Horoskop vecka 51, 2022

Astro 19 – 25/12 2022

Publisert:

Året börjar lida mot sitt slut.

Hur blir julveckan enligt stjärnorna?

Wellness astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop 19–25 december, 2022.

Väduren

Ingenting är riktigt som det brukar under veckan, det känns som om du springer i sirap och allt går frustrerande långsamt. Stressa av, allt ordnar sig i sista stund trots uppförsbackarna. 

Veckans boost: Tålamod är vägen till framgång. Resultaten dröjer men sätter du bollarna i rullning får du utdelning innan helgen. Behåll ditt inre lugn. 

Hälsotipset: Explosivitet och styrka ger bra effekt för både kropp och humör. 

Kärlek och relationer: Det här är en allt eller inget vecka snarare än en upp eller ner vecka. Den tid du lägger på dejter och relationer ger antingen heta stunder eller arga diskussioner.

Oxen

Du har en bra plan och så länge du följer den får du en strålande julvecka. Strular det är det bättre att hoppa vidare till nästa uppgift än att stångas mot jobbiga yttre omständigheter. 

Veckans boost: Invanda rutiner och återbruk av gamla favoriter gör julen roligare. Både dekorationer och presenter går att hitta i förråden och blir mycket uppskattat. 

Hälsotipset: Stillsamma vinterpromenader är lagom wellnessträning just nu. 

Kärlek och relationer: Det här är en vecka då leenden och innerlig närhet aldrig är långt borta. Kärleken växer i allt ni gör tillsammans och allt ni redan har gemensamt.

Tvillingarna

I du får en mysigt förväntansfull vecka som blir bättre ju mer tid du spenderar med dina allra närmaste. Din glada attityd höjer stämningen vart än du befinner dig. 

Veckans boost: Sällskapsspel, gemensamma aktiviteter och matlagning ger mening till julens traditionella aktiviteter. Höjdpunkterna hittar du i gemensamma förberedelser. 

Hälsotipset: Glädjen är den bästa hälsokuren just nu, träna bara om det känns kul. 

Kärlek och relationer: Befintliga relationer är det som värt att satsa på. Hellre kvällar med familj och vänner än dejter eller romantiska planer med partnern. Julvärmen glöder.

Kräftan

Ju mindre du måste göra desto bättre mår du, julglädjen hittar du i de vackra stunderna som stämningen på stan, musiken eller juldekorationer. Njut i stället för att stressa. 

Veckans boost: Stillhet, gärna tillsammans med någon du älskar, fyller din själ med glädje. Ta till vara på stunderna efter julstöket, maten eller förberedelserna och gör dem till dina. 

Hälsotipset: Maten är halva julen, njuta av den ordentligt. Det har du förtjänat. 

Kärlek och relationer: Den stora kärleken finns i de små ögonblicken, förväntan och längtan bygger upp en innerlighet och hetta som når sin höjdpunkt runt 23 december.

Lejonet

Ditt julhumör styrs av hur din omgivning upplever tillvaron. Satsar du på att ge andra utrymme får du mångdubbelt tillbaka och dessutom ger det ett extra självförtroende lyft. 

Veckans boost: Julen är sin egen belöning och innehåller allt du gillar, presenter, mat, gemenskap och dessutom många varma, lata stunder. Ge bekymren semester. 

Hälsotipset: Undvik småätande, det gör måltiderna smakrikare och roligare. 

Kärlek och relationer: Dina bästa kärleksdag dagar är den 21 och 22. Resten av veckan är andra känslor viktigare men just här finns chansen till härligt medryckande passion.

Jungfrun

Julen är en samarbetets tid och du en naturlig ledare för tillställningarna. Det bästa verktyget för en härlig jul är uppmuntran och glädje, ge beröm även när den inte är förtjänad. 

Veckans boost: Att skapa varaktiga minnen är den stora behållningen. Julen bjuder på många stora stunder så kom ihåg att ta bilder och föreviga varje innerligt ögonblick. 

Hälsotipset: Det blir en ansträngande vecka, mikropauser ger dig ny energi. 

Kärlek och relationer: En mycket känsloladdad vecka väntar som gör att alla relationer mognar. Satsa på det du redan har, förståelse och nya chanser återtänder starka känslor. 

Vågen

Det är mycket nerver just nu och du känner ett tryck av förväntningar på dig. Det leder till motsättningar och kanske hårda ord, sakliga förklaringar reder ut problemen. 

Veckans boost: Att göra listor! Att både du själv och din omgivning vet precis vad som förväntas av dem ger dig trygghet och garanterar en glad och fröjdefull jul. 

Hälsotipset: Goda förberedelser är din bästa vän. Rätt kläder och skor håller elände borta. 

Kärlek och relationer: Det här blir inte din allra bästa kärleksvecka, du har för mycket att göra och för många att bry dig om för att komma i rätt stämning. Nästa vecka ser bättre ut. 

Skorpionen

Låt andra ta hand om sina egna bekymmer och se till det som är viktigt för dig. Din julglädje kommer inte av att andra får som de vill utan från de höjdpunkter du själv ser fram emot. 

Veckans boost: Ge dig själv en extra julklapp. Det som finns på önskelista och andra ger dig är trevligt men du kan och bör överraska dig själv med något du verkligen vill ha.  

Hälsotipset: Sång, dans och lugna promenader är alldeles tillräckligt den här veckan. 

Kärlek och relationer: Det vilar ett harmoniskt lugn över veckan. Det finns inte utrymme för några större utsvävningar men däremot tillfällen till stulna stunder av lycka. 

Skytten

Förberedelserna är nästan lika härliga som julen själv. Följ din inre karta och skapa den jul du vill ha och sett fram emot. Då blir upplevelsen en härlig belöning för dina insatser. 

Veckans boost: Sista minuten inspiration leder till innovation. Dina instinkter för dig rätt och får du en idé är den värd att genomföra och ger en kick för alla runt dig. 

Hälsotipset: Trots julstress är träningstid väl spenderad. Rutiner skapar harmoni. 

Kärlek och relationer: Naturligtvis väntar en härlig familjevecka men för dig som vill ha det hetare krävs god planering. Bäst läge får du under onsdagen och torsdagen. 

Stenbocken

Förlita dig på andra under veckans inledning för din timing och din vardagstur är inte riktigt som vanligt. Från torsdagen är du ditt vanliga jag och därifrån går allt på räls. 

Veckans boost: Trots att det inte känns så finns det utrymme för egen tid under veckans första dagar. Ta några timmar och gör någonting bara för dig själv så får du ny kraft. 

Hälsotipset: Rutiner under veckans första hälft ger julen en bra start. 

Kärlek och relationer: Trots att det här är en hektisk tid bubblar veckan av passionerade möjligheter. Allt kärleken behöver är lite tid, viss planering och en gnutta enskildhet. 

Vattumannen

Det finns en bubblande nervös energi inom dig när du ser fram emot så mycket som tar tid på sig att infrias. Fyll dina dagar med aktiviteter för lata stunder är mest frustrerande. 

Veckans boost: Din energi är fortfarande på topp och när du använder den för att hjälpa andra mår du bra och sprider välmående vidare. Din givmildhet väcker uppskattning. 

Hälsotipset: Du bränner massor med energi, låt måltiderna ta tid och fyllde depåerna. 

Kärlek och relationer: Det här är en ovanligt bra dejtingvecka för dig som söker en vän med många möjligheter för närhet. Har du en relation blir det inte lika hett. 

Fiskarna

Se till att hitta glädjeämnena i varje dag för sig under veckan. Det är de små ögonblicken som bygger upp till de stora och själva julen växer av förberedelserna på vägen dit. 

Veckans boost: Matlagning, slutpynt och festförberedelser ger dig de största lyckovibbarna. Själva kalaset är kronan på verket men det är vägen dig som grundar glädjen. 

Hälsotipset: Doft, smak och synintryck tillsammans ger frid. Se julbak som mindfulnessmotor. 

Kärlek och relationer: Gemensamma upplevelser gör att kärleken djupnar och växer. Samtal skapar förståelse och gör att relationer växer under en hyfsat romantisk vecka. 

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.