Horoskop vecka 9, 2022

Astro 28/2 – 6/3

Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 28 februari – 6 mars 2022.

Väduren

En tuff vecka kommer belönas med en riktigt härlig helg. Du kan räkna med att få mycket gjort men det kräver full koncentration och det tär på dina kraftreserver.

Veckans boost: Ljuva helgplaner. Det är dags att du unnar dig något extra, om det sedan är en kärlekshelg eller en äventyrsresa är upp till din smak och dina önskemål. 

Hälsotipset: Dina arbetsdagar blir väldigt köriga så satsa på lågintensiv träning.

Kärlek och relationer: När du hinner finns det en hel del flirtiga möjligheter och passionsenergi under veckan. Men det är helgen som sticker ut, här finns tid och massor av kärlekschanser.

Oxen

Det kan vara läge för dig att skynda och göra klart saker för du har en effektiv och ganska enkel vecka. Mot helgen blir det lite struligare så gör inte för stora planer.

Veckans boost: Matglädje gör alla dagar roligare. Lägg ner tid på det du lagar och välj lunchställe med mer känsla än vanligt. Små skillnader betyder mer än du tror. 

Hälsotipset: Vänner och umgänge gör dig gott. Att skratta är vägen till ett gott liv.

Kärlek och relationer: Alla känslor blir större och viktigare under den här veckan. Om du ger nya löften eller inleder något nytt så kommer det vara länge och föra er närmare.

Tvillingarna

Du lever upp när du är med andra och gör saker i större sammanhang. På egen hand blir du mera osäker och det leder lätt till stress och mer strul. Undvik ensamhet.

Veckans boost: Lita på dina vänner. Du behöver inte alltid vara den som leder andra och hittar på roligheter. Dags att slappna av och bara hänga med på andras upptåg.  

Hälsotipset: Ta en lugn vecka och fokusera på ditt inre. En mycket aktiv period närmar sig.

Kärlek och relationer: Familj och vänner är det som gör dig gladast just nu. Kärlekslivet är inte så hett och om du försöker lyfta det blir du oftast besviken. Låt romantiken vila.

Kräftan

Gör planer och följ dem för allt du har tänkt igenom i förväg går riktigt bra under den här veckan. Så länge du är noggrann klarar du allt du vill, både på jobbet och hemma.

Veckans boost: Ditt självförtroende är din största tillgång just nu. Ta initiativ och våga sticka ut för det är när du är tydlig med vad du vill som du också får det.

Hälsotipset: Om du vill köra maxbelastning så var noggrann med återhämtningen.

Kärlek och relationer: Det här är en antingen – eller vecka, starka känslor kommer till ytan. Vänta dig riktigt heta kärleksmöten eller rejäla gräl och kanske både och. 

Lejonet

Du känner dig lika ”på” som du brukar men du har betydligt lättare att missförstå andra än du tror. Dubbel och trippelkolla innan du gör nya saker så slipper du onödiga missar.

Veckans boost: Härliga naturupplevelser tillsammans med familj eller vänner. Skidåkning, promenader eller vad som helst som ger er puls och gemensamma minnen funkar.

Hälsotipset: Mycket är bättre än snabbt. Det är tiden du rör dig som är det som räknas.

Kärlek och relationer: Bubblande längtan kommer att växa och hitta utlopp. Det blir en rätt sval vecka men du kan räkna med en riktigt het kärlekshelg, med söndagen som bästa dag.

Jungfrun

Energi har du gott om och så fort du använder den mår du bra. Problemet kan vara att hitta något som känns viktigt att göra. Samarbeten ger dig mycket och alla runt dig ännu mer.

Veckans boost: Våga tro på dig själv, det enda som hindrar dig från rejäla lyft är att du inte börjar. Om du inte känner att du brinner för något eget, hjälp en vän.

Hälsotipset: Syrliga smaker och mat med sting ger dig extra energi.

Kärlek och relationer: Kärlekslyckan just nu hänger på att din partner eller dejt uppvaktar dig och får dig att känna dig sedd och speciell. Dina känslor vaknar när de förtjänas. 

Vågen

En ganska trevlig vinter är på väg att bli ännu bättre. Du får nyheter och besked under veckan som kan kännas lite motiga först men som visar sig leda till härliga förändringar.

Veckans boost: Du är kvick och ditt sinne för humor är på topp. Unna dig att göra roliga saker, se en show, gå på bio eller gör något som både roar och kräver tankekraft.

Hälsotipset: Ta inga onödiga risker, du är i god form men olycksbenägen.

Kärlek och relationer: Under den här veckan kommer hemligheter fram och du hamnar i ett vägskäl. Ge du dig tid att tänka efter innan du väljer väg så växer relationer och band stärks. 

Posters med ditt stjärntecken

Wellness shop
LIBRA POSTER

A Good Company

LIBRA POSTER

99,00 kr

Skorpionen

Du har bra flyt och vill hålla ett högt tempo så det ser ut att bli en riktigt fin vecka. Det enda du behöver tänka på är att ge tydliga instruktioner, andra håller inte ditt tempo.

Veckans boost: Utflykter, utmaningar och oväntade händelser. Spontanitet lönar sig så gå mer på instinkt och gör färre planer så får du och de dina en spännande vecka.

Hälsotipset: Ett aktivt liv är viktigare än bra träning. Undvik TV-soffan på fritiden.

Kärlek och relationer: En trevlig, rolig och social vecka som gjord för spontana möten och flirt. Blinddejter eller slumpmässiga möten i utelivet kan ge kärlekskontakt.

Skytten

Trots att det mesta går på rutin så känner du dig motarbetad eller utanför. Det som i vanliga fall är roligt framstår som vardagligt och grått och du behöver någon sorts nystart.

Veckans boost: Gör en större investering eller en förändring du tänkt på länge. Det känns inte som rätt tid för sånt men det är det och det gör dig på gott humör.

Hälsotipset: Bryt mönstren! Nya träningstider och sporter ger dig ett jättelyft.

Kärlek och relationer: Det här är din fasta punkt under en vecka som antingen är grå eller, om du gör något åt den, väldigt annorlunda. En snugglig närhet ger dig sinnesfrid.

Stenbocken

Du har en väldigt bra vecka under vilken du kan styra över din tid bättre än vanligt. Det gör att du kan välja vad du vill göra istället för att sitta fast i sånt som måste bli av.

Veckans boost: Ta i tu med stora projekt och avsluta sånt som blivit liggande. Du har massor med energi som du mår bra av att använda. Ju mer du gör desto bättre blir veckan.

Hälsotipset: Klä dig rätt! Lagom slår både för varm och för kall.

Kärlek och relationer: Du får tillbaka allt du investerar i dina relationer, med ränta. Veckan kommer bli precis så het som du vill ha den, alla dagar är bra kärleksdagar.

Vattumannen

Ditt intellekt är ditt bästa verktyg under veckan och det är inte mycket som du inte kan lösa om du har tid att tänka efter. Bolla gärna dina idéer med människor du litar på.

Veckans boost: Ta en ”jagdag” under veckan, helst på tisdagen eller lördagen, som du styr över helt själv. Inga kompromisser, ladda batterierna helt efter eget huvud.

Hälsotipset: Fall inte för hälsoidéer du inte tror på. Håll dig till det du vet fungerar.

Kärlek och relationer: Arbetsveckan blir ganska sval, särskilt för dig som är i en relation, men helgen kommer med ett kärlekslyft. Delande som inleds nu kommer vara länge.

Fiskarna

En vecka med roliga överraskningar ligger framför dig. Varje dag bär sina egna guldkorn och så länge du ser världen med ett leende hittar du hela tiden skönhet runt dig.

Veckans boost: Fysisk aktivitet. Alla strapatser som utmanar dig och gör att du verkligen får ta ut dig lämnar dig med goda minnen och stärkt självkänsla. Du kan mer än du tror.

Hälsotipset: Få i dig tillräckligt med energi! Tempot gör att du lätt missar måltider.

Kärlek och relationer: Det här är en vecka utan dåliga dagar när det kommer till känslor och relationer. Inga problem är olösliga och stunder av närhet kan bli hetta.

Posters med ditt stjärntecken

Wellness shop

Redaktionens val

  1. HOROSKOP

    Så är fiskarna – allt om stjärntecknet

  2. HOROSKOP

    Horoskop 2022 – så blir ditt år

  3. HOROSKOP

    Oxen - det säger ditt stjärntecken om dig

Utforska Wellness