Horoskop vecka 1, 2022

Astro 3–9/1

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 3 - 9 januari 2022.

VÄDUREN

Du har chansen att starta det nya året i stor stil för du är full av kraft och idéer. Ta itu med saker och starta projekt för ju snabbare du kommer igång desto bättre blir resultaten.

Veckans boost: Allt du gör för din egen skull. Unna dig att tänka på dig själv i första hand och satsa på dina egna drömmar och sätt upp mål för dig själv.

Hälsotipset: Du har massor med energi så var inte rädd för stora utmaningar.

Kärlek och relationer: Du har inte en särskilt passionerad vecka då så mycket annat tar tid och lockar men lördagen och söndagen är lovande, särskilt för välplanerade upptåg.

OXEN

Det nya året inleds i god stil, du är full av hopp, idéer och passion. Samtidigt känner du inte riktigt att det är läge att ta itu med stora projekt och du har rätt, unna dig en lugn vecka.

Veckans boost: Tid med partner och familj ger dig massor. Fyll dagarna med lek och äventyr och kvällarna med vuxenupplevelser och kärleksstunder.

Hälsotipset: En bra vecka att göra planer på. Lägg upp vinterns scheman nu.

Kärlek och relationer: Du får en ovanligt glödande vintervecka full av kärleksmöjligheter. Allra roligast blir det om ni gör mer tillsammans än bara sitter hemma.

TVILLINGARNA

Helst av allt vill du ha en lättsam och rolig vecka utan ansvar eller för många uppgifter och det gäller faktiskt familjeupplevelser också. Ju mindre du måste göra desto roligare.

Veckans boost: Fyll hjärnan med roligt nonsens. Spela spel, bingea tv-serier eller gå på bio. Just nu behöver inte stimulansen vara viktig för att ge dig det du behöver. 

Hälsotipset: Lågintensiv träning ger mest. Undvik maxpass för bästa välmående.  

Kärlek och relationer: Det blir en rolig snarare än het vecka. Familjerelationer och vänner tar mer tid och ger mer än kärleksstunder just nu. Låt romantiken vila lite.

KRÄFTAN

Många spänningar släpper under den här veckan och när du stressar av får djupare känslor utrymme. Du kan räkna med en hel del självinsikt och relationsutveckling. 

Veckans boost: Känn lugnet. Du mår bra av att sänka tempot och verkligen leva i nuet så ta dig tid och ge dig själv en wellnessvecka där du fokuserar på dig och dina närmaste.

Hälsotipset: När du tycker att du tar det lugnt – sänk tempot lite till. 

Kärlek och relationer: Det är mycket känslor i rörelse just nu och det gör att kärlekslivet åker berg och dalbana. Ibland vill du bara vara ensam och ibland väldigt nära.

LEJONET

Året börjar i högt tempo och du är full av kraft. Helst vill du starta stora, svåra projekt direkt men lite eftertanke lönar sig. Du har kraften men kanske inte alltid de bästa idéerna.

Veckans boost: Samarbete lönar sig, din kraft i kombination med andras idéer är ett vinnande koncept. Allt du gör med andra blir framgångsrikt.

Hälsotipset: Du är stark och mår bra av utmaningar, ta i och bygg muskler.

Kärlek och relationer: Just nu är det väldigt lätt att få relationer att växa och bli både djupare och hetare. Men bara relationer du redan har, det här är ingen bra tid för första dejter.

JUNGFRUN

Året börjar hektiskt men struligt. Dina planer går bra men du får vara beredd på att lägga tid på att ordna andras problem. Dina insatser blir avgörande.

Veckans boost: Gör något du längtat efter men inte hunnit, gärna något du inte tror att du vågar göra. Att unna dig något särskilt och våga mer än vanligt ger ett självkänslelyft.

Hälsotipset: Det är viktigare att vara aktiv än att pricka träningstider, ge dig själv utrymme.

Kärlek och relationer: Det här är en bra vecka för alla slags relationer. Vare sig du söker kärleken eller redan funnit den blir det het, särskilt under torsdag och fredag.

VÅGEN

Du förväntar dig en riktigt bra vecka och det kan du få men då krävs det att de du har runt dig håller vad de lovar och lyssnar på vad du säger. Andras misstag kan ställa till det.

Veckans boost: Kombinera sinne och styrka när du kan för allt du gör som känns i kropp och själ samtidigt ger dig en kick. Satsa på naturupplevelser och långa, fulla, dagar.

Hälsotipset: Heta smaker ger mer än bara matglädje, satsa på starka kryddor. 

Kärlek och relationer: Veckan blir snarare sexig och passionerad än romantisk och skir. Det finns mycket energi runt dig så när saker händer, händer de fort och intensivt.

SKORPIONEN

Din vecka är full av möjligheter och du är redo att möta alla med gott humör och stor nyfikenhet. Allra roligast blir det när du och dina vänner för saker tillsammans.

Veckans boost: Ta rodret och bestäm åt andra för omväxlings skull. Du brukar medla och kompromissa i vanliga fall men nu blir det bäst när du tar täten. 

Hälsotipset: Gröna alternativ och lätta smaker gör dig gott. 

Kärlek och relationer: Det här blir den kärleksvecka som du gör den till. Förutsättningarna är goda men initiativen behöver komma från dig om det ska hetta till.

SKYTTEN

Du känner att de nya året borde inledas aktivt och omedelbart och du har rätt för den här veckan lyckas du med allt praktiskt du tar dig för. Perfekt läge för att komma i gång alltså. 

Veckans boost: Känslan av att göra klart saker och lägga dem bakom dig. Ta dig an alla de där små sakerna som aldrig blir av så lägger du grunden för en härlig, aktiv vinter.

Hälsotipset: Lata dagar gör dig rastlös, rör på dig och var aktiv istället.

Kärlek och relationer: Inte den hetaste veckan direkt men definitivt en av de roligare, gör saker med familjen eller gå ut med vänner. Gott sällskap ger tillvaron guldkant.

STENBOCKEN

Året börjar i glädjens tecken. Se framåt, inled projekt och umgås med dina nära. Allra bäst mår du när du kan göra saker för andra och helst tillsammans med dem.

Veckans boost: En riktig fyndvecka väntar för så här efter reor och julhets så finns det många lite dyrare varor till riktigt bra priser. Unna dig det där du suktat efter länge.

Hälsotipset: Lägg grunden för framtida satsningar och testa träningsformer du är nyfiken på.

Kärlek och relationer: Venus ligger stadigt i Stenbocken och det ger dig en vecka full av möjligheter till nya möten, förälskelser och närhet. Du får en bra, het vecka.

VATTUMANNEN

Du är ovanligt kreativ och social just nu och du mår bra av nya möten och utmaningar. I brist på det fungerar allt som kräver tankekraft som spel, pussel eller bra böcker.

Veckans boost: Upplevelser tillsammans med andra gör dig glad. Det är lite knökigare än vanligt att få till det men lyckas du är det värt varenda sekunds förberedelser och strul.

Hälsotipset: Aktiva dagar och lugna kvällar. Träning fungerar dåligt utan vila just nu.

Kärlek och relationer: Kärlekslyckan hänger mycket på dina övriga upplevelser under veckan. Dagar då du blivit sedd och uppskattad blir automatiskt också innerliga. 

FISKARNA

Det nya året börjar kanske lite väl hektiskt för din smak. Andras viljor gör att du får spännande dagar men gör också att du inte riktigt hittar det lugn du också behöver.

Veckans boost: Det är definitivt läge för en liten efterjulfest. Vare sig det betyder en härlig familjemiddag eller en större tillställning med vänner ger det ny glädje. 

Hälsotipset: Egentid är guld värd, sätt gränser och planera in tid för dina val.

Kärlek och relationer: Det finns många tillfällen att ta förhållanden till nya platser under veckan. Samtala och byt känslor och tankar med varandra så djupnar alla förhållanden. 

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Stjärntecknen du passar bäst ihop med

 2. MENTAL TRÄNING

  Så hittar du ditt flow

 3. ANDLIGHET

  Drömtolkning – det betyder dina drömmar

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.