Horoskop vecka 6, 2022

Astro 7 – 13/2

 • Tor Tolander
Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 7 – 13 februari 2022.

Väduren

En spännande vecka väntar dig där varje svårighet har sin lösning och du hittar vägar genom alla utmaningar. Det enda som kan bli ett bekymmer är om du tappar humöret.

Veckans boost: Låt dina passioner få utrymme både i kärlek och på arbetet. Det är mycket bättre för dig att misslyckas stort än att inte ens försöka.

Hälsotipset: Frukt och juice ger både energi och vitaminer, alla typer av citrusfrukt är dina vänner.

Kärlek och relationer: En härlig, vild och passionerad kärleksvecka väntar. Se till att ge dina känslor utlopp. Håller du dem under ytan leder de till ilska och frustration.

Oxen

Glädje, flirt och goda nyheter ger din vecka silverkant. Du ser framåt och tar nya steg, alla nya kontakter du skaffar dig kommer ge avkastning och kan ge dig vänner för livet. 

Veckans boost: Varje dag för med sig en möjlighet till en ny livslärdom. Du är lättlärd och snabbtänkt just nu och det kommer att göra veckan lärorik.

Hälsotipset: Lyxa till din vardag. Unna dig lite mer än vanligt och låt passion styra dina val.

Kärlek och relationer: Varje dag för med sig möjligheter till kärleksäventyr och nya känslor. En bra vecka för dig som söker kärleken och härligt intensiv för dig som redan hittat den.

Tvillingarna

Du får ny vind i seglen och allt som känts rutinmässigt och nödvändigt fram till nu blir roligt istället. Ditt självförtroende smittar av sig på familj och arbetskamrater. 

Veckans boost: Umgås med vänner, ät ute och mingla så mycket du orkar. Det är dags för dig att återknyta kontakter, nätverka och ta igen månaders missade möten.

Hälsotipset: Gruppträning och alla sporter som kräver samarbete sporrar dig. 

Kärlek och relationer: Du är mer sugen på umgänge med vänner och bekanta än på kärleksmöten just nu. Utnyttja denna härliga vintervecka till det, flirten kan vänta.

Kräftan

Du känner att du hamnar lite utanför den ganska hektiska stämningen som råder runt dig och det är egentligen inte dåligt. Använd utrymmet du får till eftertanke och nystarter.

Veckans boost: Våga erkänna dina innersta känslor för dig själv. Du har hållit god min och låtit andras behov komma först länge nu, ge dig själv det utrymme du vanligen ger andra.

Hälsotipset: Du har energi och aggressivitet och behöver träning med kraft och fokus.

Kärlek och relationer: Ägnar du veckan åt att hitta ditt centrum och få balans i ditt liv och din själ kommer du att få en väldigt givande, intim och utvecklande helg.

Lejonet

Tänk dig för innan du startar nya projekt eller lovar att ta på dig uppgifter. Du är stark men behöver dela ansvaret med någon för att det ska bli bra. Samarbete är veckans melodi.

Veckans boost: Egentid och lata stunder. Tempot är ibland ganska högt och du förtjänar att ta hand om dig själv emellanåt. Läs en bok, bingea serier eller ta en sovmorgon.

Hälsotipset: Protein är kroppens byggstenar och just nu har du god nytta av det.

Kärlek och relationer: Romantik och välplanerade kärleksstunder är det som ger varaktiga minnen. Ta gott om tid på er och satsa på dukar, god mat och levande ljus.

Jungfrun

Du är mycket, mycket effektivare och behövd än du tror dig om. Det enda som kan stoppa dig från att få en riktigt fin vecka är brist på självförtroende, lita på dig själv!

Veckans boost: Din styrka och glöd mår bra av att få utrymme. Tävla, träna mot fasta mål eller gör om hemma. Stora projekt och stora drömmar får en bra början just nu.

Hälsotipset: Rör dig ordentligt varje dag. Välj hellre ett lägre tempo än vilodagar.

Kärlek och relationer: Veckan har färre tillfällen till kärlek än du skulle önska men det finns en hetta och en erotisk laddning runt dig. Prioriterar du tid på två blir det hett.

Vågen

Delegera allt som du kan så fort du får tillfälle till det, annars slutar veckan med att du gör allt för alla hela tiden. Du brinner för allas välmående men kan inte njuta själv om du sliter ut dig.

Veckans boost: Det finns konflikter som bubblar under ytan. Låt dem explodera och säg din mening rakt och ärligt. När dammet lagt sig mår ni alla mycket bättre.

Hälsotipset: Håll koll på dina stressnivåer och hitta lugnet om du börjar tappa greppet.

Kärlek och relationer: Motsättningar leder till försoning. Ärlighet är inte bara bra för sinnesfriden, det öppnar också för återföreningssex och starka känslor.

Skorpionen

En spännande, upplyftande och väldigt social vecka väntar. Du kommer återknyta kontakter med vänner och arbetskamrater och kan se fram mot många varma leenden. 

Veckans boost: Fördjupa kunskaper och bredda förståelsen för andra. Veckan är som gjord för alla typer av kurser, utbildningar och samarbetsövningar.

Hälsotipset: Du vinner mycket på att pressa dig. Maxpulsträning och intervaller rockar. 

Kärlek och relationer: Rätt tillfälle avgör kärlekslyckan. Dejter, romantiska möten och heta stunder funkar på tisdagen och till helgen, familjenöjen ger mest på onsdag och fredag. 

Skytten

Egentligen är det här en ganska bra vecka men dina höga förväntningar kan leda till motsättningar när andra inte håller ditt tempo. Satsa på uppgifter du har full kontroll över.

Veckans boost: Gör en kortare resa eller unna dig en rolig kväll. Vad som helst med en övernattning ger mest, näst bäst är ett biobesök eller en konsert. 

Hälsotipset: Du vill mer än du orkar, ta det lugnt med träning och fysiska utmaningar.

Kärlek och relationer: Njut av den vardagskärlek som bjuds men avvakta med stora planer till nästa vecka. En romantisk överraskning veckan före alla hjärtans dag funkar inte alls.

Stenbocken

Det här blir en höjdarvecka för dig och du är full av optimism och energi. Det är dags att göra planer och börja genomföra dem. Du är en klippa som andra hämtar styrka från.

Veckans boost: Flirta, umgås, dejta och ta dig tid för partner och kärlek. Det här är en väldigt het vecka då passionen aldrig riktigt lämnar dig. Unna dig en känslostorm.

Hälsotipset: Brist på sömn och näring är det enda som kan stoppa dig just nu.

Kärlek och relationer: Den här veckan är en del av en riktigt lovande kärleksmånad och all tid du lägger på relationer ger massor tillbaka. Det är dags att ta relationer till nya nivåer.

Vattumannen

Du har ett härligt driv men inte alltid energin att driva dina idéer i mål. Ta dig tid att göra realistiska planer, helst i samverkan med andra som kan dela arbetet med dig.

Veckans boost: Spel, lekar och tävlingar ger glädje så umgås med familjen och vänner. Spel och vadslagningar med insatser ger puls och du har lite mer tur än vanligt.

Hälsotipset: Kolla över din garderob, det fattas en del som gör vintern mindre utmanande.

Kärlek och relationer: Ditt självförtroende ger dig chansen att ta nya steg i dina förhållanden. Våga föreslå sånt du längtar efter och ställ avgörande frågor till kärleksintresset.

Fiskarna

Du får en fin vecka full av roliga sociala aktiviteter. Det är som om det finns ett nytt framtidshopp runt dig och sånt som inte känts aktuellt på länge väcker längtan och ger nya idéer. 

Veckans boost: Fester och umgänge i otvungna sällskap ger mersmak. Gör planer för helgen och bjud med människor du gillar. Det är dags för en kväll utöver det vanliga.

Hälsotipset: Rutiner är viktigt så se till att alla avsteg du gör är planerade.

Kärlek och relationer: Det blir en lekfull vecka då du får en hel del blickar och förslag men oftast är flirten mer lockande än intimiteten. Helgen lockar med hetare nätter.

Star projector – smart sänglampa

stuffstore

Star projector – smart sänglampa

159,00 kr

Läs mer

Wellness shop

Redaktionens val

 1. HOROSKOP

  Horoskop 2022 – så blir ditt år

 2. HOROSKOP

  Stjärntecknen du passar bäst ihop med

 3. HOROSKOP

  Merkurius retrograd – så kan det påverka dig

Utforska Wellness

Om skribenten

 • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.