Horoskop vecka 47

Astro: 22 november - 28 november

Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin?

Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop.

Här är ditt astro 22 november till 28 november 2021

Väduren

Var försiktig med att ta på dig nya ansvar under veckans inledning, du vill mycket men handlar fortare än du tänker. Från onsdagen ser du lösningarna klarare och lyckas bra med det mesta.

Veckans boost: Självförtroendet växer under veckan och öppnar för en härligt aktiv eller mysigt romantisk helg. Gör något extra av dina lediga dagar.

Hälsotipset: En god bok är lika viktigt som ett ordentligt träningspass, satsa på balans.

Kärlek och relationer: Du kan inte få hela kakan hela tiden, prioritera antingen kärleken eller vänskap och familj till helgen. Hetaste dagen under veckan är tisdagen.

Oxen

Du är passionerad och brinner för det du gör men känner inte riktigt att du har det flyt du brukar. Lita på att tålamod och noggrannhet gör att du lyckas. 

Veckans boost: Kultur och musik gör din vecka vacker. Gå helst på konserter eller liveföreställningar, om du inte hittar något som passar funkar bio också bra. 

Hälsotipset: Prioritera friskvård och var försiktig utomhus, skaderisken är större än vanligt. 

Kärlek och relationer: Det här är en vecka som för dig närmare din partner eller ditt kärleksintresse, samtal, gemensam fritid eller beslut som ni fattar ihop gör er starkare.

Tvillingarna

Oväntade motgångar och en hel del missförstånd ställer till det för dig. Det blir dessutom ofta bara värre när du försöker rätta till saker. Be om ursäkt och gå vidare istället. 

Veckans boost: Praktiska sysslor. Du är händigare än du brukar vara så allt från att möblera om till att montera och fixa väcker beundran bra och stärker självkänslan.

Hälsotipset: Håll träningen enkel och målinriktad. Rena styrkepass slår gruppträning. 

Kärlek och relationer: Det här är en bättre kärleksvecka för dig som redan har en relation. För singlar blir det betydligt roligare att umgås med vänner än att dejta.

Kräftan

Det här kan bli en ganska rörig och stressig vecka för dig. Det går vanligen bra för dig men det du tänkt göra krockar ofta med andras förväntningar, tydliga planer hjälper. 

Veckans boost: Släpp lös med riktiga urladdningar när du tränar. Du har massor med energi som antingen får utlopp genom musklerna eller som stress och frustration.

Hälsotipset: Förlåt och släpp taget när upprörande saker händer. Sinnesfrid är värt en hel del.

Kärlek och relationer: Den här veckan är mer erotisk än romantisk så att lägga ner massor med energi på att skapa stämning är ofta en onödig och avtändande omväg.

Lejonet

Ingenting blir bättre av att du tar kontrollen. Slappna av och låt dem du har runt dig planera och stå i rampljuset, det gör dig inte lat, bara mer ödmjuk än vanligt.

Veckans boost: God mat, glad stämning och trevligt sällskap gör att julen känns nära. Julmiddagar, afterwork och glögg till första advent höjer förväntningarna.

Hälsotipset: Få inte dåligt samvete av god julmat, du är mer vardagsaktiv än du räknat med. 

Kärlek och relationer: Satsa på roligt hellre än hett när du planerar saker med din partner eller dejt. Hitta varandra som individer nu så får ni betydligt roligare framöver.

Jungfrun

Ingen lägger större tryck på dig än du själv just nu och dina egna förväntningar är veckans största utmaning. Delegera mera och lita på att andra gör det de ska. 

Veckans boost: Definitivt guldläge för guilty pleasures. Vardagslyxa till det och unna dig något extra som en ledig eftermiddag eller skäm bort dig mer än du vanligen gör. 

Hälsotipset: Wellness, kroppsvård och egentid ger guldkant och sänker stressen.

Kärlek och relationer: Sista veckan i november är en riktigt fin kärleksvecka i år. Vardagskvällarna är perfekta för otvungna dejter och flirt medan helgen är som gjord för stora gester.

Vågen

Du har överblick och tål stress bra och det gör dig till en räddare i nöden både på jobbet och fritiden. Du får mindre beröm än du förtjänar men skapar lugn och ordning runt dig.

Veckans boost: Familjeupplevelser. Snart är det tradition och rutin för hela slanten och några ojuliga vinterupplevelser innan dess ger värme nu och gör julen trevligare sedan.

Hälsotipset: Det kan vara tufft att hinna med träningen men värt det så försök få tid.

Kärlek och relationer: Spontanitet är nyckeln just nu. Med så mycket för dig kommer kärleken lätt i kläm om den inte är direkt, het och ganska vågad.

Skorpionen

Du har fullt upp med dina egna grejer och blir inte överförtjust när andra ber dig om hjälp. Byt hellre tjänster än ställ upp gratis, inget är dyrbarare än din tid. 

Veckans boost: Hemligheter och hemlighetsmakeri gör tillvaron spännande. Planera överraskningar och köp julklappar. Finns det tid så är lite skvaller över en fika också kul.

Hälsotipset: Du är lättränad och har massor med energi, satsa på högintensiva pass. 

Kärlek och relationer: Du väcker en hel del uppmärksamhet just nu så det blir flirtigt och löftesrikt. Fester, tillställningar, och sociala situationer bär på möjligheter.

Skytten

Du trivs vanligen rätt bra den här årstiden och så är det även i år. Du har vardagstur och får dessutom ett besked med positiva konsekvenser under veckans andra halva

Veckans boost: Stora planer och rejäla satsningar betalar sig. Våga ta ut svängarna och tro på dina idéer. Det är lättare och roligare att be om ursäkt än tillåtelse. 

Hälsotipset: Du behöver sänka tempot ibland men har ont om tid. Meditation och yoga är bra val.

Kärlek och relationer: Kärlek, vänner och familj får slåss om tiden under veckan. Planerade tillställningar blir roliga men i övrigt får det duga med mysig vardagssamvaro.

Stenbocken

Du kan lita på din kompetens och förmåga att få saker gjorda och låta det praktiska gå på rutin under veckan. Du har betydligt mer glädje av att lägga din kraft på relationer och umgänge.

Veckans boost: Låt känslorna leda dig! Att må bra och göra roliga saker med människor du tycker om fyller dig med glädje och gör att allt annat går som på räls. 

Hälsotipset: En vegovecka där du drar ner på köttet ger dig ett oväntat hälsolyft.

Kärlek och relationer: Du har nära till känslor och mår bra av uppmärksamhet. Det blir riktigt romantiskt när du låter din partner ta initiativen och göra planerna.

Vattumannen

Du längtar efter förändringar men ogillar överraskningar så det här blir en rätt besvärlig vecka. Ta ett par extra andetag innan du reagerar på vad folk gör och säger.

Veckans boost: Tystnad och egentid får dig att vibrera. Spa-behandlingar, ljusterapi, massage, floating eller en god bok och ett fotbad utan avbrott laddar batterierna. 

Hälsotipset: Sömn är avgörande för att du ska må bra – prioritera dig själv.

Kärlek och relationer: Du dansar på eggen mellan passion och irritation så alla möten är en risk. Undantaget är allt du gör på fredagen, heta chanser utan baksidor väntar.

Fiskarna

Din vecka börjar med tre dagar då du har lätt att få saker gjorda så allt du hinner arbeta av före torsdagen ger dig utrymme för en trevlig och avslappnad veckoavslutning. 

Veckans boost: Fester, roligt umgänge och möten med nya människor. Alla situationer då du kan umgås med andra ger dig energi och skänker glädje.

Hälsotipset: Ljus och D-vitamin ger dig energi. En solljuslampa lyfter humöret rejält.

Kärlek och relationer: Du gör vänner lätt och alla tillfällen du är ute och roar dig har kärlekspotential. Den här veckan är utan dåliga dagar men lyfter extra bra under lördagen.

Wake-up light

stuffstore

Wake-up light

389,00 kr

Läs mer

Wellness shop

Redaktionens val

  1. HOROSKOP

    Stjärntecknen du passar bäst ihop med

  2. HOROSKOP

    Stenbocken – det säger ditt stjärntecken om dig

  3. HOROSKOP

    Så är tvillingen – allt om stjärntecknet

Utforska Wellness