Horoskop vecka 32, 2022

Astro 8 – 14/8

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 8–14 augusti 2022.

Väduren

Det är med ett uns av otålighet som du avnjuter veckan. Det blir många härliga dagar men du börjar längta efter vardagsrutiner, ordning och framförallt tydliga syften.

Veckans boost: Unna dig en passionshelg. Det behöver inte vara stort eller dyrt men 13-14 augusti är dagar gjorda för njutningar där allt från mat till kärlek ger guldkant.

Hälsotipset: Du är i bättre form än du tror, ta gärna i lite och bevisa det för dig själv.

Kärlek och relationer: Förutom chanserna till en strålande kärlekshelg finns en del heta chanser innan dess, men de är svårplanerade. Fånga åtrån genast när den flammar upp.

Oxen

Det tålamod, den uthållighet och inre styrka som ditt oxhjärta alltid har får sällskap av stor klarsynthet under veckan. En bra vecka för att se framåt, starta projekt och välja nya mål. 

Veckans boost: Familjetid ger extra glädje. Det finns sommarnöjen ni inte hunnit med. Pricka av ett eller två tillsammans så lever sommaren längre i minnet.

Hälsotipset: Detta är bra dagar för styrka och deffning. Bra, riktade pass ger stor effekt. 

Kärlek och relationer: Dina bästa kärleksdagar är fram till den 10:e. Därefter finns fortfarande passionen men känslorna svalnar fortare om och när det strular.

Tvillingarna

Ska det bli en riktigt bra vecka hänger det på dem du har runt dig. Du tröttnar fort på att ta initiativ och sätta tonen men så länge andra står för idéerna är allt toppen.  

Veckans boost: Överraskningar. Det är svårt att överraska sig själv så om ingen runt dig gör det är impulsivitet din bästa vän. Följ dina infall direkt så får du en spännande vecka.

Hälsotipset: En aktiv vecka gör att du har råd att slarva med rutinerna.

Kärlek och relationer: Det finns en bubblande glöd under en lugn yta. Om du träffar rätt person eller hamnar på rätt plats kan förälskelse slå ner som en blixt men troligen inte.

Kräftan

Sommaren byter skepnad under veckan. Den inleds i en härlig lättsamhet och avslutas i mer ordnade tonarter. Vardagen närmar sig och du är redo för nya utmaningar.

Veckans boost: Styr in i förändringarna. Om du håller kvar i sommaren för att suga ut det sista omvandlas din energi till stress. Börja tänka vardag så består din goda kraft. 

Hälsotipset: Du har bra koll på din form och din hälsa. Alla beslut du tar blir bra.

Kärlek och relationer: Utnyttja veckans inledning till romantik, dejting och upplevelser på två. Det finns kärlekschanser sedan också men det du gör före onsdagen sätter tonen.

Lejonet

Så fort du är igång med något har du all kraft och en brinnande entusiasm men att starta är tuffare. Bäst går det när du får draghjälp så sök samarbeten när du kan.

Veckans boost: Framgångar ger ett självkänslelyft. Att klara av saker och se resultatet av det du gjort är en stor kick. Se till att du inte låter dagarna gå utan gör och njut. 

Hälsotipset: Rutiner är bra både när det gäller mat och rörelse. Håll koll på dina. 

Kärlek och relationer: Allt hänger ihop just nu och ger du dig själv en vecka full av arbete och ansvar växer också passionschanserna. Efter en fartfylld vecka väntar en het helg.

Jungfrun

Du får en vecka då dina starkaste sidor regerar. Du skapar ordning runt dig och ser till att alla får en känsla av samhörighet och värde. När du bossar blir det bra helt enkelt.

Veckans boost: Gör dina drömmar verkliga! Du har en klarsynthet när det kommer till långsiktiga val och beslut. Väl väg, sätt mål och kom igång, allt som är nytt får en bra start.

Hälsotipset: Du är uthållig och flexibel så lagsport och gruppträning ger mest.

Kärlek och relationer: För dig som har ett förhållande blir det mer nära än spännande och för dig som söker är det bättre att avvakta än att dejta. Annat känns viktigare.

Vågen

Planerna för sommaren ser solida ut och höstens agenda börjar ta form men det finns fortfarande en del som känns ofärdigt. Låt det vila under veckan och fokusera på nuet. 

Veckans boost: Satsa på en panghelg. Du har nytta av några lugna dagar inledningsvis men en händelserik helg ger dig och de dina ett vackert sommarcrescendo.

Hälsotipset: Gör allt med måtta, det är med livsbalansen du lägger hälsogrunden.

Kärlek och relationer: Risk för övertändning under veckans första kvällar. Undvik motsättningar genom att vänta med gemensamma planer till efter den 11:e. 

Skorpionen

Överplanera inte dina dagar utan lämna utrymme för strul och lata stunder. Allt är kul men försöker du dig på för mycket tar energin slut och glädjen förbyts i sura miner.

Veckans boost: Roliga, lättsamma upplevelser på två under veckans första hälft gör gott och får känslor att djupna och förhållanden att växa. Du förälskar dig lätt just nu.

Hälsotipset: Utmana ditt intellekt och träna med hjärnan. Orientering är oväntat givande.

Kärlek och relationer: Fram till torsdagen är kärlekschanserna goda men efter det är familjeliv och möjligen roliga, opretentiösa nöjen med din partner det som fungerar bäst.

Skytten

Du har vardagsflyt och med din förmåga att hitta utvägar och lösningar är inga problem särskilt bekymmersamma. Följer du lagda planer går allt lätt, gör du nya blir det lyckosamt.

Veckans boost: Utflykter och spontana resor ger massor. Längtar du efter en sista-minutenupplevelse är det under denna vecka eller senast nästa som du får ut mest av den.

Hälsotipset: Rutiner gör dig gott, undvik nyheter och träna det du trivs med.

Kärlek och relationer: Det här är en enkel vecka men den saknar de riktiga topparna när det kommer till känslor och förhållanden. Att skapa minnen ger mer än att jaga intensiva känslor.

Stenbocken

Ditt driv är mer ett hinder än en tillgång för ju mer du vill få in i planerna desto större risk för sura miner och upprörda känslor. Ta ett steg tillbaka och låt andra bestämma.

Veckans boost: Egna upplevelser och strövtåg ger själsfrid. När det hettar till är det bäst att ge dem du har runt dig utrymme och utnyttja tiden till sånt du brinner för.

Hälsotipset: Det här är en mycket bra vecka att lägga om vanor och sluta med olater.

Kärlek och relationer: För dig som är nyförälskad eller dejtar blir det en het och omtumlande vecka. Är du i ett förhållande är egentid mer givande än gemensamma stunder.

Vattumannen

Ha en ”plan B” i beredskap för det finns en risk att planer går fel och att givna löften sviks. Oförberedd får du en jobbig vecka men med något i bakfickan blir du allas hjälte.

Veckans boost: Det är som problemlösare du växer mest. Använd din fantasi och var medveten om att det alltid finns en annan lösning som ger glädje och skänker självkänsla.

Hälsotipset: Undvik maxpass när du kan för du kommer att behöva din energi till annat.

Kärlek och relationer: Ta tillfällena i flykten just nu för under en rätt kärlekstom vecka väntar som mest korta, heta, spontana och möjligen frustrerade närhetsstunder.

Fiskarna

Luta dig på de planer som ligger. Du har vanligen tur när du följer med och låter andras ögonblicksinfall visa vägen men inte just nu. Nya vägar är oftast dåliga vägar. 

Veckans boost: Mat och framförallt matlagning gör dig och din omgivning väl. Tid tillsammans i köket och vid borden lockar fram skratt och gemensam glädje till vardag och fest.

Hälsotipset: Dags för en målinventering. Känn efter var du står och se till vad du vill uppnå.

Kärlek och relationer: Dina känslor bubblar och sjuder men behöver väckas för att ta dig till några högre höjder. Din partners initiativ avgör hur heta dagar som väntar.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.