Horoskop vecka 3, 2022

Astro 17 – 23/1

Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 17 - 23 januari 2022.

VÄDUREN

Veckan börjar lite skakigt när du fattar beslut. Du undrar om de var rätt, men med onsdagen kommer ett rejält lyft då det blir uppenbart att du valde vist. Som helhet en riktigt bra vecka. 

Veckans boost: Riktigt kniviga utmaningar lockar. Just nu har du lätt att se bortom det uppenbara och kan lösa problem du vanligen står dig slätt emot.

Hälsotipset: Januari slutar med en energiboost, träning ger mer än vanligt.

Kärlek och relationer: Hjärna går före hjärta under veckan. Uttryck din kärlek i ord och för samtal om de stora frågorna så blir kärleken het, särskilt under arbetsveckan.

OXEN

Låt dina instinkter leda dig under veckan för din intuition är en bra mycket bättre guide än ditt intellekt. Tro på dig själv och led andra istället för att följa råd du inte tror på.

Veckans boost: Unna dig något som du verkligen längtat efter för stora glädjekänslor. Välj hellre en härlig kväll ute än tre lagom ljumma hemmamyskvällar. 

Hälsotipset: Var lite lat under veckan. Aktivare dagar kommer mycket snart.

Kärlek och relationer: Du kan räkna med en het vecka där särskilt fredagen och lördagen sticker ut och även små planer ger stor glädje. Gör gärna något ovanligt tillsammans.

TVILLINGARNA

Det är mycket som händer just nu och utöver allt du lovat och planerat händer också en del oplanerade saker. Det är roligt i stunden men tär på krafterna så våga säga nej ibland. 

Veckans boost: Det är en god idé att ha bra koll på fitbiten just nu för det kan bli stressigt. Ta en paus när du behöver det och se till att ha energi kvar.

Hälsotipset: Träning är givande men stå över om det känns tungt – veckan är aktiv nog ändå.  

Kärlek och relationer: Det är en utmanande snarare än het vecka med många spännande och smickrande möten men få möjligheter till romantik och passion.

KRÄFTAN

Det mesta rullar på men under ytan bubblar stora känslor så motsättningar leder lätt till gräl och gräl till varaktig osämja. Alla konflikter du kan undvika är en seger i sig.

Veckans boost: Naturupplevelser. Varje årstid har sina smultronställen och en utflykt under helgen gör under för ditt välmående och ger ett hälsolyft.

Hälsotipset: Kompromissa inte med dig själv utan håll på det planer du gjort.

Kärlek och relationer: Det här är en vecka som är mer varm än het för det mesta. Det stora undantaget är om du vill ta förhållandet till nya nivåer. Stora steg får en strålande start.

LEJONET

Laget är viktigare än jaget under den kommande veckan när samarbeten och att hjälpa andra med deras uppgifter sprider glädje. Låt egna projekt stå tillbaka för gruppens bästa.

Veckans boost: Du har alltid energi nog att hjälpa en vän så säg ja när andra behöver dig. Inte bara kommer det få dig att må bra, du får också nya vänner.

Hälsotipset: Proteinrik mat och ett ordentligt vitaminintag gör att dagarna går lättare.

Kärlek och relationer: Det här är mer en familjevecka än en kärleksvecka och gemensamma upplevelser och upptåg ger mest. En gemensam och aktiv fritid skapar goda minnen.

JUNGFRUN

Gör de viktigaste uppgifterna så fort som möjligt under veckan. Egentligen går allt lika bra hela tiden men du känner dig inte lika säker på dig själv från onsdagen och framåt.

Veckans boost: Njut av smak och doft. Baka, gå på en vinsmakning eller testa en ny, spännande kokbok. Det är i de subtila tonerna den stora njutningen finns.

Hälsotipset: Upp- och nedvarvning är viktig, noggrannhet håller dig skadefri. 

Kärlek och relationer: Du sticker av och drar till dig blickar, uppmärksamhet och beundran. Det här är en bra veckan för alla typer av uppvaktning, dejter och romantiska möten.

VÅGEN

Räkna med att det blir ganska dramatiskt framöver eftersom det är mycket som händer runt dig och i din umgängeskrets. Du kommer att få höra hemligheter och vara ett stöd för andra.

Veckans boost: En kulturupplevelse under torsdagen ger dig inspiration. Välj helst en smalare film eller teaterpjäs men en konsert eller bra bok fungerar också. 

Hälsotipset: Ljus ger dig nya krafter, se över belysningen och undvik dunkla miljöer.

Kärlek och relationer: Det är väldigt mycket antingen – eller just nu. Under onsdag, torsdag och söndag är kärlekschanserna väldigt bra, i övrigt blir det ganska beigt.

SKORPIONEN

Det är en ganska spretig vecka som väntar när väldigt mycket av det du vill göra och hoppas på kommer ner till att andra inte strular till det. Bristen på kontroll frustrerar dig.

Veckans boost: Dans och musik ger energikickar. Heta rytmer får dig att må bra och det funkar lika bra att gå ut som att ta en Zumbaklass eller skaka loss hemma.

Hälsotipset: Det är halt och ofta blött så ett par broddar är en bra investering.

Kärlek och relationer: Rörelse och dans är bra för självkänslan men kärleken mår bäst i mörkare, mysigare lokaler. Satsa på hemmamys hellre än ett bord på en bra restaurang.

SKYTTEN

Praktiska sysslor och tydliga mål gör att vardagarna blir lättare och roligare och kan du välja är metoder du är van vid och kan alltid en vinnare framför nya tankar och idéer.

Veckans boost: Du lyfter dig alltid när du kan tävla eller jämföra dina resultat mot andra och det är extra sant just nu. Konkurrens ger dagarna guldkant.

Hälsotipset: Det här är en mycket bra vecka för att byta matvanor eller starta kurer.

Kärlek och relationer: Veckan har förutsättningar att bli riktigt fin för relationer men det hänger på att ni får ihop tiderna. Ansvar och löften till andra sätter gränserna just nu.

STENBOCKEN

Det här är en på många sätt bra vecka då det mesta flyter på och saker går som planerat. Det finns också utrymme för dig att lyfta den högre men då krävs en ordentlig satsning. 

Veckans boost: Lägg din tid på passionsprojekt för det är när du ägnar dig åt sånt du verkligen brinner för som du finner en extra växel och större livsglädje.

Hälsotipset: Vattenträning och andra lowimpact aktiviteter är väldigt bra januarival.

Kärlek och relationer: Arbetsveckan är väldigt rutinartad och med det alltså inte jättehet men helgen lovar desto mer. Fredagen är veckans bästa kärleksdag med lördagen som tvåa.

VATTUMANNEN

Du får en vecka som gjord för att ta nya tag. Undersök vad du vill ändra och gör dig av med sånt du inte är nöjd med. En nystart ger både dig och dem du har närmast ett ordentligt lyft.

Veckans boost: Flirta, umgås med vänner och träffa människor. Det är inte det lättaste just nu men väl värt det om du hittar ett sätt. Du växer av andras idéer och nya intryck.

Hälsotipset: Läs på innan du ändrar något, det är dags för en välinformerad nystart.

Kärlek och relationer: Under veckan kommer uppskattning, samtal och möten med spännande människor att ge massor medan erotik och romans känns mindre viktigt.

FISKARNA

Sällskap får dig att trivas vare sig det handlar om arbete eller fritid. Du är en inspirerande ledare och medarbetare och veckan blir mycket segare om du kör solo.

Veckans boost: Alla mål du slipper laga själv är en glädje i sig, släpp fram andra till spisen, ät ute eller kör take away istället. En ”spisrelease” ökar kökslusten på sikt.

Hälsotipset: Du är stark men har lätt att förkyla dig så håll dig varm när du kan.

Kärlek och relationer: Förändringar är på väg och det känns som om du och din partner behöver växa och hitta nya beröringspunkter. Det finns utrymme för kärlek såväl som samtal.

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.