Horoskop vecka 44, 2022

Astro 31/10–6/11

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 31 oktober–6 november.

Väduren

Framgång är lättast att uppnå när du sänker tempot, för ditt starkaste kort är att du är så uppmärksam på detaljer. Och det är det svårt att vara när allting går i raketfart.

Veckans boost: Lågt tempo när du jobbar, högt tempo när du kopplar av. Det ger dig maximal inspiration och många chanser att bli av med frustration och irritation.

Hälsotipset: Humor gör dig på gott humör och boostar både din mentala och din fysiska energi.

Kärlek och relationer: Fin vecka för välplanerade kärleksmöten, och för dig som längtar mer efter spontan passion gäller det att sikta på den kommande helgen. Hett.

Oxen

Spännande vecka med möjligheter, utmaningar och tuffa tempobyten. Se till att du hinner ladda upp mellan varven, du orkar hur mycket som helst bara du får samla ny kraft ibland.

Veckans boost: Trots det höga tempot på jobbet så behöver du en aktiv fritid. Livliga och upplevelserika kvällar gör veckan till en njutning, plus laddar dina batterier. 

Hälsotipset: Ut i naturen och traska, gärna tillsammans med en vän på två eller fyra ben.

Kärlek och relationer: Blanda gärna ihop kärlek och nöjen. Dels sparar det tid, dels gör gemensamma nöjen att kärlekslivet får en positiv och munter inriktning.

Tvillingarna

Du briljerar så fort det krävs energi, tuffa tag och snabba beslut. Går det långsamt så finns det en risk att du sitter och halvsover en stor del av tiden.

Veckans boost: Kryddstark, smakrik mat får fart på dig. Grillat kött är en vinnare, på den vegetariska fronten ska det vara färg i överflöd. Paprika, ananas, tomat, citron, majs.

Hälsotipset: Sätt upp nya kortsiktiga mål för dig själv hela tiden, både i vardagen och när du tränar.

Kärlek och relationer: Mysiga familjekvällar går före. Den tid du får över ägnar du gärna åt kärlek. Beröring är viktigt, bra vecka för dans, massage, kel och smek.

Kräftan

Intensiv vecka på alla plan men kanske mest på det sociala. Du är enormt karismatisk och drar till dig nya människor hela tiden. Dina idéer får stort genomslag.

Veckans boost: Våga välja bort det tråkiga. Du är ett ess så fort uppgiften är det minsta rolig, men du tappar farten direkt när den inte är det. Plocka russinen ur kakan.

Hälsotipset: Alla former av cardio. Högintensiva pass med intervallövningar är rent guld.

Kärlek och relationer: När du fokuserar på kärleken blir den brännhet, resten av tiden tänker du inte ens på den. Andras initiativ går därför inte hem särskilt bra just nu.

Lejonet

Att vinna är viktigt för dig. Just denna vecka är det så viktigt att du gör klokt i att fokusera på uppdrag och aktiviteter som du vet bjuder dig på triumfer och positiv feedback.

Veckans boost: Belöna dig själv när du gjort något bra. Den här årstiden passar dig illa och du behöver bli lite bortskämd. Du förtjänar extra omsorg.

Hälsotipset: Låt inte negativa människor påverka dig. Undvik folk som gnäller och trasslar.

Kärlek och relationer: Det är bra fart på sexlivet och det växlar mellan het passion och en längtan efter långsamma, sensuella stunder. Resten av kärlekslivet fungerar sämre.

Jungfrun

Det blir en antingen eller vecka där du vet i förväg om något du är på väg att göra kommer gå strålande eller bli rejäl motigt. Det gör att du ofta kan välja bort tråkiga uppgifter.

Veckans boost: Lättsamma nöjen i glatt sällskap ger massor med energi. Gå på dejt, ät middag med familjen eller gör något lekfullt och kul med nära vänner.

Hälsotipset: Att leda andra eller idrotta i lag ger ett jättelyft just nu.

Kärlek och relationer: Låt känslorna styra. När hjärtat är med går allt lätt och blir innerligt och självklart. Kommer ni av på fel fot fortsätter dejter och möten i samma riktning.

Vågen

Din envishet och inre styrka skördar framgångar. I vanliga fall skulle det här kännas som en tung vecka för allt kräver fokus, men din energi leder dig till ljuva framgångar.

Veckans boost: Det är sällskapet som är viktigast, inte vad ni gör tillsammans. Januari börjar som en tid för familjeupplevelser och allt du gör med dem blir till stora minnen.

Hälsotipset: Lyssna till din kropp, när din energi är låg behöver du vila då, inte senare.

Kärlek och relationer: Det hänger på din partner, dejt eller flirt om det blir en het vecka. Komplimanger som känns äkta och menade tänder dig och ger lusttoppar. 

Skorpionen

Du får en intensiv och givande vecka full av nya insikter och djupa intryck. Alla initiativ du tar vinner gillande och lyckas bra. Det är läge att ta avgörande livssteg.

Veckans boost: Mod skapar möjligheter! Just nu är inget omöjligt och allt du drömt om men valt bort ligger inom räckhåll. Aktiva val ger mer tillbaka än du räknat med.

Hälsotipset: Fokus! Du klarar allt men inte allt samtidigt. Välj väg och undvik onödig stress.

Kärlek och relationer: Veckan ler även mot ditt umgänge och ditt kärleksliv. Alla fester blir flirtiga och roliga, alla möten spännande och lockande. Fredagen blir allra hetast.

Skytten

Det kommer bli en bra vecka men du känner dig ovanligt omotiverad att komma igång med saker. Tydliga uppgifter och inspirerande människor ger dig ny energi och glädje.

Veckans boost: Kultur och sinnliga upplevelser ger balans. Museer, teater och naturupplevelser lyfter själen, så även kontemplation och återknytning till dina rötter. 

Hälsotipset: Vitaminbomba inför vintern. Färgglad mat är nyckeln till hösthälsa.

Kärlek och relationer: Familj, nära vänner och hemmamys är melodin just nu. Närhet slår passion, visst finn det festmöjligheter men utan rätt sällskap blir det mer jobbigt än kul.

Stenbocken

Din passion gör att du får andra att engagera sig i allt du gör. Det gör det mycket lätt att dra igång projekt av olika slag. Ju mer du visar din inre glöd desto bättre går det.

Veckans boost: Att stå på scen eller att på andra vis framträda inför publik ger dig enorm energi. Att vara aktiv på sociala media fungerar nästan lika bra.

Hälsotipset: Träna men ta det varligt, låt kroppen hämta sig mellan varven. Ingen stress.

Kärlek och relationer: Veckan är som gjord för romantik. Goda chanser att hitta rätt om du dejtar, många vackra kvällar om du har en partner. Ljuv stämning, många drömmar.

Vattumannen

Energisk är du men du hinner ändå inte med. Intensiv vecka både på jobbet och privat. Du har dessutom egna idéer som du vill utveckla, helst nu med en gång.

Veckans boost: Små segrar minskar stressen och stärker din motivation. Det kostar tid men det är det värt. Kortspel, sudoku, minimala projekt som du kan slutföra med en gång.

Hälsotipset: Satsa på cardio. En löprunda stärker både kropp och själ. Intervallträning också.

Kärlek och relationer: Sänk förväntningarna, för kärleksstunderna blir korta och chansen till positiva möten är få. Mysig kan veckan bli ändå, om du inte väntar dig för mycket.

Fiskarna

Du lyser när du leder. När du får möjlighet att åta dig ett uppdrag som kräver ledarskapsförmåga så finns det ingen anledning att tveka. En vecka som stärker självkänslan.

Veckans boost: Medelhavsmat passar perfekt. Oliver, fisk, bönor, melon, fetaost, grönkål. Testa nya recept så får du en extra boost av omväxlingen. 

Hälsotipset: Vatten är hälsa, inte bara som dryck. Varma bad, vattengympa, kanske en aktiv dag på närmaste äventyrsbad.

Kärlek och relationer: Tänk inte stort, tänk större. Ett enda riktigt genomtänkt kärleksmöte väger tyngre än fem slumpmässiga. Bästa dagen är torsdagen.

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.