Horoskop vecka 12, 2022

Astro 21 – 27 mars 2022

Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 21 – 27 mars 2022.

Väduren

Veckan börjar bra. De beslut du fattar under måndagen och tisdagen fyller dig med självförtroende och leder till fler goda val. Det är dags att ta stora beslut.

Veckans boost: Din inre boss behöver utrymme. Det är läge att fatta beslut, styra upp och ta kontroll, både över dig själv och andra. Du vet vad som måste göras – gör det! 

Hälsotipset: Solljus, utomhusaktiviteter och färgglad mat gör att våren känns närmare.

Kärlek och relationer: Under en powervecka som den här känns det härligt att krypa upp i en soffa med någon och bara njuta av ögonblicket. Veckan blir full av såna ögonblick.

Oxen

Det är mycket som händer nu och det stör dina rutiner och får dig lätt ur balans. Om du ska få en bra vecka trots det krävs det att du kompromissar och är öppen för nya lösningar.

Veckans boost: Tid och utrymme för dig själv hjälper dig att hitta balansen du behöver. Att stänga av mobilen och läsa en bok eller gå en promenad i skogen ger dig frid.

Hälsotipset: Inre frid är vägen till välmående just nu, sätt wellness före fysisk form.

Kärlek och relationer: Prata mindre och älska mera. Just nu leder samtal snarare till gräl än till samförstånd och utveckling. Kyssar och kel ger dig trygghetskänslor. 

Tvillingarna

Du har massor med energi och det kliar i dig att ta i tu med saker och hjälpa andra. I din iver riskerar du dock att missa vardagsåtaganden så håll extra koll på kalendern.

Veckans boost: Känslan av att vara en del av något större fyller dig med glädje. Lagsport, välgörenhet eller föreningsaktiviteter är bra exempel på sånt som gör din vecka ljusare.

Hälsotipset: God sömn är extra viktigt just nu när allt annat går på högvarv.

Kärlek och relationer: Möten med nya människor inspirerar och gör det här till en fin vecka för flirt, dejter och snabba möten. Gör något nytt och spännande med din partner.

Kräftan

Det blir hektiskt och ibland stressigt under veckan men när du hamnar i tidsnöd kan du lita på ditt skarpa intellekt. Inga problem är olösliga om du tar dig tid att tänka efter.

Veckans boost: Vänner! Du kommer att behöva ventilera frustrationer och dela glädjeämnen. Dina vänner ger dig både stöd och styrka och du gör detsamma för dem.

Hälsotipset: Motivationen är inte på topp just nu så träna helst tillsammans med andra.

Kärlek och relationer: Som kärleksvecka är det här ingen höjdare men den är riktigt bra för umgänge och gemensamma aktiviteter. Gör roliga saker tillsammans med familjen.

Lejonet

Du känner inte riktigt motivationen att ta i tu med nya saker. Lejonets mer lättjefulla sidor lockar dig att göra mindre än andra vill att du gör och det är inte en dålig idé.

Veckans boost: Väl det roligaste alternativet! Så fort du har ett val, välj det du vill och inte det andra önskar. Just nu behöver du en egovecka mer än andras uppskattning.

Hälsotipset: Njutningar fyller dina kraftreserver. Välj aktiviteter som inte gör ont.

Kärlek och relationer: Du har ändlöst med passion och värme men svårt att förmedla det. Romantiska klyschor fungerar och små gåvor leder till stora kärleksstunder. 

Jungfrun

Du är ofta spindeln i nätet som får andra att lyfta sig men under den här veckan går det bättre när andra lyfter dig. Samarbete och goda råd från vänner gör vardagarna lättare.

Veckans boost: Middagar och tillställningar med människor du gillar och känner fyller dig med glädje som varar. Umgänge under lättsamma former lär dig nya saker om dina vänner. 

Hälsotipset: Low impactträning och ordentligt med vila passar dig bra just nu.

Kärlek och relationer: Veckan blir rätt sval och här går stora planer ofta fel. Helgen blir desto hetare, särskilt om ni gör planer tillsammans som ni båda kan se fram emot. 

Vågen

Du har massor med nervös energi som behöver kreativa utlopp för att veckan ska bli så kul som den har potential att bli. Hitta nya sätt att göra saker på och utmana dig själv.

Veckans boost: Tro på dig själv och dina drömmar! Det är läge att ta upp hobbyer och projekt du låtit bli liggande eller satsa på sånt du vill göra men inte har vågat pröva.

Hälsotipset: Dags för en nystart, gör en konditions- och hälsokoll och se var du står.

Kärlek och relationer: Vare sig du dejtar eller är i ett förhållande blir det en riktigt fin vecka. Du utstrålar värme och det märks. Det blir flirtigt, humoristiskt och lättsamt.

Skorpionen

När du summerar veckan kommer du att bli överraskad av hur mycket du faktiskt gjort. Det är dock en klen tröst för det känns motigt och segt medan den händer.

Veckans boost: Det du gör av din fritid betyder allt. Du behöver bryta av dina vanliga rutiner med något nytt och spännande, gärna något som känns farligt och fartfyllt.

Hälsotipset: Sport som ger dig hög puls och gärna en känsla av fara väcker kropp och själ.

Kärlek och relationer: Samhörighet och delade intressen gör att känslor du har växer och blir hetare. Gör gemensamma planer vare sig du dejtar eller har en partner. 

Skytten

Det är vår i luften och du känner dig stark och redo att möta världen. Nästan allt går din väg och det enda du behöver tänka på är att inte lova bort mer tid än du har.

Veckans boost: Micropauser. Se till att koppla bort dig själv från vardagen ibland. Låt fikarasterna vara raster då du stänger av och skaffar dig en ny inre balans.

Hälsotipset: Ta ett helhetsgrepp på var du står och hur du mår. Sätt upp långsiktiga mål.

Kärlek och relationer: Mest spännande blir kärlekslivet under arbetsveckan då spontana möten och lekfulla infall gör livet hett och omväxlande. Helgen blir mer romantisk.

Stenbocken

Du har bra kontroll på det mesta under en för det mesta rätt vanlig vecka. Lugnet skapar utrymme för förbättringar och förändringar i det lilla både hemma och på jobbet. 

Veckans boost: Oväntade händelser leder till roliga överraskningar. Säg ja när du får förslag du inte väntat dig och lita på att de du har runt dig täcker för dig när det behövs. 

Hälsotipset: Ha med dig en powerbar eller två för ibland kommer du att missa måltider.

Kärlek och relationer: Relationer och kärlek ligger inte högst på din prioriteringslista just nu men fredagen och lördagen är de stora undantagen. Ge kärleken tid till helgen.

Vattumannen

Dina tankar vandrar och hamnar ofta på större saker än ditt arbete eller dina intressen. Att göra något för andra känns oerhört viktigt och ger dig ditt vardagsfokus tillbaka. 

Veckans boost: Positiva möten, fester och glammiga tillställningar gör att livet känns meningsfullt och roligt. Gå ut, träffa folk och roa dig minst ett par gånger. 

Hälsotipset: Du har en högenergivecka och tål tyngre pass än du brukar göra.

Kärlek och relationer: Du har högt ställda förhoppningar på den här veckan men det krävs att din partner lever upp till dem för att de ska bli besannade. 

Fiskarna

Du kommer att få en rolig och utvecklande vecka. Du har lätt för att lära dig nya saker och lika lätt att få andra att förstå vad du menar. Allt går att lösa med kommunikation.

Veckans boost: Ta initiativ, led andra, visa vägen och föregå med gott exempel. Du kan skapa gemensamhetskänslor och samhörighet som gagnar alla runt dig.

Hälsotipset: Örter, bladgrönt och vackra uppläggningar ger aptit och gör dig gott.

Kärlek och relationer: Den här veckan blir inte särskilt het men är som gjord för att komma närmare varandra. Samtal, promenader och gemensamma aktiviteter fördjupar din relation. 

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Posters med ditt stjärntecken

Wellness shop

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.