Horoskop vecka 36, 2022

Astro 5 – 11/9

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 5 - 11 september 2022.

Väduren

Du får en idé som du inte får ut ur ditt huvud. Den kommer att gnaga dig tills du agerar på den så, rätt eller fel, agera på dina tankar och stå bakom de val du gör.

Veckans boost: Det kommer att bli stressigt och mat är ett bra sätt att hitta lugnet. Unna dig lite extra när du sitter ner med måltider och låt dem ta den tid de förtjänar.

Hälsotipset: Sätt en absolut sovdeadline och håll den. Vila är den stora hälsokicken.

Kärlek och relationer: Räkna inte med att det finns tid eller lust i överflöd under arbetsveckan. Söker du en extra kärlekskick är söndagen, särskilt kvällen, veckans höjdpunkt.

Oxen

De krav du ställer på dig själv är de som betyder mest just nu. Formulera om andras förväntningar till egna mål så blir du nöjd med dina insatser och känner mindre stress.

Veckans boost: Upplev saker på egen hand. Lugnet det skapar att vara själv med dina egna tankar och en uppgift du valt själv och trivs med smittar och håller i sig länge.

Hälsotipset: Handsprit och färre handskakningar och kramar med främlingar lönar sig.

Kärlek och relationer: All tid du kan få med din lekkamrat blir mysig och när ni har tid för er själva väldigt het. För dig som dejtar känns det bra men passionen saknas.

Tvillingarna

Du upplevs som energisk och engagerad och det gör att du får fler uppgifter och utmaningar än vanligt. Visa vad du kan och lägg grunden för bättre lön och nya arbetsuppgifter.

Veckans boost: Jobbet är det som ger mest. Du syns, märks, engagerar och entusiasmerar. Dessutom är dina arbetskamrater en källa till glädje och oväntade nyheter.

Hälsotipset: Träna i grupp och led gärna andra. Din kraft ger andra styrka också.

Kärlek och relationer: Kärlekslivet blir oväntat jobbigt. Du vill göra och uppleva saker med din partner eller dejt medan hen vill prata och dela tankar. Viss risk för frustration finns. 

Kräftan

Du får en bra vecka. Du får mycket gjort men samtalen glider ofta iväg till det abstrakta och tar tid. Att övertyga andra om att de har fel är bortkastad tid, undvik konflikter.

Veckans boost: Tankar på framtiden skapar ofta oro under veckan. I stället hittar du stöd och frid i det enkla och kontrollerbara. Familj, fritid och vänner ger glädje.

Hälsotipset: Själavård och wellness är viktigt, testa yoga eller riktad meditation.

Kärlek och relationer: Det finns stora möjligheter för förälskelse, flirt och erotik under veckan men håll det enkelt. Stora planer och förväntningar faller ofta platt.

Lejonet

Vardagstur och flyt i det lilla gör veckan betydligt enklare än du förväntat dig. Behöver du kapa hörn lönar det sig nästan jämt så känn inte dåligt samvete när du gör det.

Veckans boost: Välj det enkla i alla lägen. Ju mer komplext desto mindre givande blir det och det gäller allt från mat till kläder och fridisintressen. Att vara lat lönar sig!

Hälsotipset: Ha kul när du tränar och följ dina impulser. Byt tråkigt mot utmanande.

Kärlek och relationer: Dina tankar glider iväg och stunder du hoppats bli romantiska blir oftare pratiga. Rak och ärlig kommunikation är vägen till innerlighet och hetta.

Jungfrun

Du har en strålande vecka, svaren kommer lätt till alla problem du möter. En hjälpande hand är inte alltid välkommen inledningsvis men ingen blir missnöjd när du lägger dig i.

Veckans boost: Jungfrun i dig skördar framgångar. Ordningsamhet, känsla för rättvisa och din blick för detaljer gör din omgivnings liv bättre och boostar ditt självförtroende.

Hälsotipset: En mat- och träningsdagbok avslöjar oväntade vardagsmönster.

Kärlek och relationer: Du är klarsynt och har nära till stora, äkta känslor. Just nu kan du hitta kärleken, dolda sidor hos din partner och nya, oväntade, känslor.

Vågen

Som Våg har du alltid lätt att se samband mellan saker och sällan är det så tydligt som just nu. Din omgivning lyssnar på dig så du har ett gyllene tillfälle att lära ut och påverka. 

Veckans boost: En riktig fysisk urladdning gör dig gott just nu. Välj något som passar dig, dans, fotvandring, styrkepass eller något annat och ge järnet fullt ut.

Hälsotipset: Din kropp svarar riktigt bra på träning, särskilt styrka och cardio.

Kärlek och relationer: Med undantag för torsdagen och möjligen fredagen som är bra romans- och dejtingdagar väntar en vecka som gjord för familjemys och gemensamhet.

Skorpionen

Du är på väg in i en höst då stora beslut och förändringar kommer vara mycket lönsamma men ha tålamod. Låta rutinerna regera och slipa dina tankar och planer ett tag till. 

Veckans boost: Debattera, engagera dig och säg vad du tycker. Det är en rolig vecka att dela med sig av åsikter och tankar, särskilt för Skorpioner som du med humor och självdistans.

Hälsotipset: Du blir lätt distraherad när du tränar, välj okomplicerade övningar. 

Kärlek och relationer: Flirt och dejting är ovanligt kul men ska det leda till mer behöver din partner göra det lilla extra. Du behöver känna dig sedd för att tända.

Skytten

Tempot är högt just nu och du som är en ledare med tävlingsinstinkter dras lätt med. Det är kul men kan kosta om du inte tänker taktiskt, det är ett maraton, inte en sprint.

Veckans boost: Äg din kalender! Tar du i för mycket eller lovar bort tid du inte har kostar det både i hälsa och självkänsla. Integritet är ledordet och att säga nej är vägen dit.

Hälsotipset: Smidighet och lowimpact ger mest, simning är ett bra val.

Kärlek och relationer: Allt eller inget är veckans motto. Med rätt partner blir det rått, hett och vågat men är ni inte där väntar pinsamma missförstånd och kanske konflikter.

Stenbocken

För dig verkar din omgivning oväntat okoncentrerad och när du jobbar med andra blir du ofta frustrerad över deras insats. Koncentrera dig på sånt du styr över själv när du kan.

Veckans boost: Partnertid, gemensamma upplevelser, passion och innerlighet är honung för själen. Allt ni gör tillsammans och all tid på två ni kan ta er ger massor åter. 

Hälsotipset: Undvik trängsel när du kan, du drar lätt på dig snuvor just nu.

Kärlek och relationer: Som sagt ovan är det här en riktigt fin vecka för alla typer av relationer. Tisdagen säter tonen så en kvällsplan med lekkamraten då är väl spenderad tid.

Vattumannen

Vill du få något gjort bör du göra det själv, du har en energi och klarsynthet som bara matchas av Vågar under veckan. Lita på dig själv, du klarar mer än du räknar med.

Veckans boost: Investera, gör sällanköp och täta utgiftsläckor. Det låter tråkigare än det är och resultatet ger dig oväntat utrymme för nya roligheter senare.

Hälsotipset: Ha tydliga mål med det du gör, att ”bara” rutinträna blir snabbt trist.

Kärlek och relationer: Passion är lite av ditt varumärke för engagemang och innerlighet är det som leder dig. Just nu ser du dock tillvaron mer krasst och frågor om framtiden måste besvaras.

Fiskarna

Sällskap och grupparbeten är viktiga för dig under en osäker vecka där dina tankar lätt drar till det mörkare. Gemensamma mål och delade beslut ger säkerhet och framgång.

Veckans boost: Satsa på det som förenar när du kan. Det finns saker som behöver sägas och klaras ut men det kan vänta. Att bygga broar ger större glädje än att bränna skepp.

Hälsotipset: Humor och glädje höjer livsandarna, sök sånt som gör dig glad.

Kärlek och relationer: Veckan bjuder på få tillfällen till stunder på två och de du kan klösa loss blir oväntat svala. Desto bättre lycka har du under en het helg med start på fredag.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.