Horoskop vecka 42, 2022

Aastro 17 – 23/10

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 17 - 23 oktober.

Väduren

Oförutsägbar vecka som just därför blir mycket spännande. Håll ett öga på de möjligheter som dyker upp och var beredd på att fatta snabba beslut. Stressigt men roligt.

Veckans boost: Var kreativ. Fastna inte i rutiner, utan tillåt dig själv att leta efter nya lösningar. Gärna sådana som ligger utanför din normala bekvämlighetszon.

Hälsotipset: Grönt, grönt, grönt. Färska grönsaker ger dig kraft och balans. Testa salladsfrukost.

Kärlek och relationer: Lite lagom går inte att få just nu. Kärleken är antingen brännhet eller obefintlig, och det kan också växla fram och tillbaka under veckan.

Oxen

Lägger du ner lite extra möda på nyttiga vanor, mysiga måltider och kroppsvård så ger det dig hälsofördelar under resten av året. Passa på att pyssla om dig själv ordentligt.

Veckans boost: En lugn kväll med en bra bok eller något av dina älsklingsintressen är veckans bästa guldkorn och ger dig större njutning än du väntar dig. 

Hälsotipset: Naturen är en pålitlig energikälla. Ut och vandra, gärna längs nya stråk.

Kärlek och relationer: Om det perfekta tillfället dyker så har du inget emot romantik, men det är familjegemenskapen som är det viktigaste för dig. Fin vecka för släktmöten också.

Tvillingarna

Din positiva attityd smittar av sig på alla i omgivningen, särskilt när du jobbar. Det leder till en i stort sett konfliktfri vecka och nästan allt du gör går dessutom fort och lätt.

Veckans boost: Små festliga detaljer kan verkligen lyfta vardagen. Rätt musik när du vardagspysslar, eller en extra promenad när det är vackert väder. Smått men viktigt.

Hälsotipset: Du får en riktig formtopp om du leder eller instruerar andra när de tränar.

Kärlek och relationer: En romantisk dejt lyfter hela veckan. Har du en partner redan så finns det inget som hindrar att ni går på dejt och återupplever starten.

Kräftan

Inget går lätt, men när du kämpar så uppnår du mål som du trodde var omöjliga. Var inte rädd för att ta i, så fort du kommit över tröskeln så börjar ansträngningen löna sig.

Veckans boost: På fritiden får du ut mer av det du gör om du leder mindre och följer mer. Ta vara på andras förslag, följ med när du blir inbjuden och låt dig inspireras av andras tankar.

Hälsotipset: Inre balans är viktigt. Bra vecka för yoga och meditation.

Kärlek och relationer: Det är inte tur utan förplanering som ger dig veckans bästa stunder, som en genomtänkt dejt eller en vacker kväll för dig och älsklingen.

Lejonet

Du klarar dig fint på egen hand men det är när du samarbetar med andra som du verkligen glänser. Rätt vecka för stora projekt, gärna dina egna skapelser. Och helst i grupp.

Veckans boost: Spel, lekar och tävlingar ger dig puls och gör dig på gott humör. Dra ihop några vänner och plocka fram något spel ur gömmorna. Gärna frågesport.

Hälsotipset: Att uttrycka känslor är viktigt, inte minst när du behöver stressa av. Våga visa.

Kärlek och relationer: Flirt, lek, smicker och halva löften ger kärlekslivet den rätta atmosfären. Fungerar bra även för dig som har en fast partner. Använd fantasin.

Jungfrun

Dina praktiska sidor är dina bästa vägvisare just nu. Långa resonemang och noga uttänkta kompromisser är onödiga när situationen går att lösa med verktyg och handlingskraft.

Veckans boost: Bygg någonting eller möblera om ett rum. Du mår bra av det därför att resultatet märks direkt och troligen får du dessutom positiv feedback med en gång.

Hälsotipset: Gör det du orkar och vill, inte det andra säger att du borde. 

Kärlek och relationer: Små kärleksord i vardagen betyder mer än stora gester. Om du blir kär nu så är det i någon som har gjort ditt liv lättare på något sätt. Det väger tungt.

Vågen

Allt du gör sker med maximal intensitet, passion, övertygelse. Just nu upplever du att ”lagom” nästan är ett fult ord. Står någon i vägen för dig gör denne klokt i att flytta på sig.

Veckans boost: Prioritera hobbyer och sysslor som du har velat hinna med men som du har skjutit upp för att andra saker var viktigare. Det förstärker ditt ego.

Hälsotipset: Du letar efter nya utmaningar. Testa en obekant träningsform. Gärna tuff.

Kärlek och relationer: Massor av passion och väldigt få bromsar. Det enda som kan kyla ner ditt kärleksliv denna vecka är att du själv hellre satsar på något annat.

Skorpionen

Snabba situationer är inte ditt forte just nu, du behöver analysera läget och tänka ut en plan innan du agerar. När du har tänkt klart står du där med en briljant vision.

Veckans boost: Lugn och ro. En mysig kväll med en film eller bok, ett samtal över en kopp te, en långsam promenad i höstmörkret. Bara glöm inte reflexerna.

Hälsotipset: Låt måltiderna ta tid, och basera dem gärna på rotfrukter eller grönsaker.

Kärlek och relationer: Ditt förflutna gör sig påmint, kanske för att du råkar träffa ett gammalt ex eller den där kärleken som aldrig blev av. Många tankar och känslor men få händelser.

Skytten

Tänk fräsch teknik och kollektiva lösningar. Det är lätt att köra fast i det vardagliga jobbet men du kan lätt göra veckan spännande genom att undvika rutiner och i stället tänka nytt.

Veckans boost: Kulturliv ger energi, inspiration och nya visioner. Teater, utställningar, konserter eller kanske en vecka med menyer från världens alla hörn. 

Hälsotipset: Träna intensivt men inte långa stunder. Dans ger dig det där lilla extra.

Kärlek och relationer: Tisdagen blir passionerad medan resten av veckan snarare blir romantisk och lekfull. Att ta initiativ leder till oväntat många nya möjligheter.

Stenbocken

Du är urstark och kan nå mål som alla andra tror är utom räckhåll. Samtidigt skulle du bra av en lugn vecka med rutinuppgifter och vardag, utan någon kamp alls.

Veckans boost: Pyssel ger helt rätt känsla så här mitt i oktober. Gör något personligt, pynta, scrapbooka, fixa en fotokalender eller virka grytlappar. Låt händerna jobba.

Hälsotipset: Fixa till kroppens små detaljer lite extra, som naglarna, och ge gärna huden en kur.

Kärlek och relationer: Du siktar mot stjärnorna och din avsikt är att nå dem. Du nöjer dig inte med trädtopparna. Intensiv vecka med viss risk för kärlekstrassel.

Vattumannen

Du är född att leda, eller så känns det åtminstone just nu. När du presenterar nya idéer så är det nästan som om folk lyssnar för okritiskt, du får medhåll även från oväntat håll.

Veckans boost: En fest livar upp, även om den är pytteliten. Om vardagen känns en smula grå så lyft den med serpentiner, tårta, bra musik och trevligt sällskap.

Hälsotipset: Ljus och värme. Se till att komma ut när vädret är soligt och fint. Och klä dig varmt.

Kärlek och relationer: Du tänker stort och planerar framtiden noga. Något som kan göra att en första dejt blir lite besynnerlig, men resultatet kan bli bra ändå.

Fiskarna

Du påverkas mycket av säsongens stämning, så det blir ingen lekfull och munter vecka men den kan däremot bli insiktsfull och leda till nya kunskaper. I lågt tempo.

Veckans boost: Släktband och rötter spelar stor roll. Att återvända till något ställe som finns med i din och släktens gemensamma historia betyder mycket just nu.

Hälsotipset: Tänk på vätskebalansen, särskilt när du tränar. Du blir lätt uttorkad.

Kärlek och relationer: Svala, för att inte säga kyliga, dagar. Men nätterna blir heta. Kärleksmöten sker därför bäst om aftonen och även att dejta går mycket bättre under kvällstid.

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.