Horoskop vecka 25, 2022

Astro 20–26 juni

 • Tor Tolander
Publisert:

Midsommar står för dörren! Hur kommer sista veckan i juni bli, enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop 20–26 juni.

Väduren

Veckan markerar en vändpunkt och du är otålig att komma igång med det nya samtidigt som du stressar för att röja av allt som ligger kvar. Det blir intensivt men värt mödan.

Veckans boost: Se över besparingar och långsiktiga ekonomiska planer. Det kanske inte låter spännande men att känna att du har koll ger en varaktig trygghet.

Hälsotipset: Ta i! Du mår bra när träningarna verkligen känns i muskler och lungor.

Kärlek och relationer: Efter en lite långsam inledning tar passionerna fart lagom till helgen. Veckan är som gjord för samarbete och familjeliv, helgen för familjeliv och passioner.

Oxen

Veckan fram till midsommarhelgen blir längtansfull och känns längre än den är. Under helgen händer allt du sett fram emot samtidigt och det blir både kaotiskt och ljuvligt.

Veckans boost: Matupplevelser blommar ut och ger dig mer än bara munnjutning. Hela processen ger glädje så planera, laga, servera och njut av festliga måltider i gott sällskap.

Hälsotipset: De långa, ljusa dagarna gör att du lätt sover mindre än du egentligen borde.

Kärlek och relationer: En spännande kärleksvecka med två sidor. Under arbetsveckan väntar flirt och uppvaktning medan helgen blir riktigt het, gärna i samband med fester.

Tvillingarna

Nu när dagarna är som allra längst har du en av årets mest givande och lättsamma veckor. Det är som om allt du gör blir lite trevligare och går lite lättare än du föreställt dig.

Veckans boost: Allt typer av levande underhållning träffar helt rätt. Dans, teater, stå upp eller konserter. Allra roligast får du med vänner, därefter är familjen bästa valet.

Hälsotipset: Ta en frivecka och roa dig i form, det finns mycket annat att lägga energi på.

Kärlek och relationer: Det är i grunden mer en sällskaplig än en erotisk vecka men undantagen är torsdagen och söndagen då romantiska initiativ ger god utdelning.

Kräftan

Du har mycket för dig som du känner stort ansvar för och det gör att det tar några dagar innan feststämningen infinner sig. Jobba på utan oro för på fredag kommer sommarglädjen. 

Veckans boost: Gör något rejält fysiskt utmanande före torsdagen. Adrenalinkickar bränner ut frustrationer och fyller dig med självförtroende som gör helgen hetare.

Hälsotipset: Kampsport, skytte eller klättring ger bra träning och stor tillfredsställelse.

Kärlek och relationer: Vill du få stora upplevelser så är det måndagen och tisdagen som blir hetast. Resten av veckan blir trevlig men inte alls lika spännande eller innerlig.

Lejonet

Unna dig att vara lite lat under veckans inledning och skjut sånt som kan vänta på framtiden. Fram till torsdagen leder tempohöjningar ofta till konflikter. Helgen blir lättsam.

Veckans boost: En traditionell midsommar slår det mesta. Unna dig en helg med lekar, sånger och gott sällskap. Allra roligast blir det tillsammans med din familj.

Hälsotipset: Organiserad träning är inte lika viktig som vardagsaktivitet just nu. 

Kärlek och relationer: Gör inga kärleksplaner fram till helgen. Det är stor risk att du blir besviken och att dejter går fel före fredagen. Därefter vänder kärleksturen rejält.

Jungfrun

En vecka som den här blir ofta jobbigare för dig än för dem runt dig. Mycket ansvar vilar på dig och kvittot för det du gör i skymundan är glädjen alla delar tack vare ditt slit.

Veckans boost: Du får många roliga ögonblick men du förtjänar också något som är ditt eget. Planera en halvdag efter dina egna önskemål på onsdag eller söndag.

Hälsotipset: Just nu är träningspass ett bra sätt att regelbundet koppla bort stress.

Kärlek och relationer: Du är öppen för inviter och förslag men det är svårt att hinna med annat än vardagsmys just nu. Sänk förväntningarna så blir de stunder ni får mer njutbara.

Vågen

Du har hållit ett rejält tempo länge nu och det tar ut sin rätt. Ska det här bli en rolig vecka krävs det att du delegerar en hel del och att andra tar ansvar för sina uppgifter.

Veckans boost: Förutom att fester och traditioner gör dig glad så är allt som kittlar ditt intellekt givande. Humor, lärande eller nya kulturupplevelser höjer dig.

Hälsotipset: Det är dags att tänka och känna snarare än göra. Är du verkligen på rätt väg?

Kärlek och relationer: En vändning av kärleksturen kommer senast på torsdag. Det som varit ljummet blir hett och löften infrias. Säg vad du känner till någon du längtar efter. 

Skorpionen

Det blir en storslagen vecka som du inte behöver eller ens bör överplanera. Andras planer och allmänna tillställningar ger massor. Det blir roligast när du bara njuter.

Veckans boost: Helgen blir enastående av sig själv men du får en extra skjuts av att göra något speciellt under veckan. En dejt, middag eller konsert kan bli magisk 

Hälsotipset: Det kan bli länga nätter emellanåt så se till att få ordentligt med vila.

Kärlek och relationer: Midsommarveckan blir mysig och innerlig men inte särskilt het. För dig utan familj lockar uteliv och flirt med en löftesrik helg, i övrigt blir det ”trevligt”.

Skytten

Fokus är viktigt för att det ska bli en bra vecka. Försöker du göra allt samtidigt blir det visserligen inte dåligt men det ger inte dig tid att njuta av ditt arbete. Sänk tempot istället.

Veckans boost: Traditioner är bra men en riktig upplevelse, gärna under veckan och gärna strapatsfylld eller fysiskt krävande, höjer veckan till en riktig toppenvecka.

Hälsotipset: Du har massor med energi så ju mer du tar i desto bättre effekt får du.

Kärlek och relationer: Låt din partner sätta tempot och stå för uppvaktandet. Du är inte på ett romantiskt ställe och behöver känna uppskattning för att det ska ändra sig.

Stenbocken

Sätt upp en tydlig slutpunkt för när arbetet är slut och håll på den. Du behöver tydliga gränser mellan fritid och arbete just nu. Det gäller även åtaganden du har utanför jobbet.

Veckans boost: Familjenöjen utöver det vanliga ger ett riktigt lyft. Nöjesfält och resor är bra exempel som för er samman. På det är en traditionell midsommar grädde på moset.

Hälsotipset: Håll dig till rutinerna, det är inte läge att utmana eller testa nytt.

Kärlek och relationer: Du skapar din egen kärlekslycka under veckan. Det du lägger ner på din partner eller den du hoppas på får du tillbaka, vare sig mer eller mindre.

Vattumannen

Tempot går ner under veckan och visserligen ger det många tillfällen till samtal och vänskap men du vill egentligen ha mer. Satsa din passion på egna projekt eller en aktiv fritid.

Veckans boost: Traditionella rätter, svensk sommarfest och umgänge med nära och kära är veckans behållning och något att se fram emot. Planera för en storslagen helg.

Hälsotipset: Lättare träning, gärna racketsport, är ett riktigt bra val.

Kärlek och relationer: För dig som ser fram mot romantiska kvällar och intim närhet är början av veckan bäst. Helgen lämpar sig mer för vänner, flirt och fest.

Fiskarna

Du får många frågor under veckan eftersom ditt stöd och din vägledning är eftersökt. Peppa dem som behöver din hjälp och beröm dem som förtjänar det så får du en gladare vecka.

Veckans boost: Du är en glädjespridare och alla festiviteter som du är med och organiserar blir framgångsrika. Njut av förberedelserna lika mycket som av tillställningarna.

Hälsotipset: Träning är inte det viktigaste utan kamratskapen som den för med sig.

Kärlek och relationer: Veckan börjar och slutar med bra dagar för kärlek och intimitet men där emellan finns tyvärr inte så mycket tid som du skulle önska dig.

Redaktionens val

 1. ANDLIGHET

  Häxan: Därför har astrologi blivit så populärt

 2. HOROSKOP

  Så är kräftan – allt om stjärntecknet

 3. HOROSKOP

  Stort astro för hela sommaren

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.