Horoskop vecka 43, 2022

Astro 24-30/10

Publisert:

Hur blir din vecka enligt stjärnorna? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop 24–30 oktober.

Väduren

Välplanerade möten gör din vecka framgångsrik, men ditt nöjesliv glittrar mest när det är spontant och innehåller upplevelser som du inte är van vid. Fin vecka för äventyr.

Veckans boost: Avsluta dina dagar med en liten present till dig själv. Gärna bokstavligt, någon pryl eller godsak som är fint inslagen. Visa att du uppskattar dig själv.

Hälsotipset: Träna eller motionera tillsammans med positiva, engagerade människor.

Kärlek och relationer: Sexlivet är fascinerande och glödhett men att dela känslor men andra går inte så bra. Risken för missförstånd är stor och du avskyr att förklara dig.

Oxen

Du är en vän av rutiner och vanor, men nu är dags att göra slut med rutiner som du egentligen inte trivs med. Att förändra vardagen går mycket lättare än du tror.

Veckans boost: Överraskningar lyfter all känsla av tristess, särskilt när höstdagarna är ruggiga. Om ingen annan överraskar dig så fungerar det bra att du gör det själv. 

Hälsotipset: Styrketräning är veckans melodi. Men ta det lugnt, Rom byggdes inte på en dag.

Kärlek och relationer: Utnyttja de små stunderna. Ta chansen när det finns utrymme för en kyss, en kram, ett vänligt ord. Så får varje större kärleksmöte djup och innebörd.

Tvillingarna

Du är en klippa, särskilt om det finns en hel hög med små uppgifter som väntar på att någon ska ta tag i dem. Du är effektiv till och med när du inte anstränger dig.

Veckans boost: Glada färger och ljus får ditt humör att stiga mot taket, det inspirerar och får dig att se framåt. Mörka och dova miljöer får motsatt effekt.

Hälsotipset: Variation när du tränar ger fina resultat. Du mår också bra av att röra på dig ofta.

Kärlek och relationer: Passion är överskattat, just nu är det myskvällar och långa samtal som gäller. Om du dejtar så är det inte flirt utan diskussioner som skapar äkta intresse.

Kräftan

Slappna av och ge din kreativitet fritt spelrum. Det är bra för ditt välmående och det är också den lättaste och snabbaste vägen till framgång. Du har massor av skaparkraft.

Veckans boost: Rikta strålkastarljuset mot dig själv. Fantastisk vecka för scenframträdanden, tal, presentationer. Din karisma kommer bäst till sin rätt när du står i centrum.

Hälsotipset: Soppor. Testa nya recept och låt mumsiga, varma soppor hetta upp din vecka.

Kärlek och relationer: Kärleken förvandlas lätt till en sport, en tävling där det handlar om vem som gör mest, älskar hetast, orkar längst. För det mesta vinner du.

Lejonet

Just nu har du svårt att fokusera på jobbet. Kanske beror det på höstmörkret. Nöjen, glitter, glamour och små festligheter kan hjälpa dig att få tillbaka inspirationen.

Veckans boost: Kontraster. Extremt tempo följt av en totalt avslappnad paus. Rostade rotfrukter med flingsalt och honung. Het bastu, kall dusch. Experimentera gärna.

Hälsotipset: Ge ditt känsloliv mer fart genom att se filmer som spelar på känslosträngarna. 

Kärlek och relationer: Offra inte ditt eget utrymme för att stärka kärlekslivet. Du behöver din fritid. Räcker tiden inte till så är det bättre att kärleken får vänta.

Jungfrun

Ditt sociala liv är det som lyfter dig ur höstmörkret. Både på jobbet och i andra sammanhang så är det den gemensamma glädjen som ger dig mest. Läge för en fest.

Veckans boost: Ett miljöombyte. Det spelar ingen roll hur kort resan är, det väsentliga är att du befinner dig på en plats som inte är en del av din ordinarie vardag alls.

Hälsotipset: All träning som gör dig smidigare och mera rörlig passar perfekt nu.

Kärlek och relationer: En flirt kan både väcka gamla känslor till nytt liv och skapa nya lågor. Särskilt effektiv är en flirt som drar mer åt det erotiska hållet. Våga vara vågad.

Vågen

Du gillar projekt som varar länge. Över huvud taget känner du dig trygg runt det långvariga och du vill helst att det du gör kommer att påverka framtida generationer.

Veckans boost: Höj glamournivån ett snäpp. Om du klär upp dig, dra det lite längre än du skulle göra i vanliga fall. Du kan inte misslyckas om du tänker stort, glittrigt, lysande.

Hälsotipset: Tävlingar är vad du behöver. Saknas motstånd så kan du alltid tävla mot dig själv.

Kärlek och relationer: När du gör praktiska saker tillsammans med någon annan så blir glöden extra het. Till och med en storstädning kan ge rätt sorts puls.

Skorpionen

Intensiv vecka. Du hamnar i centrum hela tiden och alla andra vänder sig till dig när någon svårighet måste övervinnas eller ett stort beslut måste fattas.

Veckans boost: Skapa. Om du inte har någon kreativ hobby så skaffa en nu. Samma sak på jobbet, se till att få utrymme över för design, musik, stilval, spännande mat.

Hälsotipset: Ljus och frisk luft. Träning är bra men det viktigaste är att du kommer ut i friska luften.

Kärlek och relationer: Onsdagen ger dig det där lilla extra som kan avgöra allt. Romantik som räcker hela veckan, ett första möte som det verkligen slår gnistor om. Sådant.

Skytten

Hösten kör med lågt tempo, vilket ger dig många möjligheter att framstå som helt fantastisk. Du växlar snabbt till högsta tempo och du är dessutom mycket uthållig.

Veckans boost: Diskutera ämnen som du brukar hoppa över, ta på dig uppgifter som du brukar hoppas på att någon annan ska ta. Du vinner på att vidga dina vyer. 

Hälsotipset: Korta, intensiva pass är modellen. Hellre fem effektiva minuter än en seg halvtimme.

Kärlek och relationer: Du längtar inte efter passion, det är ömhet, närhet och delade visioner som gäller. Lugn och mysig vecka just på kärleksfronten. Du tar ett steg i taget.

Stenbocken

Om du är sugen på en förändring så håll ett öga på yrkesmöjligheter som har med politik eller omvärldsengagemang att göra. Något riktigt intressant kan dyka upp.

Veckans boost: Studier och efterforskningar är inspirerande, bra för din självkänsla och nyckeln till framgång. Var inte rädd för att gå på djupet innan du besvarar en fråga.

Hälsotipset: Höstmat. Rotfrukter, äpplen, choklad, örtkryddor, pudding. Låt måltiderna ta tid.

Kärlek och relationer: Klassisk romantik ger ditt kärleksliv massor av energi. Kärleksfilmer, dikter, musik som får hjärtat att skälva, komplimanger, levande ljus. Ta i.

Vattumannen

Om du tar på dig ledarrollen kan du komma hur långt som helst, men det inkluderar att du kan få ansvar för projekt som du egentligen inte alls vill utveckla.

Veckans boost: Låter du dina ambitioner leda dig så finns det inga gränser. Bromsa inte dig själv utan våga sikta högt, även om din inre röst viskar att du borde dämpa dig.

Hälsotipset: Det är bättre att tävla och förlora än att inte tävla alls. Du letar efter utmaningar överallt.

Kärlek och relationer: Ingen lekfull vecka, men i gengäld kan det vara dags att tänka igenom stora beslut och se om något av dem är moget att förverkliga.

Fiskarna

Du skulle gärna ta tag i något nytt och din entusiasm gör att även dina kolleger börjar bolla idéer och föreslå projekt, nya metoder eller gemensamma aktiviteter av olika slag.

Veckans boost: Om något känns trögt, höj tempot. Många uppgifter, även vardagliga, får en helt ny glans när du siktar på att de ska ta mycket mindre tid än vanligt. 

Hälsotipset: Sömnen är mycket viktig. Kapa inte sömntimmar för att kunna hinna med mer.

Kärlek och relationer: Utveckling är veckans tema. En förälskelse kan uppstå blixtsnabbt och förvandlas till en seriös relation på nolltid. Det händer nya saker hela tiden.

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.