Horoskop vecka 16, 2022

Astro 18 – 24/4

Publisert:

Vi börjar närma oss slutet av april och snart kommer värmen förhoppningsvis på riktigt. Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander guidar oss i denna vårvecka.

Väduren

Mycket av det du vanliga fall behöver hålla ett öga på för att det ska fungera löser sig utan din inblandning. Har du familj blir det en äventyrlig vecka, utan blir den väldigt lugn.

Veckans boost: Upptäckter i stadsmiljö. Gå utanför dina vanliga stråk, besök andra platser och hitta nya smultronställen. Det här är en vecka gjord för fyndletande.

Hälsotipset: Slipa på detaljerna under veckan. Precision och fokus ger bra träningspass. 

Kärlek och relationer: Det är en väldigt bra vecka att lära känna din partner eller dejt bättre. Stunder tillsammans med samtal och god mat gör att ni kommer närmare varandra.

Oxen

Brott från dina vanliga rutiner gör att du ser saker på nya sätt. Du vill ofta hålla dig till det du kan men just nu är förändring ditt bästa vapen. Våga satsa och tro på dig själv.

Veckans boost: Kunskap är inte bara makt utan också roligt. Museibesök, böcker, kurser eller samtal med kloka vänner ger nya insikter och gör din vecka roligare.

Hälsotipset: Efter påskmat och godischock är det en bra vecka att skapa en ny måltidsbalans.

Kärlek och relationer: Du har en inre trygghet som märks och lockar och ger dig en framgångsrik dejtingvecka. Från torsdagen har du som är i ett förhållande romantikläge.

Tvillingarna

Du har höga förväntningar på veckan och det gör att du tar motgångar sämre än vanligt. På det får du ett trist besked från en vän. Mycket är bra men det blir rätt stormigt.

Veckans boost: Backa inte från det du tror på. I vanliga fall är du väldigt lätt att komma överens med men just nu behöver du ryta ifrån för att vänskapen ska växa.

Hälsotipset: Tappa inte koncentrationen när du tränar, din skaderisk är högre än den brukar.

Kärlek och relationer: Det blir en het vecka med många känslor och inte alla är positiva. Det är läge att reda ut saker mellan er och kommer ni i mål väntar en het återförening.

Kräftan

Du har ett ovanligt flyt under veckan och det ger dig tid som du inte räknat med. Använd den till sånt du gillar, helst tillsammans med familj eller partner.

Veckans boost: Skapa och gör saker! Din kreativitet är på topp och ger du den utlopp får du nya uppslag och löser av bara farten problem du inte visste att du hade.

Hälsotipset: Skaldjur, grönsaker och mat med mycket färg ger en boost i vårvärmen.

Kärlek och relationer: Trots att du har en toppenvecka och har nära till känslor och passion blir det inte riktigt lika hett som du hoppats. Din partner är inte riktigt där du är.

Lejonet

Så länge du inte tänker sätta storslagna planer i verket får du en riktigt fin vecka. Låt större projekt vänta lite för det dyker upp roliga störningar som stjäl din tid.

Veckans boost: Om du kan är det en fantastisk vecka att vara ledig under. Ju mer tid du kan lägga på annat än jobb ju roligare får du och desto bättre mår du.

Hälsotipset: Du är i behov av lite återhämtning så lowimpact eller simning är bra val.

Kärlek och relationer: Att planera kärleksmöten och se fram mot dem gör alla romantiska stunder bättre. Lägg ner lite tid på din partner eller dejt så får du en kärleksbonus.

Jungfrun

Mycket kommer att landa i ditt knä under veckan och vare sig du är förberedd eller inte blir det tufft och stressigt. Din förmåga att organisera sätts på prov men löser också problemen.

Veckans boost: Att känna att du kan hjälpa andra stärker din självkänsla. Trots att det är en vecka som tär på dig är det att sträcka ut en hand åt andra som fyller dig med glädje. 

Hälsotipset: Håll dig till dina rutiner, att prova nytt blir mest jobbigt.

Kärlek och relationer: Många känslor dansar inom dig och det beror på om din livs- eller lekkamrat lockar fram rätt känslor för att det här ska bli en skön kärleksvecka.

Vågen

Det känns som om du inte riktigt får ut det av tillvaron som du hoppats på. Dina insatser gör alla andra glada men du får inte beröm för dem och du själv hamnar i kläm.

Veckans boost: Slappna av. Du kämpar på trots att detta är en mellanvecka och det kostar. Ge dig själv en minisemester och vik en dag eller två åt att göra saker för din egen skull.  

Hälsotipset: Delegera och stressa av. Låt inte allt vila på att du orkar.

Kärlek och relationer: Utan hjälp blir det här inte en särskilt het vecka men små kärlekspresenter, lite stämningsshopping och möten utanför hemmet kryddar upp ordentligt.

Skorpionen

Du har kraft och kunskap nog att göra vad som helst just nu men inte riktigt självförtroendet eller drivet att komma igång. Låter du andra visa vägen får du massor gjort.

Veckans boost: Enkla, jordnära njutningar och nöjen ger dig ett leende på läpparna. God mat, trevligt sällskap och besök på platser du vet du trivs på ger dig en härlig vecka. 

Hälsotipset: Insatser gör all träning roligare. Tävla, slå vad eller utmana någon.

Kärlek och relationer: Det som känns lite förbjudet gör den här veckan intensiv. Spännande platser, nya människor eller testa nya saker. Allt som sticker ut pirrar ordentligt.

Skytten

Det blir motigare att få saker i mål ju längre veckan går så klara av alla måsten så fort som möjligt. I familjen vill ni olika saker och snabba kompromisser sparar massa grältid.

Veckans boost: Familjetid är besvärligt men oerhört givande. Trots att ni drar ojämnt just nu är det med dina närmaste du har roligast och får ut mest av veckan.

Hälsotipset: Aktiv fritid slår träning just nu. Lägg tid på gemensamma upplevelser.

Kärlek och relationer: Det här kan bli en bra kärleksvecka men det handlar om timing. När inget står på agendan är det läge för romantik men finns det måsten kvar slocknar glöden fort.

Stenbocken

Nu faller alla bitar på plats och du har turen på din sida. Satsa på vinst eller förlust för allt går din väg även utan solida planer. Bara gör saker och njut av tillvaron.

Veckans boost: Nostalgi är vägen till de stora känslorna. Att återbesöka och återuppleva saker och platser som gjort dig till den du är väcker minnen och ger dig ny styrka.

Hälsotipset: Om du vill testa dina gränser är det här rätt vecka. Du är urstark just nu.

Kärlek och relationer: Torsdag till lördag är dina stora kärleksdagar. Planera in kärleken här för resten av veckan blir trevlig och utvecklande men inte särskilt het.

Vattumannen

När det kommer till att ta risker tvivlar du på dig själv och väljer hellre det kända än det som lockar och skrämmer. Det är inte likt dig men inte en dålig väg just nu. Trygghet lönar sig. 

Veckans boost: Spaupplevelser, vila och mindfulness. Efter en lång vinter och väntar en hektisk sommar. Stanna till i nuet och hitta var du står i tillvaron.

Hälsotipset: Sänk tempot när och om du kan. En stunds eftertanke gör framtidsvalen lätta.

Kärlek och relationer: Det blir en oväntat livfull kärleksvecka och framförallt en het helg för både singlar och par, särskilt om du fått mycket egenutrymme fram till dess.

Fiskarna

Kärlek, kraft och självklarhet strålar ur dig just nu. Ju aktivare vecka du ger dig själv desto bättre mår du. Du inspirerar också andra så visar du vägen sprider du din livsglädje.

Veckans boost: Kärlek och närhet. Du mår oerhört bra av att bli sedd och uppskattad för den du är och allt du gör och ger. Flirt, middagar och mystid tillsammans lyfter dig.

Hälsotipset: Löpning är en vinnare, helst utomhus och gärna i utmanande miljöer. 

Kärlek och relationer: Gemensamma planer ger dig en het aprilvecka. Spontana infall rinner mest ut i sanden så kom överens om när och vad så får du ett stort kärlekslyft.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.