Horoskop vecka 27, 2022

Astro 4–10 juli

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 4 – 10 juli 2022.

Väduren

Måndagen och tisdagen blir hektiska och för dig som vill få saker gjorda är det nu du ska göra dem. Sedan tar energin slut och en lat, trevlig, energilåg och kärlekshärlig vecka tar vid. 

Veckans boost: Familjetid, vänskapstid och kärlekstid. Allt utrymme du tar dig tillsammans med dem du älskar mest och känner starkast för ger dig tusen gånger åter.

Hälsotipset: Sätt inte för höga mål, du tar slut fort i sommarvärmen.

Kärlek och relationer: Det blir en härligt het kärleksvecka så fort du lägger ner minsta tanke på romantik och gemensamma stunder. Torsdagen är allra hetast.

Oxen

Du behöver prioritera för att få den vecka du vill ha för dina intressen krockar med andras planer. Någon kommer att bli besviken och du mår bättre om det inte blir du. 

Veckans boost: Mat utöver det vanliga. Vare sig du lagar den själv eller går ut och äter så är det nya smaker och annorlunda recept och upplevelser som verkligen lyfter.  

Hälsotipset: Du är i början på ett långt hälsolyft, gör långsiktiga träningsplaner.

Kärlek och relationer: Du är din egen lyckas kärlekssmed just nu. Dina planer går i lås men inget kommer gratis. Om du inte tar första steget händer inte mycket.

Tvillingarna

Du har nära till skratt under veckan och ditt humör är smittsamt. Du som arbetar har roliga dagar med kollegorna medan du som är ledig får stora upplevelser i naturen. 

Veckans boost: Allt du hittar på i naturen gör dig glad. Tänk gärna längre än ”stranden” för det finns så många upplevelser du kan dela med dina närmaste som ger varaktiga minnen.

Hälsotipset: Vardagsaktivitet ger mer än träning under veckan. Sitt inte still i onödan.

Kärlek och relationer: Egentligen är det här inte en stor kärleksvecka för det är långt mellan chanserna men när de kommer är de desto starkare. Heta förälskelsechanser!!!  

Kräftan

Ju aktivare vecka du har desto roligare får du, för du sprudlar av energi och sommarvilja. Vänner och familj är det bästa sällskapet men en kärleksresa är inte heller en dum idé. 

Veckans boost: Välj upplevelser som utmanar ditt intellekt. Allt som kräver klurighet och gärna problemlösning får dig att växa och gör dagarna roligare.

Hälsotipset: Ta det lugnt under veckans första hälft för det blir lätt för mycket för fort.

Kärlek och relationer: Spontana kärleksinfall är bättre än stora planer fört du fastnar lätt i att värdera vad du får efter hur mycket du satsat. Lägre insatser ger större lyckokänslor. 

Lejonet

Oväntade händelser under veckans första dagar får dig att tänka om och ändra dina planer. Det blir troligen lite mer jobb än du trott men tempobytet ger dig en kick.

Veckans boost: Återknyt kontakten med gamla vänner eller besök platser som betytt mycket för dig förr i tiden. Du hittar ny styrka i din bakgrund och dina minnen.

Hälsotipset: Du får oväntat aktiva dagar så spara lite på energin, satsa på low impact.

Kärlek och relationer: En vecka som gjord för förälskelser och avslappnad sommarromantik. Picknickar och dagtidsdejter ger allra mest, särskilt före torsdagskvällen.

Jungfrun

Ett tempobyte gör dig gott. Se över de planer du har och byt ut sånt som inte omedelbart får dig att känna glädje. Har du inga bra idéer själv lönar det sig att lyssna på din familj.

Veckans boost: En onödig utgift visar sig vara ett riktigt härligt sommarval. Oroa dig inte för vad det kostar utan se till vad det ger dig och dina nära istället och njut av veckan.

Hälsotipset: Du är stark och klarar mer än du tror. Utmana dig själv.

Kärlek och relationer: Handlingar säger mer än ord under en väldigt het vecka. Men hettan kommer inte utan utmaningar och obesvarad uppmärksamhet leder lätt till motsättningar.

Vågen

Ta ett litet steg tillbaka under veckan. Allt du redan påbörjat och planerat går bra men du har inte riktigt energin att engagera dig i nya projekt. Unna dig lite latare dagar.

Veckans boost: En sommarflykt undan ansvar och planer, gärna med din käraste, ger ditt liv en härlig krydda. Du förtjänar något som sticker ut så ta chansen och unna dig det. 

Hälsotipset: Gång och vandring är underskattat. Promenader, gärna i sand, lyfter.

Kärlek och relationer: Du är inte upplagd för några större utsvävningar just nu men din partner eller hoppfulla uppvaktare har andra idéer. Att vara åtrådd kan ge roliga kvällar.

Skorpionen

Veckan har två sidor som båda utmanar och kan bli riktigt roliga. Fram till onsdagskvällen är det andras planer som sätter agendan, därefter får du styra mer som du vill.

Veckans boost: Låt inga måsten eller nya uppgifter inkräkta på din helg. Det är dina planer som ger de stora upplevelserna och alla tillägg stör mer än de tillför, lita på ditt omdöme.

Hälsotipset: Var noggrann med säkerhetsanordningar så undviker du olyckor.

Kärlek och relationer: Kärleken djupnar genom gemensamma upplevelser. Satsa på tid tillsammans och delade intryck snarare än kärleksstunder eller romantik.

Skytten

Det här är en vecka då nästan allt kan hända så var beredd på oväntade vändningar, förseningar och olika viljor som drar åt olika håll. Att hålla sams är den största utmaningen.

Veckans boost: De stunder alla är överens och delar samma upplevelse är guld värda men tyvärr svåra att uppnå. Öppen kommunikation och kompromisser är nödvändiga.

Hälsotipset: Att vara förberedd är nödvändigt, vänta dig ombytligt väder.

Kärlek och relationer: Stulna ögonblick är de hetaste stunderna under den här veckan. I allt som är utmanande, vågar lite mer och kanske är lite förbjudet finns passionen.

Stenbocken

Samarbete och uppgifter åt andra är det som gör dig gladast just nu. När du är chef över din egen tid mår du bäst av att bara ta det lugnt men att ge andra ett handtag är sin egen glädje.

Veckans boost: Håll dig till det kända och älskade. Nyheter ger dig inte lika mycket som du hoppas på medan favoriter fungerar hur många gånger som helst, för dig och dina nära.

Hälsotipset: Sommarsmaker är härliga och nyttiga, unna dig en matvecka som sticker ut.

Kärlek och relationer: Vänskap och familjeliv är betydligt mycket mer gynnat än passioner just nu. Vill du ha heta kärleksstunder behöver du tänka stort.

Vattumannen

Yttre krav gör dig på dåligt humör, särskilt när du känner dig tvingad att tacka ja. Våga sticka ut huvudet och säga nej, även om det är vänner eller närstående som frågar.

Veckans boost: Lediga stunder är sommarens härligaste. Att lägga undan uppgifter och planera tid för – ingenting – laddar batterierna och gör alla upplevelser större.

Hälsotipset: Aktivt vilande rockar, undvik onödig ansträngning när du kan.

Kärlek och relationer: Allt som är lekfullt, lättsamt och obesvärat får dig i stämning för mer. Förälskelse och passioner väntar och springer ur fest, glädje och flirt.

Fiskarna

Du behöver inte ta initiativ och bestämma saker för att det ska bli en bra vecka. Just nu faller bitarna på plats av sig själva eller så kan du luta dig på de planer din familj gjort. 

Veckans boost: Lyssna på din familj och allra mest de som är yngre. Deras tankar kanske låter vilda men leder till veckans största upplevelser och ger delad glädje.

Hälsotipset: Det finns en stor glädje i all ansträngning, sporta utomhus när tillfälle ges.

Kärlek och relationer: Kompromisser fungerar dåligt. Antingen känns det rätt och då leder det långt eller så börjar det fel och då väntar bara frustrationer om du fortsätter.

Redaktionens val

 1. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Sexleksakerna för ditt stjärntecken

 2. HOROSKOP

  Lejonet – det säger ditt stjärntecken om dig

 3. HOROSKOP

  Stort astro för hela sommaren

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.