behövas, att ha en powerbar i väskan skadar inte. 

Kärlek och relationer: Din kärlekstur håller i sig och blir extra stark av delade naturupplevelser. Det behöver inte vara storslaget eller långvarigt, en skymningspromenad kan räcka. 

Lejonet 

Just nu trivs du bäst som medarbetare och del av ett team. Låt de du har runt dig leda när det går och fokusera på deras behov. Du är som bäst när du hjälper andra att växa. 

Veckans boost: Bryt rutinerna runt dina måltider. En ny lunchrestaurang, efterrätter till middagarna eller mat du inte brukar laga ger oväntad vardagsspänning. 

Hälsotipset: Se över vintergarderoben, att bli kall i onödan gör större skada än du tror. 

Kärlek och relationer: Att planera för nästa veckas kärlekshöjdpunkter höjer stämningen redan nu. Överraska din partner med en kärleksgest mot veckans slut så blir helgen extra het. 

Jungfrun 

Det är mycket som förändras just nu och det gör att du får ägna mer tid åt snabba lösningar än vanligt. Dina vanliga rutiner blir lidande och med dem även ditt humör. 

Veckans boost: Ett skratt gör definitivt den här veckan mycket bättre. Hitta på någonting roligt varje dag, allt från komedier på tv till snöbollskrig med barnen fungerar. 

Hälsotipset: Explosivitet och adrenalin är veckans melodi, satsa på intensiva pass. 

Kärlek och relationer: Du är väldigt fokuserad på praktiska saker och har ovanligt lite lust för kärleksäventyr. Om din partner inte tar initiativ blir det en ovanligt sval vecka. 

Vågen 

Ditt sinne för rättvisa och din fingertoppskänsla när det kommer till rätt och fel behövs för det finns ovanligt mycket missnöje i din närhet. Det är som medlare du gör mest nytta. 

Veckans boost: Det du behöver mest av allt är att andra se dina behov och sätter dem före sina egna. Bäst chanser till det är mot slutet av veckan, särskilt på fredag och lördag. 

Hälsotipset: Du är i bättre form än du tror så vill du ändra träningsrutiner är det här rätt vecka. 

Kärlek och relationer: Din partner eller dejt har hemligheter som behöver komma ut i ljuset. Det är inte allvarligt i sig men blir ett bekymmer om den får tid att växa. 

Skorpionen 

Vita lögner och halvsanningar får vardagarna att flyta smidigare. Så länge målen är värda att uppnå kommer genvägarna du tar för att komma dit inte vålla några bekymmer. 

Veckans boost: När du bestämmer gemensamma aktiviteter blir det roligt för alla och särskilt för dig själv. Ju tidigare du gör planerna desto mindre motstånd möter du. 

Hälsotipset: Dofter betyder mer än du tror, nya blommor hemma ger ett oväntat lyft. 

Kärlek och relationer: Svartsjuka är en stark kärlekskrydda och lite oskyldig flirt ge dig en mer passionerad vecka. Räkna med att du får både gåvor och komplimanger. 

Skytten 

Du har mycket att göra och inte riktigt din vanliga energi att göra det med. Ju mer du kan luta dig på andra och delegera uppgifter desto lättare vecka kommer du att få. 

Veckans boost: Handel ger oväntade inkomster och är roligare än det verkar. Kolla i förråden eftersom sånt du inte behöver och se vad du får för det online. 

Hälsotipset: Följ dina träningsrutiner, resultaten dröjer men tålamod lönar sig. 

Kärlek och relationer: En känslomässig bergodalbana väntar dig med både iskalla stunder och riktigt heta ögonblick. Bäst går det när du ser kärleken som ett samarbete inte som en tävling. 

Stenbocken 

Lita på dina instinkter, du har ett ovanligt bra öga för lösningar andra inte har tänkt på och dina initiativ ger alltid bra resultat. Våga prova nya grepp, försiktighet leder till förseningar. 

Veckans boost: Bjud in dina vänner till en rolig kväll. Spel, lekar och gemensamma minnen stärker vänskapsband och leder till nya förtroenden och insikter. 

Hälsotipset: Smidighetsträning i alla former ger både form och bättre reflexer. 

Kärlek och relationer: Det blir en härlig vecka full av både familjemys och möjligheter till heta, intima stunder. Särskilt veckans första dagar och det sista lyser mest. 

Vattumannen 

Du strålar av självförtroende och alla du möter känner sig större i ditt sällskap. Allt rullar på under veckan och störst behållning ger dina fritidsaktiviteter så lägg gärna extra tid på dem. 

Veckans boost: Du har turen med dig så en liten slant på spel eller riskinvesteringar kan ge utdelning. Att chansa lite i vardagen är inte heller dumt. 

Hälsotipset: All träning som ger dig glädje år bra spenderad tid, dans ger mest. 

Kärlek och relationer: Det krävs uppvaktning och romantik för att passionen ska vakna på riktigt. Din dejt eller partner behöver anstränga sig mer än vanligt för att ge er en het vecka. 

Fiskarna 

Du får en bra vecka utan större överraskningar och med möjlighet till några rejäla lyft. Alla resor och brott mot vardagsrutinerna öppna dörrar du inte visste fanns. 

Veckans boost: Venus är i Fiskarna och gör allt som har med passion och kreativitet att göra extra framgångsrikt. Sträck vingarna och prova något du funderat på men inte vågat. 

Hälsotipset: Våren är långt borta men en solljuslampa ger sommarenergi. 

Kärlek och relationer: Alla kärleksinitiativ, flirtar eller inviter ger god utdelning. Det här är en perfekt vecka att hitta kärleken på eller ta ditt förhållande till nya höjder. 

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.