Horoskop vecka 49, 2021

Astro 6/12 – 12/12

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin?

Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop.

Här är ditt astro 6 - 12 december 2021.

VÄDUREN

Det är full fart hela veckan och den kommer att gå fort. I efterhand kommer du att undra hur du hann och orkade men under veckan är det mesta utmanande och roligt.

Veckans boost: Det här är en högenergivecka rakt igenom och du kommer att behöva varva ner för att släppa den. Rensa söndagen och unna dig en riktigt lugn adventsdag.  

Hälsotipset: Skippa inte måltider även om det spar tid. Matro ger energi.

Kärlek och relationer: Inte den bästa kärleksveckan när kalendern är full och mer dyker upp efter hand. Håller du söndagen fri finns det stora chanser till härligt umgänge då.

OXEN

Du längtar efter julen och avbrott i vardagsrutinerna och det är när du äger din egen tid som veckan är som bäst. Gör det du ska under dagarna och njut av den fritid du får.

Veckans boost: Passion, smaker och lyxiga upplevelser. Välj din njutning efter plånboken men lite extra tid och tanke på vad du äter ger njutning som smittar.  

Hälsotipset: Lyssna på kroppen. Ibland lönar det sig att ta en lugn dag

Kärlek och relationer: En njutningsvecka väntar om du ger kärleken utrymme. Särskilt härligt blir det med god mat och en romantisk inramning. Ju fler sinnen som njuter desto hetare blir det.

TVILLINGARNA

Du är inte riktigt ditt vanliga sociala jag utan upplever att andra vill ha mer av dig än du egentligen har lust att ge. Umgänge med familj, gärna med flera generationer ger glädje. 

Veckans boost: Tid med dina närmaste ger dig väldigt mycket just nu. Gör saker tillsammans, njut av vintern och julpynta. Just nu är delad glädje verkligen dubbel glädje. 

Hälsotipset: Utomhusupplevelser ger glädje och energi. Undvik att bli kall bara.

Kärlek och relationer: För dig med partner och familj blir det en innerlig och väldigt stärkande kärleksvecka medan du som letar efter kärleken får det tuffare.

KRÄFTAN

Den här veckan blir vad du gör den till och allra bäst går det när du lägger tid på att bocka av sånt som måste bli gjort. Du har energi men behöver tydliga mål för att må bra.

Veckans boost: Att göra klart saker ger dig sinnesfrid och egentid. Så hemmastök, utklarande samtal med kollegor eller spikade julplaner är värt att satsa på.

Hälsotipset: Tävlingsmoment ger kickar. Sporter med motståndare som paddel ger mest.

Kärlek och relationer: Du vill känna dig åtrådd och utvald så det gäller att din partner eller dejt tar initiativ och anstränger sig lite extra för att det ska bli en het vecka.

LEJONET

Du längtar efter ledighet och roliga dagar och det gör att du ibland tar i för mycket för att hinna dit fortare. Mindre kraft och mer eftertanke gör att det mesta går lättare.

Veckans boost: Dejting, flirt, umgänge och fest ger livet ett lyft. Du behöver inte ens vara i centrum för att det ska vara kul, bara att gå ut och chilla är roligt i sig.

Hälsotipset: Det viktiga är inte att du tränar ofta utan att du tar i när du gör det.

Kärlek och relationer: Roligt, lekfullt och keligt slår hett och innerligt just nu. Veckan bjuder på umgänge och uppskattning snarare än stor passion och kärlekstoppar.

JUNGFRUN

Kraft och passion styr veckan som lovar att bli omväxlande och oftast rolig. Just nu är din tunga snabbare än din hjärna, så sanningar riskerar att blir sagda på gott och ont.

Veckans boost: Släpp rutinerna och följ ditt hjärta. Lägg mer tid och tanke på vad du vill göra istället för vad du borde göra. Stärk självkänslan och ge spontaniteten utrymme.

Hälsotipset: Förlåt och gå vidare! Gammalt groll ger ingen livsglädje. 

Kärlek och relationer: Det är de oväntade ögonblicken och de spontana infallen som leder till de hetaste stunderna. Fredagen och lördagen är perfekta för flirt och upptåg.

VÅGEN

Den här veckan liknar den förra men du är full av idéer och bra på att lyssna och lyfta andra. Alla samarbeten går jättebra och du skapar god stämning vad du än gör.

Veckans boost: Överraskningar och spännande nyheter är veckans stora behållning. Du känner dig uppskattad och sedd när andra tänker mer på dig än du trott. 

Hälsotipset: Kunskap är vägen till bättre hälsa. Läs på innan du satsar på nyheter. 

Kärlek och relationer: Familjelivet tar upp en hel del tid så kärlek och partnerskap behöver planerat utrymme för att kunna blomma ut. Onsdagen och söndagen är mest lovande.

SKORPIONEN

Rejäla förändringar och nya utmaningar väntar runt hörnet så det är hög tid att du avslutar sånt som blivit liggande. Det är bättre att du tar i nu än att nästa vecka blir onödigt jobbig.

Veckans boost: Du är i bättre form än du tror, naturupplevelser, träning och hårt arbete ger goda resultat och får dig att känna dig stark och framgångsrik.

Hälsotipset: Stå och gå när du har chansen, stillasittande gör dig trött och håglös.

Kärlek och relationer: Om du vill kan det här bli en riktigt rolig och ganska het vecka men du behöver ta initiativet. Särskilt fredagen och lördagen har många kärlekschanser.

SKYTTEN

Du hamnar lätt i centrum och folk lyssnar på dig mer än vanligt så vill du ha en riktigt givande vecka lönar det sig att ta plats. Visa vägen och inspirera din omgivning. 

Veckans boost: Som chef, ledare eller lärare väcker du trygghet och entusiasm. Tränar du ger det en kick att leda klasser om inte, stig fram och ta initiativ på jobbet.

Hälsotipset: Se till att sömnen fungerar, du orkar vad som helst när du är utsövd.

Kärlek och relationer: Är du singel väntar en vecka full av möjligheter när du går ut eller umgås socialt. Annars behöver din partner sätta dig främst för att det ska tända.

STENBOCKEN

Det du gör för andra ger dig mer tillbaka. Givmildhet och hänsyn skapar god stämning och väcker förtroende. Du är en klippa andra vill luta sig på om du låter dem.

Veckans boost: Dans, närhet och träning till musik får dig att glöda. Det finns massor av passionerad energi inom dig som du förtjänar att få utlopp för.   

Hälsotipset: Lägg vikt vid hygien och god ordning och undvik bufféer som inte känns perfekta.

Kärlek och relationer: Du kan vänta dig en vecka full av chanser till vardagsromantik och heta helgupplevelser. Alla dejter och planer blir bättre än du räknat med.

VATTUMANNEN

Du känner dig otåligare än vanligt och har svårt för lågt tempo och undanflykter. Antingen vill du jobba på i full fart eller vara julledig, mellantinget du lever i just nu är bara jobbigt.

Veckans boost: Resultat! Att se saker bli klara så du kan bocka av dem gör livet lättare och allra bäst är det när du lyckas få andra att bli färdiga med sina uppgifter. 

Hälsotipset: Ta symptom och skador på allvar?. En sjukdag nu är bättre än fyra om en vecka.

Kärlek och relationer: Du har fullt upp med dig själv och känner dig inte riktigt på humör för flirt och lek. Onsdagen och torsdagen är veckans heta undantag.

FISKARNA

Du är förväntansfull inför julen men missförstånd och andras missar stör. Kom ihåg att du inte är ansvarig för andras bekymmer eller behöver lösa deras problem. 

Veckans boost: Familjetid och gemensamma aktiviteter ger glädje och skapar sammanhållning. Dina närmaste ger dig kraft och skänker glädje.

Hälsotipset: Återupptäck sådant du låtit bli liggande, som att testa nygamla träningsformer.

Kärlek och relationer: En het helg väntar efter en trevlig vecka. Lita på din partner och planera gärna något speciellt till helgen som en middag eller en gemensam resa.

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Stjärntecknen du passar bäst ihop med

 2. SEX

  Sexställningen du kommer älska – enligt ditt stjärntecken

 3. HOROSKOP

  Merkurius retrograd – så kan det påverka dig

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.