Horoskop vecka 48, 2021

Astro: 29/11 - 5/12

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin?

Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop.

Här är ditt astro 29 november till 5 december 2021

VÄDUREN

Du kommer få en riktigt fin vecka där du framförallt kommer att kunna lösa konflikter och bryta negativa mönster. Du ser lösningar där andra mest verkar se problem

Veckans boost: Utmana ditt intellekt. Allt typer av pussel, tävlingar och kluriga hjärngåtor sporrar och får dig att känna dig smartare och väl till mods.

Hälsotipset: Träning är bra men kör inga maxpass, du behöver dina krafter till annat.

Kärlek och relationer: Positiva miljöer och glatt umgänge tänder dig lite extra, bästa kärleksdagarna är fredagen och lördagen men just nu har du inga dåliga dagar.

OXEN

När det kommer till praktiska sysslor fixar du allt som hamnar på ditt bord och du allt du fullbordar under veckan blir riktigt bra. Vänta gärna med att ta på dig nya uppgifter.

Veckans boost: Ge dina måltider ett lyft, du har god aptit och är småsugen för det mesta. Nya recept och extra tid i köket ger välmående och ger dig stabilare vanor.  

Hälsotipset: Du har massor med energi och all styrketräning ger bra resultat. 

Kärlek och relationer: Med undantag för Vädurar och Vågar är samtal och tankeutbyten vägen till ett hetare kärleksliv under veckan. Torsdag och söndag är bäst för dejting.

TVILLINGARNA

Var väldigt tydlig när du ger instruktioner och gör planer. Går det att missförstå något går det ofta snett just nu. Oftast beror det på att du tänker lite för snabbt.

Veckans boost: Nya möten och umgänge där andra väljer vad ni gör ger veckan färg och glädje. Du är som bäst när du kan slappna av och bara vara dig själv.

Hälsotipset: Värme och ljus stärker dig. En helgutflykt till roligt mål gör dig gott.

Kärlek och relationer: Det här är en spännande kärleksvecka där känslorna slår till snabbt och ofta oväntat. Romantiska överraskningar och presenter gör varje dag bättre. 

KRÄFTAN

Det här är i grunden en bra vecka men den innehåller många fallgropar. Människorna runt dig är ovarsamma med ord och det är lätt att små missförstånd får stora konsekvenser.

Veckans boost: Ge din omgivning en andra chans. Var tydlig när någon sårar dig eller går över gränsen men förlåt och gå vidare fort. Din attityd bestämmer tonläget.

Hälsotipset: Satsa på övningar och träningsformer du kan och trivs med.

Kärlek och relationer: En nyhet under veckans inledning påverkar ditt humör och sätter tonen för kärlekslivet. Många känslor bubblar under ytan och de kommer att explodera under söndagen.

LEJONET

Det finns potential för stordåd just nu men frågan är om det är värt mödan. Låt din entusiasm styra. Känns något roligt, satsa fullt ut men tvekar du är det bättre att bara gå på rutin. 

Veckans boost: Det här är en perfekt vecka för att pricka av julklappsinköpen, skicka julkort och göra undan allt förberedande stök. Du gör kap och riktigt bra affärer. 

Hälsotipset: Stegräkning! Det är vardagsmotion och hälsotänk som bygger välmående.  

Kärlek och relationer: Du är egentligen inte så fokuserad på relationer och närhet just nu så det kommer an på din partner om det här blir mer än en rätt ok rutinvecka

JUNGFRUN

Du har en mycket tydlig bild av vad som behöver göras och i vilken ordning det borde ska. Tyvärr är det inte alltid det hjälper, mycket går bra men du lägger mest vikt vid det som skär sig.

Veckans boost: Egentid är guld värd när tempot är högt och just nu behöver du utrymme att rensa tankarna på. Promenader, musik eller läsning ger tillvaron silverkant.

Hälsotipset: Löpning, gärna långa sträckor ger massor. Går det inte ute funkar löpband också. 

Kärlek och relationer: Du är inte riktigt på festhumör men går du ut blir det trevligare än du trott. Vardagskvällarna är veckans romantiska bubblare.

VÅGEN

Andra lägger på dig uppgifter och ställer till dina planer. Lös det genom att delegera och uppmuntra dem att ta eget ansvar. Du har bra koll på läget – låt inte andra ta den från dig. 

Veckans boost: Erotik, passion och kärleksuttryck får dig att känna dig vacker och stark. Ett positivt utlopp för dina känslor gör att allt annat blir lättare. 

Hälsotipset: Var noggrann med tekniken. En PT-timme eller två ger ny skärpa. 

Kärlek och relationer: Kärleken behöver få tid och utrymme men den kräver att ni är två som satsar. Din partner eller dejt kan behöva en puff för att motsvara förväntningarna.

SKORPIONEN

En powervecka väntar där du kan lösa allt med tid, insatser och hårt arbete. Dessutom har du bra överblick och hanterar både egen stress och andras missar med lätthet.

Veckans boost: Bara för att du har ork och koll betyder inte det att du ska göra allt jobb. Se till att delegera och njut av känslan att alla strävar mot samma mål.

Hälsotipset: Känn efter vad du egentligen vill. Träning ska vara lustfyllt för att ha ett värde.

Kärlek och relationer: Med ditt tempo och fokus kommer kärleken lätt i kläm den här veckan. Det finns goda chanser men då behöver du medvetet sätta av tid för kärleken.

SKYTTEN

Födelsedagar, julförberedelser och glada, förväntansfulla människor ger din vecka en fin inramning. Inte ens när det strular är nästa positiva upplevelse långt bort just nu. 

Veckans boost: Du har kraft och ett gott omdöme så ta tid att avsluta sånt som blivit liggande. Även om det tar en stund ger det tillfredsställelse att kunna bocka av saker.

Hälsotipset: Med bra koll på helheten gör små avsteg ingenting, det är okej att kapa hörn.

Kärlek och relationer: Vänskap och familj kommer i första rummet. Tar du en härlig hemmavecka blir kärleksstunderna du får en bonus, jagar du romantik blir det tristare.

STENBOCKEN

Låt din passion vägleda dig under veckan. Det du brinner för får ett lyft både på jobbet och fritiden medan rutinuppgifter tär på humöret och dessutom tar ovanligt lång tid.

Veckans boost: Förändra dig! Nya kläder, ny frisyr, kroppsvård, peeling eller proffsig mani/pedi gör att du ser världen i ljusare färger. Du förtjänar en vinter-makeover.   

Hälsotipset: Lämna morgondagens bekymmer till i morgon, nya träningssatsningar kan vänta. 

Kärlek och relationer: Kärlekschanserna är betydligt bättre än vanligt. Befintliga känslor djupnar och dejter leder lätt till starka, varaktiga känslor och relationer.

VATTUMANNEN

Det ligger förändringar i luften och det blir en hel del överraskande vändningar och tvära kast framöver. Du kan räkna med att ganska många planer måste göras om.

Veckans boost: Ägna tid och tankar åt andras välmående. Att stödja välgörenhetsarbete, bidra till insamlingar eller höja din röst för behövande gör dig gott. 

Hälsotipset: Stressa inte runt träningarna för du drar lätt på dig småskador när du slarvar.

Kärlek och relationer: Det blir inte din hetaste vecka för du känner att du ger mer än du får tillbaka. Roligast just nu har du med vänner och likasinnade, särskilt under fredagen.

FISKARNA

Skruva inte upp dina förväntningar för högt. Arbetsveckan blir ganska vanlig men en del småbestyr lägger sig på hög och kräver lite tråkiga omprioriteringar till helgen.

Veckans boost: Välj ut det du ser fram mot mest under helgen och se till att du hinner med det. Just nu är de personliga glädjestunderna extra viktiga.

Hälsotipset: Inre välmående är det viktigaste just nu. De timmar du viker för dig själv är heliga. 

Kärlek och relationer: En vecka att lära känna människor på djupet under. Vare sig du lägger tid på vänner, partner eller spännande flirtar är samtal vägen till närhet.

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Stjärntecknen du passar bäst ihop med

 2. SEX

  Sexställningen du kommer älska – enligt ditt stjärntecken

 3. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Så smyckar du dig med ditt stjärntecken

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.