Horoskop vecka 3, 2023

Astro 16–22/1 2023

Publisert:

Heja dig. Mitt i mörkret!

Hur blir den här veckan i januari enligt stjärnorna?

Wellness astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop, 16–22 januari 2023.

Väduren 

Efter ett par inledande småstruliga dagar vänder veckan och blir en solskenshistoria. Vardagstur i kombination med att dina ideer ger bra utdelning löser alla problem. 

Veckans boost: Fysisk aktivitet gör dig glad och stärker självförtroendet. Du har en lättsam kraft under veckan och allting som går utöver dina rutiner det ger en jättekick.

Hälsotipset: Hudvård ger både skönhetsvinster och hälsofördelar nu i vinterkylan. 

Kärlek och relationer: Roliga missförstånd och småstrul leder till flirt, samförstånd och förnyat intresse. Planera inte för kärleken, det blir roligare om du upplever den i stället.

Oxen

Dina bästa dagar har du under veckans inledning och ju mer du får gjort fram till torsdagen desto lättare och roligare blir helgen. Vänskap spelar en ovanligt stor roll just nu. 

Veckans boost: Skratt, kulturupplevelser och trevligt sällskap värmer i vintermörkret. Satsa på spännande veckokvällar med vänner eller roliga helgplaner med familjen. 

Hälsotipset: Fokusera på kvalitet hellre än kvantitet när du tränar eller sportar. 

Kärlek och relationer: Slumpen spelar stor roll för ditt kärleksliv. Det finns en stark passion inom dig men det är svårt att få planer att gå ihop, säga ja till de tillfällen du får. 

Tvillingarna 

Det du gör av egen kraft är det som går bäst, när du förlitar dig på andra blir det trevligt men inte alltid så effektivt. Lita på dig själv och sätt höga mål i allt du gör. 

Veckans boost: Unna dig en helg som sticker ut. Du har turen med dig och allt är upplagt för härliga upplevelser, helst i sällskap med de som verkligen känner dig väl. 

Hälsotipset: Spontanidrott och vardagsmotion ger massor, rör dig när andan faller på. 

Kärlek och relationer: Du har stora chanser att förändra och förbättra ditt kärleksliv under veckan. Särskilt helgen är som gjord för dejter eller korta utflykter på tu man hand. 

Kräftan 

Du kan uppnå mycket just nu men det kräver att du fokuserar och verkligen kämpar för det du vill ha. Det är många småsaker som gärna kommer i vägen när du slappnar av. 

Veckans boost: Ta dig tid för kreativt skapande. När de yttre kraven växer är det extra viktigt att du har kontroll och utrymme för egna tankar. När du skapar finner du den ytan. 

Hälsotipset: Skönhet och hälsa kommer inifrån, meditation och mindfulness leder dit. 

Kärlek och relationer: Inga större överraskningar väntar framöver. Torsdagen och fredagen är bäst för dig som dejtar medan tisdagen och söndagen sticker ut för dig med partner. 

Lejonet 

Det är ganska motigt just nu och många saker strular och tar längre tid än du trott. Din största tillgång är din ork och envishet, bit ihop och ta nya tag så når du dit du hoppas. 

Veckans boost: Ladda batterierna tillsammans med gamla vänner i bekanta miljöer. nostalgi, gemensamma minnen och återupplevde glansdagar gör dig glad. 

Hälsotipset: Se över dina vanor, det är de små avstegen som skapar dina största problem. 

Kärlek och relationer: Långsiktighet och tålamod lönar sig, du får inga kärleksframgångar just nu men all vänlighet och ömhet du visar lägger grunden för stora känslor framöver. 

Jungfrun 

Din organisationsförmåga sätts på prov under den här ganska hetsiga veckan. Många drar i dig och det blir tvära kast mellan arbete, fritid och familjebestyr, stressigt men roligt.  

Veckans boost: Veckans största behållning får du om du har möjlighet att ägna dig åt favoritnöjen under arbetsveckan. Att känna att du har tid för dig själv öka din självkänsla. 

Hälsotipset: All träning ger extra mycket men sitter kvar i musklerna länge. 

Kärlek och relationer: Långsam romantik med tid för samtal och smeksamhet är framgångsreceptet för tillfället. Saknar du tid för det blir det en motig kärleksvecka. 

Vågen 

Du kan räkna med en härlig vintervecka då dina initiativ faller i god jord. Ta ledarrollen och föreslå lösningar och planer. Ditt omdöme gör andras liv bättre och lättare. 

Veckans boost: Ju större desto bättre, allt från hemmaprojekt till resor och andra roligheter blir bättre när du sikta högt. Allt du genomför gör dig glad och stolt. 

Hälsotipset: Din styrka och uthållighet bär frukt, alla träningspass är värda tiden. 

Kärlek och relationer: Du har en romantisk vecka och det blir som innerligaste när du känner dig uppvaktad och sedd. Behöver du jaga kärleken lever den inte upp till dina förväntningar. 

Skorpionen

I grund och botten är det här en bra vintervecka men dina höga förhoppningar gör att du trots framgångar har svårt att känna dig nöjd. Sänk gärna ambitionerna lite. 

Veckans boost: Alla utlopp som ger adrenalinkickar. Utförsåkning, idrott med kampinslag, scenframträdanden eller klättervägg är bra exempel på givande aktiviteter. 

Hälsotipset: En varierad kost är nyckeln till god hälsa, se över ditt näringsintag. 

Kärlek och relationer: Det vad ni gör tillsammans som är det viktiga och det behöver inte vara romantiskt i sig för att fungera. Det är tiden och gemenskapen som skapar närheten. 

Skytten 

En tempoförändring under onsdagen förvandlar en vanlig vecka till någonting mycket roligare. Från torsdagen känner du dig inspirerad och har lätt att förverkliga dina tankar. 

Veckans boost: Hushållsarbete och hemmafix ger trygghet och en känsla av tillhörighet. Allt du gör som får dig att trivas bättre hemma är värt att lägga tid och kraft på. 

Hälsotipset: Det är läge att förändra dina rutiner, en ny träningsform ger en energiinjektion. 

Kärlek och relationer: Vardagsmys och den närhet små, invanda, kärleksstunder ger är vad som väntar framöver. Det här är en enkel, snarare än storslagen, kärleksveckan. 

Stenbocken 

Stå på dig och lita på din kompetens. Det blir en flygig vecka när nya uppslag riskerar både ordning och resultat. Din tydlighet behövs för att skapa ordning. 

Veckans boost: Du tar till dig kunskaper enkelt och fort så satsa på att lära dig något nytt. Våga vara ambitiös, en kul studiecirkel eller spännande universitetskurs ger massor. 

Hälsotipset: Mat, sömn och träning är alla viktiga. Se till att du har nog med tid för alla tre. 

Kärlek och relationer: Just nu lönar det sig att göra någonting oväntat för din partner. Du är vanligen inte den som spontant överraskar och just därför är det extra uppskattat. 

Vattumannen 

Veckan har potential att bli något alldeles särskilt om du tar initiativet. Du har en passion och drivkraft som smittar av sig, visar du vägen följer andra ditt exempel. 

Veckans boost: Kärlek, sex och passion gör veckan spännande. Dejta, flirta eller gör något nytt tillsammans med din partner. När du njuter mår du som bäst. 

Hälsotipset: Din oändliga energi behöver bränsle. Stressa inte under dina måltider. 

Kärlek och relationer: En mycket passionerad vecka ligger framför dig och ju mer tid du lägger på kärleken desto bättre blir den. Ensamhet skapar frustrationer och bör undvikas. 

Fiskarna 

Efter en aktiv och ovanligt hektisk arbetsvecka väntar en lugnare helg. Skjut inte upp saker till dess bara för att det går, du behöver kunna känna lugnet i slutet på veckan. 

Veckans boost: Undvik stora helgplaner, dels mår du bra av lugnet men framför allt är det spontana idéer som ger mest utdelning. Gör det som känns rätt i ögonblicket. 

Hälsotipset: Du har stor kraft men sämre uthållighet, intervallträning är att föredra. 

Kärlek och relationer: En familjevecka väntar då relationer former utrymme en passioner. Undantaget är fredagen och lördagen då dejter och romantik Ger stor utdelning. 

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.