Horoskop vecka 40, 2022

Astro 3 – 9/10

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 3-9 oktober.

Väduren

Mindfulness avgör om du får en bra eller jobbig vecka. Det kommer stängas många dörrar men ser du det som möjligheter istället för hinder öppnas också många nya fönster.

Veckans boost: Fysisk aktivitet är ett perfekt sätt att rensa sinnet på när det blir mycket. Pressa dig själv lite längre än vanligt så sitter minnet av din ansträngning i längre.

Hälsotipset: Att hitta lösningar ger större lycka än att älta problemen du möter.

Kärlek och relationer: Den här veckan balanserar på eggen mellan het passion och djupa motsättningar. Ta mötena för det de är och låt tankarna om vart det ska leda vila.

Oxen

Du får en förutsägbar vecka vilket ger utrymme att sträcka ut en hjälpande hand. Att sprida kunskap och visa nya vägar till kollegor och vänner är mycket uppskattat.

Veckans boost: Speciella upplevelser värmer. Det behöver inte vara storslaget men de aktiviteter som du delar med käraste eller närmaste ger er alla ett höstlyft.

Hälsotipset: Kroppsvård ger mycket, särskilt naglar och hud mår bra av uppmärksamhet.

Kärlek och relationer: Närma dig kärleken med nyfikenhet. Vare sig du dejtar eller har ett förhållande är det insikter och delade erfarenheter som skapar innerlighet och förtroende.

Tvillingarna

Allt som är känt och invant går som en dans under veckan. Det enda du behöver tänka lite extra på är att du inte har ditt vanliga flyt med teknik, räkna med strul. 

Veckans boost: Friska upp veckan med bekanta och kära upplevelser. Aktiviteter du gillar, restauranger du haft trevligt på förr och liknande väcker minnen och skapar nya.

Hälsotipset: Det här är en powervecka, styrka, intensitet och explosivitet belönas.

Kärlek och relationer: Bara heta dagar under den här genuint känsloladdade höstveckan. Du har nära till ditt hjärta och behöver bara at någon tänder glöden. Förälskelsevarning föreligger.

Kräftan

Din Kräftstarka, kreativa energi är på topp men att hitta utlopp är småtufft.  När du får jobba och tänka fritt strålar du men rutinlunket kommer i vägen och gör dig lättretad.

Veckans boost: Utrymme och egentid! Du behöver vara chef över din tid för att trivas, så länge du slipper kompromisser och att rätta dig efter andras behov är veckan underbar.

Hälsotipset: Du har insikter och när du delar med dig av dem mår alla nära dig bra.

Kärlek och relationer: En spännande kärleksvecka väntar full med starka känslor. Passion och spontanitet är nyckeln utom under fredagen då romantiska planer går perfekt.

Lejonet

När du ler, ler världen med dig. Just nu har du maximal utdelning av din Lejoncharm och så länge du har tid för ett uppmuntrande ord och ett leende skapas god stämning var du går.

Veckans boost: En egodag är riktigt bra. Kan du vika söndagen för bara dig är det viktiga inte vad du gör utan att du har utrymme att bestämma själv utan yttre krav.

Hälsotipset: All inomhusträning, helst i lag eller grupp, är rolig och givande.

Kärlek och relationer: Mysigt snarare än het beskriver veckan. För dig som dejtar hittar du snarare vänskap än kärlek och relationer handlar mer om gemenskap och delande än passion.

Jungfrun

Det brinner i dig att få saker gjorda och att se resultat. Som medarbetare blir du uppskattad, som chef ger din resultativer effekt, särskilt när du berömmer dem som lyckas. 

Veckans boost: Höströj och dona. Allt du kan göra med hem, trädgård och ägodelar inför den kommande vintern fyller dig med glädje, tillförsikt och trygghet. 

Hälsotipset: Håll ett öga på termometern, ishalka och småolyckor är största hälsohotet just nu.

Kärlek och relationer: Det är inte din hetaste vecka som väntar men du har ett par bra dagar under veckans inledning. Har du förväntningar är det nu du ska infria dem.

Vågen

Du är stjärnan denna vecka. Så fort du är involverad i någonting så får det ny fart och en helt ny glans. Det gör också att det mesta går lätt, särskilt på jobbet.

Veckans boost: Du får energi och välmående av att skapa. Det är när du sätter igång ett nytt projekt, målar, skriver, gör ett nytt schema eller möblerar om hemma som du mår som allra bäst.

Hälsotipset: Satsa hårt och tro på dig själv. Korta, intensiva pass är rätt.

Kärlek och relationer: Onsdag är rätt dag för dig som vill fira kärleken eller sätta dig ner med din partner och fatta ett stort beslut. Resten av veckan blir också bra.

Skorpionen

Nätverk är veckans nyckelord. Se till att hålla reda på dina kontakter, och utnyttja också de möjligheter du får att skaffa nya. Humor fungerar mycket bra för att bryta isen.

Veckans boost: Unna dig mysiga stunder och ett lågt tempo. När du pausar allt trassel och slår dig ner med en kopp choklad i ställer så går många problem upp i rök.

Hälsotipset: Lugna dagar och mer aktiva kvällar ger dig balans och en god sömn.

Kärlek och relationer: Du gör allt för att undvika drama. Som tur är består ditt kärleksliv sannolikt av drömmar, djupa samtal, varm gemenskap och stillsam ömhet denna vecka.

Skytten

Gott om utrymme för positiv utveckling. Men veckan blir också ganska turbulent. Du står på dig även när du märker att din åsikt kommer att sätta fart på en konflikt. Det är värt det.

Veckans boost: Små utflykter i naturen fungerar utmärkt när du behöver samla tankarna eller hantera en situation som var lite jobbig. Särskilt om det är soligt. 

Hälsotipset: Låt inte stressen bygga upp. Ta pauser, varva ner, ät långsamt, sov ordentligt.

Kärlek och relationer: En romantisk inramning lyfter både din tur och ditt kärleksliv. Blommor, levande ljus, väl vald bakgrundsmusik, komplimanger och ömma gester.

Stenbocken

Dina vänner och arbetskamrater gör att den här veckan får gott betyg trots att den är ganska ojämn. Det som irriterar dig mest är att många saker går långsammare än du väntade dig.

Veckans boost: Snabba val piggar upp dig. Likaså att göra små förändringar, till exempel ändra något i dina frukostvanor eller gå klädd i en färg som du brukar undvika.

Hälsotipset: Örtkryddor, gärna färska, ger dig det där lilla extra. Testa nya.

Kärlek och relationer: Du har inget tålamod för något annat än perfektion. Därför kan veckan bli vansinnigt romantisk men troligare saknar den romantik helt och hållet.

Vattumannen

Din charm och dina sociala talanger kommer till användning hela tiden, även i lite mer oväntade sammanhang som när du tränar, går och handlar eller bär ut soporna.

Veckans boost: Krydda vardagarna med små festliga upplevelser. Även en grå och dyster höstdag kan förvandlas till en sann njutning med hjälp av dans, musik, godsaker och skratt.

Hälsotipset: En aktiv vecka är vad du behöver. Motion med vänner är absolut bäst.

Kärlek och relationer: Våga ta upp knepiga frågor, inte minst med dig själv. Det finns gott om utrymme för lek, ömhet och passion ändå. Särskilt onsdagen ser lovande ut.

Fiskarna

En jordnära vecka. Både på jobbet och privat handlar det mest om praktiska sysslor. Du känner dig förankrad och det minskar stressen även när tempot blir mycket högt.

Veckans boost: Avbryt vardagslunken med små överraskningar, både till dig själv och till andra. Att göra något spontant blir roligare än vanligt och ger dig massor av inspiration.

Hälsotipset: Om något oroar dig, ta upp det med någon du litar på. Delad börda är halv börda.

Kärlek och relationer: Massor av höstenergi under veckan. Förstärk ditt kärleksliv med jordfärger, varma drycker, grytor och allt som du associerar med årstiden.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.