Horoskop vecka 39, 2022

Astro 26/9 – 2/10

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 26 september - 2 oktober 2022.

Väduren

Veckan är en uppförsbacke men en väldigt givande sådan. Allt du lyckas med beror på det arbete du gjort och att få utdelning för din förmåga och kunskap känns stort.

Veckans boost: Kärleken ger dig fjärilsfladder och stor glädje. Veckan börjar inte särskilt romantiskt men växer efterhand. Från torsdagen ger alla inviter mycket tillbaka.

Hälsotipset: Stressa inte in i saker. En stunds planering gör allt enklare. 

Kärlek och relationer: En riktigt bra kärlekshelg väntar och innan dess en rolig och utvecklande vecka med familj och nära. Kulturella upplevelser tillsammans skapar djupare band.

Oxen

Du är envis och uthållig och just nu är du dessutom väldigt bra på att ta in och förmedla kunskap. Du lär dig något nytt varje gång du väljer samarbete över direkta resultat.

Veckans boost: Utmana ditt intellekt. Allt ifrån böcker till spel och tankenötter går oväntat bra och bygger ny respekt för dina hjärnresurser hos dig och andra.

Hälsotipset: Gläds åt framgångar och lär dig av motgångar. Allt är inte lätt men oftast roligt.

Kärlek och relationer: För dig som törstar efter närhet är det bäst att satsa på dejter och partnerstunder så fort som möjligt. Veckan börjar het och mattas efterhand.

Tvillingarna

Du har bra flyt just nu och när det blir motigt är det bättre at lägga saker åt sidan och gå vidare. Det finns tid att fixa med detaljer senare, just nu är slutmålet viktigast.

Veckans boost: Din intuition viskar goda råd i ditt öra. Om du inte är säker, gör det som känns rätt och roligast, det är de oväntade stegen som leder till de största upplevelserna.

Hälsotipset: Din kraft driver upp ditt tempo och din aptit, ät rätt när det suger till.

Kärlek och relationer: För dig som är i ett förhållande ger en motsättning under veckans inledning oväntade insikter. Dejtar du är torsdagen ditt bästa val.

Kräftan

Det är många som drar i dig och vill göra saker tillsammans med dig, särskilt på din lediga tid. Känn inget tryck att tacka ja till allt utan välj med omsorg så får du en lättsam vecka.

Veckans boost: Att vinna och i hemlighet känna dig bättre än dem du har runt dig ger en jättekick just nu. Alla tävlingar och spel som du är bra på är värda din tid och ansträngning.

Hälsotipset: Mät dina resultat, det är när det finns en insats du presterar bäst.

Kärlek och relationer: Den här veckan är full av andra chanser. Går något bra ger en repris ännu mer, strular det lönar det sig att göra ett försök till.

Lejonet

Noggrannhet är veckans ledord. Du har en tendens att glida igenom svårigheter och det funkar men all energi du lägger in i det du gör påverkar resultatet mer än du räknat med. 

Veckans boost: Helheten är större än delarna. Istället för att satsa på en stor upplevelse, se till att få en liten guldkant så ofta det går så växer vardagsglädjen till riktig lycka.

Hälsotipset: Du har både energi och passion. Yoga, pilates och dans ger extra mycket. 

Kärlek och relationer: Allt som ger utrymme för samtal och känsloutbyten ger dig en djupare och mer romantisk vecka. Välj en hemmamiddag före restaurangen.

Jungfrun

Trots en del drama på din arbetsplats blir det en väldigt konstruktiv vecka. Ärlighet är ett starkt Jungfrudrag och så följer du dina principer kommer det mesta att gå din väg.

Veckans boost: När du är tydlig och pedagogisk gör din omgivning som du vill och är glada för ditt ledarskap. Gå inte med på kompromisser som du vet inte kommer fungera.

Hälsotipset: Träning biter extra bra så värm ner ordentligt annars väntar träningsvärk.

Kärlek och relationer: När det kommer till känslor och relationer är det tvärt emot allt annat spontanitet som belönas. Dras med av stundens hetta så växer den sig starkare.

Vågen

Veckan börjar bra och blir sedan ännu bättre undan för undan. Det är framför allt i relationer och med arbetsuppgifter som du strålar. När du trivs smittar din glädje.

Veckans boost: Vänner, familj och partner – fester och roliga stunder med dina närmaste ger minnen för livet och blir oerhört lyckade. Lägg så mycket extra tid du kan med de du älskar.

Hälsotipset: Din energi är på topp. Inga utmaningar är omöjliga just nu.

Kärlek och relationer: Det här är en passionsvecka men det som drar är oftare närhet och samhörighet än romantik. Helgen blir hetast och par har det lättare än singlar.

Skorpionen

Förändringens vindar blåser vidare under veckan och nyheter påverkar ditt arbete oväntat mycket. Ta gärna på dig nya projekt, det här är en bra vecka för dig att synas under.

Veckans boost: Dröm stora drömmar! Det är lätt att fastna i de korta perspektiven men långsiktiga planer ger dig mål att sträva efter och höjer din självkänsla och framtidstro.

Hälsotipset: Lägg till lite hetta i maten, kryddor ger din en extra hälsokick.

Kärlek och relationer: Det bli en omväxlande och spännande kärleksvecka. De första dagarna är heta flirt- och dejting dagar, torsdagen och fredagen romantiska höjdpunkter.

Skytten

Du har en väldigt tydlig bild av vad du vill men vägen dit är struligare än den borde vara. Oftast kör saker fast i ”måsten” och byråkratiska rutiner, du behöver tålamod. 

Veckans boost: Satsa på kreativa utlopp när du är ledig. Du har en skaparglöd och allt du gör för din eller din familjs skull och glädje ger omedelbar bekräftelse. 

Hälsotipset: Du känner dig oväntat sliten, ta lätta pass eller avstå något och vila istället. 

Kärlek och relationer: Det blir en strulig och rätt surmulen inledning på kärleksveckan. Lyckligtvis väntar en betydligt hetare helg då stora planer ger innerlig utdelning.

Stenbocken

Veckan går i en monoton höstlunk och det gör att du med din kraft och målmedvetenhet lätt blir uttråkad och tappar motivationen. En aktiv fritid med egna projekt lyfter humöret.

Veckans boost: Allt handfast som du kan påbörja och avsluta under veckan gör dig glad. Höststäda, vinterbona eller möblera om. Konkreta resultat gör dig stolt och trygg.

Hälsotipset: Bra belysning gör dig piggare, byt till bättre lampor där det behövs.

Kärlek och relationer: Rätt sällskap i rätt miljö är det som avgör hur romantisk din vecka blir. Din partners inställning avgör kärlekslyckan, du förtjänar att bli uppvaktad.

Vattumannen

Le mot världen så ler den tillbaka mot dig. Du charmar och inspirerar alla du umgås med just nu och ett vänligt ord från dig lyfter stämningen och betyder mycket mer än du tror.

Veckans boost: Afterworkumgänge lovar att bli riktigt roligt under veckan. Lägger du lite tid på dina medarbetar efter jobbet får du nya vänner och trevliga stunder.

Hälsotipset: Gemenskap är din hälsonyckel, träna och var aktiv med andra.

Kärlek och relationer: Du har frågor och bekymmer som du vill dela och få svar på men det här är inte rätt vecka för det. De lätta, goda stunderna för er nära, låt bekymren vänta.

Fiskarna

Det här är en perfekt vecka att ta ett steg tillbaka och låta saker ha sin gång. Det kan klia i fingrarna att ta tag i saker men ha is i magen, allt ordnar sig på egen hand.

Veckans boost: Guilty pleasures rockar. Vare sig det är binge watching, chokladpraliner eller shopping. Unna dig själv sånt som gör dig glad, gärna helt på egen hand.

Hälsotipset: Utomhusaktiviteter är grejen. Förbered dig väl, det kan vara halt.

Kärlek och relationer: Vänta dig en mysig vecka i första hand. Promenader i höstmörkret, innemys när det ruskar ute och familjekvällar är det som värmer ditt hjärta mest.

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.