Horoskop vecka 31, 2022

Astro 1 – 7/8

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 1–7 augusti 2022.

Väduren

En härligt omväxlande men kanske lite stökig vecka. Räkna med att helgen inte riktigt följer de planer du gjort upp. Ett roligt men oväntat besök ändrar på förutsättningarna. 

Veckans boost: Det är långt till hösten men en investering inför kallare dagar ger dig större trygghet och kan förlänga sommarmyset med flera veckor.

Hälsotipset: Njut av sommarspontaniteten, stora träningsplaner kan vila lite till.

Kärlek och relationer: Planera inte för långt i förväg för dina känslor kommer fort och stora förväntningar skapar stora spänningar. Följ ditt hjärta i ögonblicket.

Oxen

Du har en inre styrka och en uthållighet som gör även dina tyngsta och största åtaganden lätta och överskådliga. Andra har det tungt just nu och din hjälp betyder mycket.

Veckans boost: Romantisk uppvaktning! Om det behövs så hinta din partner att det är dags för hen att ta initiativet och unna dig att känna dig sedd och uppskattad.

Hälsotipset: Din kraft är påtaglig och vill du bygga muskler lönar sig tyngre styrkepass.

Kärlek och relationer: Vid sidan av att du växer av andras romantiska initiativ är det här en riktigt fin vecka för familjemys och upplevelser som för er närmare varandra.

Tvillingarna

Du har flyt och trots att vädret inte alltid är perfekt faller dina val och idéer i riktigt god jord. Ta chanser och testa nya saker, det här är en bra upplevelsevecka.

Veckans boost: Prispressa! Du hittar inte bara roliga upplevelser just nu utan kan också göra riktiga fynd. Tänk utanför ramarna så blir det både riktigt roligt och oväntat billigt.

Hälsotipset: Säsongsmat är bra för plånboken och dessutom extra nyttigt.  

Kärlek och relationer: För dig som semestrar med familj eller vänner väntar en lättsam och rolig vecka. Kärleksupplevelser kräver timing, måndag och tisdag är de hetaste dagarna. 

Kräftan

Vare sig du jobbar eller är ledig lönar det sig att göra denna vecka till en njutningsvecka. Det finns mycket sommar kvar men den passionspeakar just nu i början av augusti.

Veckans boost: Förverkliga dina drömmar! Gör verklighet av de där sakerna som du antingen skjutit upp eller lagt på hyllan för att de känts för egoistiska eller svåruppnåeliga. 

Hälsotipset: Sätt din inre hälsa först. När du mår bra, går det bra.

Kärlek och relationer: Förutom att det här är en vecka där din lust för livet bör förverkligas är det också en vecka med starka kärleksvibbar. Det är läge att ta förhållanden längre.

Lejonet

Du vill göra allt på en gång och har både kraft och lust nog att klara det, men inte utan bra planering. Lägg lite tid på hur du ska göra saker innan du drar igång för maximal utdelning.

Veckans boost: Högt tempo gör dig glad och får veckan att sprudla. Hängmattehäng är skönt för stunden men lämnar inga bestående minnen eller egokickar.

Hälsotipset: Träning börjar bli roligt igen, gärna i sällskap med en vän eller partner.

Kärlek och relationer: Veckan är roligare än den är het men vill du ha erotik sätter en kulturupplevelse under veckans inledning tonen och ger en bra, romantisk inramning.

Jungfrun

Om du vill ändra på något under sommaren är det här rätt vecka, alla nya planer får en bra start. Tänk om, tänk nytt och tänk stort, det är dags att städa bort sånt du inte gillar.

Veckans boost: Det är läge att hitta ny inspiration. Böcker, seminarier eller en rolig kväll med tänkvärd humor för dina tankar i nya riktningar och gör livet större.

Hälsotipset: Kontroll och skönhet ger träningen guldkant. Naturen är din finaste arena.

Kärlek och relationer: Dejting och att lättsamt lära känna andra närmare är veckans största relationstopp. Du ser nya saker i dem du har nära och får överraskande insikter.

Vågen

Stora beslut har legat och sjudit inom dig under sommaren och det börjar bli läge att välja väg. Det finns gott om inspiration runt dig och ett samtal med dina närmaste blir avgörande.

Veckans boost: Att lyckas med praktiska saker ger extra glädje under veckan. Allt från att baka till hemmafix och trädgårdsgöror höjer livslusten, så länge du når i mål med dem.

Hälsotipset: Lapa sol när du kan. Att vara utomhus fyller depåerna inför hösten.

Kärlek och relationer: Romantik drar inte särskilt mycket under veckan men vill du sexa till det är de inledande dagarna hetast, från torsdagen ger familjeumgänge mer.

Skorpionen

Vare sig du väljer vänner, familj eller kärlekspartner som sällskap får du en rolig vecka. Framförallt går det mesta som du planerat bra, så se till att fylla dagarna med upplevelser.

Veckans boost: Umgänge gör alla dagar roligare och alla upplevelser större. Du växer i grupp medan ensamhet ofta känns tom och ganska långtråkig.

Hälsotipset: Entusiasmen är på topp men inte energin. Satsa på korta, intensiva träningspass.

Kärlek och relationer: Du är både lättväckt och inställd på närhet så väldigt mycket hänger på din partner. Är ni på samma ställe slår det gnistor och alla singlar har heta dejtingchanser.

Skytten

God planering är A och O för att du ska få den vecka du hoppas på. Ju tidigare du gör bokningar och fastställer scheman desto bättre går det. Låt ditt sällskap styra upp helgen.

Veckans boost: Strapatser och fysiska utmaningar. Allt som kräver lite extra, särskilt om du gör det i sällskap leder till leenden, inspirerar till nya upplevelser och ger fina minnen.

Hälsotipset: Se till helheten, särskilt när du tränar. Stort fokus ger nya insikter.

Kärlek och relationer: Gemensamma upplevelser och delade nöjen ger mer än romantiska kvällar. Det är de många stunderna som räknas, inte de stora ögonblicken.

Stenbocken

Du är en inspiration för dem du har runt dig och en fantastisk lek och arbetsledare. Satsa på en aktiv vecka så får du alla andra att sätta fart. Din entusiasm smittar.

Veckans boost: Människor! Gå ut, res, prata och upplev och gör det i sällskap. När du är själv utan något att ta tag i så föds tvivel och dystra tankar medan umgänge lyfter dina bästa sidor. 

Hälsotipset: Om du ändrar rutiner och träningsprogram får du en flygande start.

Kärlek och relationer: Rätt stämning är avgörande för hur din kärleksvecka blir. Gott om tid och utrymme för samtal leder till insikter och djupare, hetare känslor.

Vattumannen

Satsa på rutin, lata dagar och säkra kort. Rejäla marginaler är ett måste för det blir en strulig vecka. Fördelen är att du har en riktigt bra ursäkt att verkligen ta det lugnt. 

Veckans boost: Ge dig själv massor av jagtid. Låt tankarna flöda, aktiv långtråkighet ger dig utrymme för stora insikter och verklig mindfullness. 

Hälsotipset: Lowimpact är bra för kropp och själ. Testa gärna vandring eller cykling. 

Kärlek och relationer: Tisdagen och söndagen är dina bästa kärleks- och dejtingdagar. Uteliv under fredagen blir inte alls så roligt som du hoppas så det är läge för hemmakväll då.

Fiskarna

En sommarvecka som flyter på utan större överraskningar väntar. Med undantag för ett par oväntade men troligen trevliga händelser under helgen rullar livet på.

Veckans boost: Sälj in dina idéer till dem du har runt dig. Det du vill göra funkar bra för alla omkring dig och ger er alla en roligare, mer minnesvärd vecka.

Hälsotipset: Ta ut dig när du tränar! Känslan efter riktiga maxpass ger självförtroende.

Kärlek och relationer: Just nu finns det extra krydda i att vara vågad och göra sånt som vanligen ligger utanför din säkerhetszon. Flirta, säg ja och ta initiativ så blir det en spännande kärleksvecka.

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Stort astro för hela sommaren

 2. HOROSKOP

  Så är jungfrun – allt om stjärntecknet

 3. KOMMERSIELLT INNEHÅLL

  Så smyckar du dig med ditt stjärntecken

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.