Horoskop vecka 23, 2022

Astro 6–12 juni

 • Tor Tolander
Publisert:

Sommaren är äntligen här! Kanske börjar din semester snart? Wellness astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop 6–12 juni.

Väduren

Så länge du bestämmer själv och driver på går nästa allt din väg. Behöver du däremot samarbeta och vänta på att andra gör sin del av jobbet tappar du glädjen och farten.

Veckans boost: Att börja veckan med ett ordentligt och festligt nationaldagsfirande lyfter fridisupplevelserna under hela veckan. Familjekänslan står i centrum.  

Hälsotipset: Det blir många undantagsdagar under veckan, låt inte det oroa dig.

Kärlek och relationer: Veckan är full av festliga stunder men de väcker snarare familjekänslor än romantiska tankar. Fredagen är den enda riktigt heta dagen under veckan.

Oxen

Passion och tron på dina egna idéer är det som ger kraft under veckan. All tid du kan lägga på egna projekt eller familje- och fridisupplevelser betalar sig i humörslyft. 

Veckans boost: Du har en klurighet utöver det vanliga. Alla typer av kunskapsbaserade spel och problemlösning går bra. En bra vecka att ta långsiktiga ekonomiska beslut.

Hälsotipset: Aktivt fritidsliv ger mer än träningspass. Unna dig en upplevelsevecka.

Kärlek och relationer: Det finns en underliggande optimism och glädje runt dig som gör att kärlek och närhetsyttringar bubblar. En spännande vecka väntar med helgen som höjdpunkt.

Tvillingarna

Juni är en bra månad för dig och inte ens lite dåligt väder påverkar humöret. När du besöker nya miljöer gör du lätt nya vänner och ger ett varaktigt intryck på andra.

Veckans boost: Överraska dina närmaste med en liten utflykt eller gemensam upplevelse utanför era vanliga ramar. Nyhetens behag ger er alla ett riktigt sommarlyft. 

Hälsotipset: Det blir en aktiv vecka, se till att du kan rehydrera regelbundet.  

Kärlek och relationer: Mera festligt än hett just nu och det gör att du får en lättsam och flirtig vecka. Fullmånehelgen är dock som gjord för dejting och mer intima stunder.

Kräftan

Samarbete gör allt bättre för det är mycket nu och försöker du fixa allt själv sliter det och lämnar dig stressad. Lita på att de du delegerar till gör sin del och ta ett steg tillbaka.

Veckans boost: Nationaldag, familjesamlingar och skolavslutningar gör veckan rolig. Bäst blir det när du är gäst och kan slappna av men som värd får du mycket beröm.

Hälsotipset: Se träning mer som återhämtning än uppbyggnad. Low impact funkar bäst.

Kärlek och relationer: Det här är en upptagen och ganska krävande vecka och det gör att missförstånd snabbt växer till frustration. Det blir hett men det kan koka över.

Lejonet

Du har ett väldigt driv i allt du gör om du bara kommer igång. Lättast går det när andra pekar ut vad som ska göras för innerst inne skulle du vilja ha en lat och inaktiv vecka. 

Veckans boost: Lyxen i att bara flyta med och låta andra göra jobbet. Allt ifrån restaurangbesök hela vägen till spabesök och charterresor fyller dig med härlig lättje-energi. 

Hälsotipset: Bra med sömn kombinerat med tidiga vanor ger en skönt aktiv vecka.

Kärlek och relationer: Du får tillbaka det du lägger in i dina relationer och just nu är det dina initiativ som avgör hur spännande veckan blir, du måste gripa chanserna själv.

Jungfrun

Ytterligare en hektisk vecka väntar men just nu är det mer familjeengagemang och fritidsaktiviteter som tar upp din tid. Du klarar allt men var beredd att kompromissa.

Veckans boost: ”Less is more” är ett jättebra motto just nu. Du lägger ner massor av energi på att få andra att trivas men spara lite tid och energi till dina egna nöjen.

Hälsotipset: Det här blir en härlig matvecka, unna dig att njuta av sommarsmakerna.

Kärlek och relationer: Långa dagar och mycket att göra tär lite på krafterna men det leder också till avslappnade, mysiga kvällar. Tid för prat och intimitet finns nästa varje kväll.

Vågen

Du möter en hel del utmaningar under den här veckan som alla går att hantera med eftertanke och ett lugnt handlag. Kan du få de du har runt dig att stressa av så ordnar det sig.

Veckans boost: En riktig egokick gör underverk. Sätt dina behov först och unna dig en dag full av positivitet. Allt från upplevelser till mat räknas och ger dig högre egenvärde.

Hälsotipset: Håll koll på hur du mår. Så länge du är kry orkar du vad som helst.

Kärlek och relationer: Kärleken kommer till dig under ordnade och välplanerade former. Onsdag och fredag är allra bäst men en bra plan gör alla dagar till fina kärleksdagar.

Skorpionen

Många viljor krockar och flera beslut fattas utan att då får chansen att påverka dem. Det ställer till dina planer så antingen säger du ifrån direkt eller så får du anpassa dig.

Veckans boost: Konflikter är komplicerade saker men sanningar behöver komma i dagen. Ju ärligare du är desto lättare blir det att hitta bättre vägar framåt.  

Hälsotipset: Ha med regnkläder för du mår inte bra av att bli blöt just nu.

Kärlek och relationer: Du får en turbulent vecka då du får se nya sidor hos din partner. Det kommer lite som en överraskning men kan vara början på något väldigt spännande.

Skytten

Många viljor krockar och flera beslut fattas utan att då får chansen att påverka dem. Det ställer till dina planer så antingen säger du ifrån direkt eller så får du anpassa dig.

Veckans boost: Konflikter är komplicerade saker men sanningar behöver komma i dagen. Ju ärligare du är desto lättare blir det att hitta bättre vägar framåt.  

Hälsotipset: Ha med regnkläder för du mår inte bra av att bli blöt just nu.

Kärlek och relationer: Du får en turbulent vecka då du får se nya sidor hos din partner. Det kommer lite som en överraskning men kan vara början på något väldigt spännande.

Stenbocken

Du har tänkt dig en aktiv vecka och har mycket inplanerat men får vara beredd på att skjuta en del på framtiden. Vänner och familj drar och behöver både din närvaro och tid.

Veckans boost: Du är som lyckligast när du umgås med nära och kära utan att behöva snegla på klockan. Ställ in och boka om andra måsten hellre än att pressa in dem nu.

Hälsotipset: Om du kommer åt att träna, bra! Men missade pass är inte hela världen.

Kärlek och relationer: För dig utan familjeansvar blir det en festlig och riktigt het vecka, särskilt vardagskvällarna. Övriga kan njuta av en väldigt varm gemenskapsstark vecka. 

Vattumannen

Det är motigt att ta täten och leda andra men väl värt ansträngningen för det ger dig kontrollen och gör veckan rolig. Sätter du dig i baksätet tappar de runt dig farten.

Veckans boost: Ordna fester, bjud på middagar eller föreslå uteaktiviteter för dina vänner. Du är en mästare på att höja stämningen och all glädje du ger andra får du tillbaka.

Hälsotipset: Det blir bitvis stressigt, hitta utrymme för nedvarvning och mindfullness.

Kärlek och relationer: Det finns en vild och spontan sexualitet runt dig under veckan som ger massor av kärlekschanser. Det här är en tid för risker, förälskelser och passion.

Fiskarna

Det handlar mest om att hitta balansen mellan jobb och familj och se till att få schemat att fungera för att ge dig en riktigt njutbar tid. Ju bättre planer desto trevligare blir det.

Veckans boost: Tid med familj och vänner gör sommarstarten varm. Alla festligheter, gemensamma aktiviteter och upplevelser skapar glädje och för er närmare samman.

Hälsotipset: Inre harmoni är det viktigaste under veckan. Undvik onödiga konflikter.

Kärlek och relationer: Du får en varm och harmoniske vecka då gemensamma band stärks och relationer bekräftas. För dig som längtar efter intim närhet väntar en härlig helg.

Redaktionens val

 1. SEX

  Sexställningen du kommer älska – enligt ditt stjärntecken

 2. HOROSKOP

  Oxen - det säger ditt stjärntecken om dig

 3. HOROSKOP

  Så är kräftan – allt om stjärntecknet

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.