Horoskop vecka 10, 2022

Astro 7 – 13/3

Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 7 – 13 mars 2022.

Väduren

Det lossnar rejält under veckan och du har tur med det mesta. Inte bara går arbetet lätt utan idéer du får under veckans inledning ger fin utdelning lagom till helgen. 

Veckans boost: Träning och fysiska aktiviteter. Du är full med sprudlande energi och alla typer av utlopp för den gör dig glad och får framtiden att kännas hoppfull. 

Hälsotipset: Utnyttja alla dagar med bra väder, solljus och rörelse gör dig gott.

Kärlek och relationer: Det här blir en mysig och enkel kärleksvecka. Inga missförstånd är svåra att reda ut och du och din partner får mer tid tillsammans än ni trott.

Oxen

Ingenting blir som du planerat och veckans första dagar blir rätt tunga innan du får in fötterna under dig. Ta en paus och tänk ut vad du behöver göra, du har svaren inom dig.

Veckans boost: Spel och intellektuellt stimulerande umgänge med vänner och familj är givande och roligt. Här hittar du lugn och gemenskap som får din stress att släppa.

Hälsotipset: Satsa mer på wellness än på träning. Under veckan behöver du fokus.

Kärlek och relationer: Du får en passionerad vecka där känslorna kommer fort och starkt. Det är härligt men inte helt enkelt, obesvarade passioner leder till gräl och motsättningar.

Tvillingarna

Du har massor med energi och en fantastisk förmåga att lösa problem utan att det ens ser ansträngande ut. Det leder till en fartfylld men ganska upptagen vecka.

Veckans boost: Egna projekt. Det här är rätt tid att förverkliga drömmar och starta önskeprojektet. Du har turen med dig så tänk stort och satsa större.

Hälsotipset: Kraft och kreativitet i kombination ger mest. Kanske testa en klättervägg?

Kärlek och relationer: Dags att smida planer när det kommer till relationer. Alla väl genomtänkta dejter och kärleksstunder går bättre än du vågat hoppas på, särskilt från torsdagen.

Kräftan

Det här är en vecka som blir lite speciell. Du har lätt för dig med det mesta men känner samtidigt att det finns annat som är viktigare och att du borde prioritera annorlunda.

Veckans boost: Följ ditt samvete och gör sånt som hjälper andra och gör att du känner dig involverad. Att sitta vid sidan funkar praktiskt men ger vardagen en bitter eftersmak.

Hälsotipset: Du behöver inte vara försiktig när du tränar, du har kraft och skicklighet.

Kärlek och relationer: En relativt vanlig vecka ligger framför dig med mer mys än hetta. Vill du höja intensiteten och göra något extra är fredagen och lördagen bäst. 

Lejonet

Det kommer att bli en spännande vecka där mer tid går åt till andra saker än det arbete och de uppgifter du har framför dig. Dina tankar vandrar och du har en tendens att oroa dig.

Veckans boost: Lita på andra och låt dem skina. Att få andra att trivas och växa stärker dig och ger dig självförtroende och glädje. Du är en bra vän och ett stort stöd.

Hälsotipset: Unna dig tid för måltider och bra mat. Måltidsro är en wellnessgärning.

Kärlek och relationer: Flirtigt snarare än hett. Det finns goda möjligheter till vardagsromantik och ska du dejta är torsdagen, följt av onsdagen, dina bästa dagar.

Jungfrun

Trots att allt går bra i ditt liv känner du dig oväntat nere. Motgångar känns större än de egentligen är och du har inte energi att lösa problem på egen hand. Samarbete är nyckeln.

Veckans boost: Välgörenhet och andras välmående gör nytta och ger dig en känsla av tillhörighet och stolthet. Du inspirerar andra om du stiger fram och gör mer än du måste.

Hälsotipset: Ta en klass eller träna med andra. Pepping gör träning glädjerik.

Kärlek och relationer: Närhet, gemenskap och familjeband ger mer än kärleksmöten. Samhörighet är vägen till en harmonisk vecka och öppnar för en del riktigt nära stunder.

Vågen

Du känner att det är dags att ta i tu med nya saker. Du har mer energi än vanligt och känner dig stark, pigg och, om du startar något nytt, framgångsrik. En bra vecka för stora steg.

Veckans boost: Inspirera andra! Din energi lyfter omgivningen, skapar hopp och gör att andra växer. Leder träningar, var aktiv i föreningar eller lyft familjemedlemmar.

Hälsotipset: Energi har du i överflöd så unna dig ett extra träningspass eller två.

Kärlek och relationer: Veckan inleds med bubblande möjligheter till närhet och nya förtroenden, perfekt för dejting. Från onsdagen blir det intimare, särskilt för par. 

Skorpionen

Det finns en irritationsenergi runt dig och vad som helst kan helt plötsligt få dig att tända till och bli upprörd. Det gör dig effektiv i arbete men sätter tryck på dina relationer.

Veckans boost: Ge din ilska ett utlopp, gärna ett högljutt och fysiskt utlopp! Kampsport, terränglöpning och liknande är bra val. Att explodera på dina nära är ett dåligt. 

Hälsotipset: Somna inte spänd eller arg. Yoga, meditation eller jagtid på kvällen lönar sig.

Kärlek och relationer: Du pendlar mellan het passion och djup irritation så det kan bli en fantastisk kärleksvecka eller ett platt fall, det hänger på din partner.

Skytten

Du känner att du har kontrollen och att du kan lösa det mesta som hamnar på ditt bord. Det ger dig tid över till andra uppgifter och umgänge och boostar ditt självförtroende.

Veckans boost: Tänk utanför ramarna. Det här är en vecka att göra något spännande och annorlunda under så lät fantasin vägleda dig, ta risker och var spontan.

Hälsotipset: Ren mat och goda vanor ger dig mer energi och får dig att må bra.

Kärlek och relationer: När det kommer till romantik låter inte den här veckan styra sig. Det är när du är spontan, impulsiv och optimistisk som det blir hett. Tacka ja till inbjudningar. 

Stenbocken

Oönskade överraskningar och oväntade arbetsbördor gör din vecka jobbigare än du trott. Se till att du har goda marginaler så slipper du prioritera bort för mycket av din egentid.

Veckans boost: Hemmaspa, avslappning och obunden tid ger dig en känsla av kontroll och hindrar dig från att tappa balansen under en oväntat motig vecka. 

Hälsotipset: Våga stryka åtaganden! Det är bättre att säga nej än att öka stressbördan.

Kärlek och relationer: Planera för en kärlekskväll eller en parhelg. Det ger er något gemensamt att se fram emot och gör tiden både före och efter upplevelsen mer njutbar.

Vattumannen

Det som händer runt dig och i världen får dig att tänka större och bli mer fokuserad. Det här blir en aktiv och givande vecka då du får mycket gjort och fattar stora beslut.

Veckans boost: Engagemang! Du vill och kan göra saker som får både dig och din omgivning att växa. Våga ta ställning, säga sanningar och göra sånt du vet är rätt.

Hälsotipset: Träna för att det är roligt och skäms inte om du väljer bort pass för annat.

Kärlek och relationer: Mer tack vare att du har en härligt körig vecka än trots det blir kärlekslivet spännande, nyskapande och hett. Du tar risker och upptäcker nya njutningar.

Fiskarna

Du hamnar i centrum när rutiner förändras och människor runt dig behöver stöd och vägledning. Din naturliga förmåga att få andra att känna sig sedda kommer väl till pass.

Veckans boost: Mat! Gör det här till en njutningsvecka och lek med smaker, ingredienser och matupplevelser. Inte bara ger det inspiration utan det ger dig omedelbar glädje.

Hälsotipset: Håll dina träningsrutiner vad som än händer, det ger dig styrka.

Kärlek och relationer: Ditt fokus ligger inte på relationer eller kärlek men det finns gott om romantikchanser och ömhetsmöjligheter i det lilla. Ta tillvara på de små ögonblicken.

Posters med ditt stjärntecken

Wellness shop
LIBRA POSTER

A Good Company

LIBRA POSTER

99,00 kr

Redaktionens val

  1. HOROSKOP

    Stenbocken – det säger ditt stjärntecken om dig

  2. HOROSKOP

    Väduren – det säger ditt stjärntecken om dig

  3. HOROSKOP

    Så är kräftan – allt om stjärntecknet

Utforska Wellness