Horoskop vecka 4

Astro 23–29/1 2023

Publisert:

Dagarna blir ljusare.

Kanske också veckan?

Wellness astrolog Tor Tolander ger oss veckans horoskop, 23–29 januari 2023.

Väduren 

Du är som allra mest effektiv och trivs bäst med arbetsuppgifter som kräver samarbete för att lyckas. Dessa ger dig en känsla av trygghet, gemenskap och stora möjligheter. 

Veckans boost: Att sikta högre än vad som är rimligt tycker du är inspirerande och det får dig att verkligen sträva. Men du måste acceptera att bakslag är oundvikliga. 

Hälsotipset: Skratt förlänger livet och just den här veckan stärker det också ditt immunförsvar. 

Kärlek och relationer: Dags för klassisk romantik och var inte rädd för att överdriva. Jane Austen-känslan är helt rätt just nu. Låt kärleken vara lite glamorös och flärdfull. 

Oxen 

Jobb och affärer fungerar riktigt bra, du är smidig i sociala sammanhang och trivs med att förhandla och kompromissa när det behövs. Kärlekslivet lyfter ordentligt mot slutet av veckan. 

Veckans boost: När du tar dig själv på allvar börjar andra omedelbart göra det också. Ditt uppförande styr din självbild., Ser du självsäker ut blir du självsäker. 

Hälsotipset: Att göra praktiska saker stimulerar och får dig att känna dig piggare. 

Kärlek och relationer: Gott om bekymmer i början av veckan med planer som går fel. Sakta men säkert försvinner problemen och ljuv romantik ersätter de mörka molnen. 

Tvillingarna

Många små njutningar och vackra stunder, men en knepig vecka ändå. Ingenting leder egentligen vidare till nya och positiva möjligheter. Ingen bra vecka för stora beslut. 

Veckans boost: Du behöver inte mer fart framåt. Däremot lönar det sig att varva ner, läsa en bok, bara ta det lugnt. Allt blir bättre när du är samlad. 

Hälsotipset: Träna gärna men se till att du hinner pausa. Du mår bra av rörelse, inte av att stressa. 

Kärlek och relationer: Ganska passionerad vecka, men det finns en risk att du investerar för mycket och lovar att göra saker som du egentligen inte alls har lust med. 

Kräftan 

Svårplanerad vecka. Du tappar inspirationen många gånger och behöver ha möjlighet att byta till en uppgift som du trivs med. Går inte det finns det risk för misslyckanden. 

Veckans boost: Bästa boosten just nu är att kunna koppla bort allting och lägga ditt fokus på en uppgift som inte har något alls med  ditt liv i övrigt att göra. 

Hälsotipset: All sport och träning som har med vatten och värme att göra passar dig bra. 

Kärlek och relationer: Sakta men säkert är ditt kärleksliv på väg åt rätt håll och det märker du tydligt mot slutet av denna vecka. Särskilt om du har en fast partner. 

Lejonet

Du får bättre grepp om det praktiska. Ingenting nytt dyker upp som stör dina redan färdiggjorda planer, och det hjälper dig att organisera saker på ett vettigt sätt. 

Veckans boost: På din fritid behöver du koppla av. Undvik fritidsaktiviteter som i sig innebär ansträngning och kanske stress. Satsa hellre på mer skärmtid. 

Hälsotipset: Träningspass är bra, men förutsättningen är att du tycker om det du tränar. 

Kärlek och relationer: Livlig vecka med mycket passion och allra mest under arbetsveckan. Du trivs inte riktigt med att känna att det inte är du som har kontrollen. Många överraskningar. 

Jungfrun 

Allting praktiskt fungerar ovanligt bra. I synnerhet märks detta i privatlivet, särskilt när du gör affärer. Hela veckan präglas av att allting flyter åt rätt håll av sig själv. 

Veckans boost: Du trivs och känner dig energisk när du satsar riktigt hårt. Men i exakt det läget blir resultaten antagligen inte lika bra som om du hade kopplat av mer. 

Hälsotipset: Välorganiserad träning med tydliga mål känns bäst för dig under veckan. 

Kärlek och relationer: Lugn vecka till att börja med, men sedan väntar passionen. Du kan mycket väl  snubbla in i ett helt nytt förhållande som glöder till direkt. 

Vågen

Vill du komma någonstans måste du vara energisk och visa framfötterna. Diplomati leder bara till att andra tycker att du inte är tillräckligt bestämd. Våga ryta till när det behövs! 

Veckans boost: Sätt målen lite högre än du själv tror att du klarar. På det sättet pressar du dig själv att verkligen satsa allt. Stressigt, men det leder till fantastiska resultat. 

Hälsotipset: Tävlingar ger inte den mest effektiva träningen, men däremot inspiration och energi. 

Kärlek och relationer: Kärleken fungerar bäst i samband med nöjen och underhållning. Stillsamma romantiska möten får dig bara att tappa tålamodet. 

Skorpionen

Humor och kreativitet kan sätta fart på vad som helst, vinna presentationer och intervjuer, och leda till nya kontakter. Mot slutet av veckan lyfter dessutom ditt kärleksliv rejält. 

Veckans boost: Mest inspiration ger fysiska utmaningar, helst sådana som är grupp mot grupp. Ett exempel kan vara en stegräkningsutmaning på jobbet. 

Hälsotipset: Just nu det vintersport och andra vinteraktiviteter som gäller. Ut i friska luften. 

Kärlek och relationer: I ärlighetens namn är det kärleksliv mest i vägen. Kan du skjuter du upp det. Detta förändras dock mot slutet av veckan. Passion och andra heta känslor väntar. 

Skytten 

Andra kommer upp med idéer, men det du som utvecklar dem från idé till planer så att det praktiskt går att genomföra dem. Ibland ger det dig mindre ära än du förtjänar. 

Veckans boost: Gör något oväntat, överraska dig själv och dina nära. Ta tag i något som kräver att du kliver en bra bit utanför din vanliga bekvämlighetszon. 

Hälsotipset: Testa en ny sport och välj gärna en som kräver att man fattar beslut på en femöring. 

Kärlek och relationer: Just nu lever kärleken på humor. Gemensamma skratt skapar mer romantik och passion än nästan något annat du tar dig för, särskilt under helgen. 

Stenbocken 

Du behöver bara vara dig själv för att få en fantastiskt produktiv vecka. Just nu har du allt du behöver: Överblick, charm, kompetens och framtidsvisioner. 

Veckans boost: Att nätverka och att skaffa flera kontakter ger dig omedelbart fördelar och gör dig dessutom på ett strålande humör. Du återfinner också en gammal bekant. 

Hälsotipset: Bra vardagsvanor håller dig pigg och frisk. Var noga med mat och sömn. 

Kärlek och relationer: Du har upptagen och att prioritera kärleken blir knepigt. Försök reservera tid under den kommande helgen. Det kan ge romantiken ett verkligt uppsving. 

Vattumannen 

Din charm och kreativitet gör att du automatiskt hamnar i centrum. I alla fall i alla grupper som inte är extremt tekniska och rationella. Väldigt fin vecka. 

Veckans boost: Om livet känns lite trist så är det läge att satsa på en ny praktisk hobby. Till exempel matlagning, bakning eller handarbete som du kan ha praktisk nytta av. 

Hälsotipset: Ibland behöver du stressa av. En rolig fest ger mer än om du bara tar det lugnt. 

Kärlek och relationer: Lev i ögonblicket i stället för att planera alltför mycket framåt. God planering kan, Ja. trots att den är god. vara ganska kvävande för passion och romantik.

Fiskarna

Du har gjort ett gott intryck och är på väg att få din belöning för detta. Det kan vara en befordran eller kanske nya arbetsuppgifter som leder uppåt i karriären. 

Veckans boost: Undvik att prata för mycket med andra om svåra ämnen. Annars kan det sluta med att du ägnar veckan åt att bara lyssna. Bra för andra men inte för dig. 

Hälsotipset: Du har inte så mycket ork. Det lönar sig mer att äta nyttigt än att träna hårt. 

Kärlek och relationer: Under veckan tar ditt kärleksliv succesivt mer och mer plats. Det börjar svalt och välordnat, det slutar med passion och svårkontrollerade känslor.

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.