Horoskop vecka 15, 2022

Astro 11 - 17/4

Publisert:

Hur blir din vecka enligt astrologin? Wellness astrolog Tor Tolander ger dig veckans horoskop. Här är ditt astro 11 - 17 april 2022.

Väduren

Dina välgjorda planer springer in i en del bekymmer då verkligheten inte vill anpassa sig till hur du tänkt. Var beredd på udda missöden och ta dem med ett leende.

Veckans boost: Spontanitet. När du är noggrann ser du bara det som går fel men tar du livet i steget kommer du att uppskatta varje ögonblick för vad det är.

Hälsotipset: Tänk inte ”träning” utan ”samvaro” och välj en sport som gör dig glad.

Kärlek och relationer: Det här blir en omväxlande men huvudsakligen ljummen vecka. Du får ut mer av rolig samvaro än av romantik. Använd helgen till annat än kärleksplaner.

Oxen

Din vanliga eftertänksamhet får extra krydda under veckan för din kreativitet är på topp. Det är läge att lära dig nya saker eller ta i tu med problem du haft svårt att få ordning på.

Veckans boost: Säg de som förtjänar det ett sanningens ord. Allt gammalt bagage och allt groll du bär på kan städas undan under veckan. Rensa luften så får du en nystart.

Hälsotipset: Terränglöpning eller rejäla cykelturer ger dig fokus och energi. 

Kärlek och relationer: Det blir inte många tillfällen till romantik under veckan men de du får blir ovanligt minnesvärda. Torsdagen och söndagen är mest lovande.

Tvillingarna

Du har ovanligt svårt att få fart på egna projekt men har oändligt med energi när någon ber dig hjälpa till. Så utnyttja det och satsa på samarbeten för att få en riktig toppenvecka. 

Veckans boost: Träning och skratt passar ihop. Paddel, badminton eller andra snabba, sociala sporter ger både tränings- och vänskapslyft under den här roliga vårveckan. 

Hälsotipset: Det blir mycket mat till helgen och det är okej att njuta av den ordentligt.

Kärlek och relationer: När helglugnet infinner sig kommer kärleksmöjligheterna, särskilt för dig med partner. Om du letar är tisdagen din bästa dejtingdag.

Kräftan

Veckan känns längre än den är och dina tankar glider mer till vad du måste göra än vad du trivs med. Skruva ner planerna lite eller, hellre, delegera en del av arbetet.

Veckans boost: Kvällarna efter mathögtiderna! Påsken kräver en hel del men stillheten efteråt är värt allt slit. Låt ingen stjäla dina lugna stunder, du behöver dem.

Hälsotipset: Kolla alternativa recept, det finns roligare sätt att göra traditionella saker på.

Kärlek och relationer: En oväntat givande vecka trots förutsättningarna. Du och din lekkamrat är synkade och har tid och lust samtidigt. Räkna med spontana kärleksstunder.

Lejonet

Du brinner av lust att komma igång med nya saker men det är bäst om du låter planerna växa en lite stund till. Helgen berövar dig ditt fokus och dina närmaste förtjänar din tid.

Veckans boost: Shopping gör dig glad. Det är läge att byta ut saker och det du ersätter kan göra någon annan glad. Ge till välgörenhet eller sälj på nätet. 

Hälsotipset: Kompromissa inte bort träningstider, det finns annat du kan stryka istället.

Kärlek och relationer: Tänk på din partner som din lagkamrat, inte din motståndare. Det finns mycket ni kan göra tillsammans under veckan som för er närmare varandra.

Jungfrun

Du mår bäst av att låta andra bestämma och ta ansvar men om du låter dem har du svårt att inte kritisera hur de gör saker. Om du släpper taget – släpp det helt, för allas skull. 

Veckans boost: Härliga högtidsstunder och familjemys. Påsken är bäst i sällskap så spendera den med dem du älskar, vänner du har nära och familj du håller av.

Hälsotipset: Promenader i sällskap ger mer än hårda träningspass, sänk tempot.

Kärlek och relationer: Det är mycket trevligt som händer nu och det hamnar ofta i vägen för innerlig passion. Ta ett litet steg tillbaka och satsa på mysigt istället för hett.

Vågen

Jobba undan under veckans första dagar för den energi du har rinner bort när ledigheten närmar sig. Tisdagen är veckans bästa dag att göra klart stora saker under.

Veckans boost: Mat av alla slag gör dig glad. Allt från att planera till att köpa, laga och inte minst äta ger dig en kick. Ge dig själv tid till allvarlig köksglädje.

Hälsotipset: Att du rör dig är viktigare än vad du gör, vardagsmotion funkar bra.

Kärlek och relationer: Trots att det här inte är en strålande kärleksvecka finns det guldkorn. Onsdagskvällen blir en het och härlig dejt och parupplevelse.

Skorpionen

Du har lätt at glömma att det här inte är en vanlig vecka för du går upp i det du gör med hull och hår. Veckans tips är att ställa tydliga krav på andra för det blir lätt missuppfattningar.

Veckans boost: Lekar och upptåg. Det kan låta lite barnsligt men att planera upptåg och fånigheter åt dig själv och andra gör veckan roligare och helgen fantastiskt minnesvärd.

Hälsotipset: Var utomhus minst en gång varje dag. Våren fyller dig med vällust.

Kärlek och relationer: Spara på flirtande och kärlekslängtan till efter torsdagen. Innan dess finns frustrationsrisker, efter det väntar stora kärleksmöjligheter.

Skytten

Du tror att du kan fixa allt på egen hand utan hjälp eller råd och du har rätt men är det rätt väg att gå? Utesluter du andra kommer det surt efter, gör dem delaktiga istället.

Veckans boost: Stunder på egen hand! Det här blir en social vecka och den tär lite på dina nerver. Planera in ”måste-grejer” som ger dig möjlighet att komma ifrån ibland.

Hälsotipset: Musik är din bästa träningsvän, den ger dig enskildhet och fokus.

Kärlek och relationer: Lita inte på löften om romantiska stunder eller heta kvällar. När det kommer till kritan lever de inte upp till förväntningarna. Dina planer går däremot i lås.

Stenbocken

Du ser fram mot lite ledigt men innerst inne lägger det också ett extra tryck på dig som du kunde klara dig utan. Det blir ganska stressigt men leder till en härlig högtid.

Veckans boost: Väl gjorda planer ger dig trygghet och sätter trevliga gränser. Det går inte att undvika alla störningar men ju färre överraskningar desto bättre blir veckan.

Hälsotipset: Mindfullness är temat, all harmoniinriktad träning funkar just nu.

Kärlek och relationer: Lusten finns och med noggrann planering också tiden. Alla dagar är bra dagar men kärleken behöver utrymme, kläm inte in den mellan andra aktiviteter.

Vattumannen

Du har massor med kraft och får tiden att räcka längre än de flesta men någonstans under torsdagen är det dags att varva ner. Du behöver tempobytet för att hinna med dig själv.

Veckans boost: Topprestationer gör dig stolt över dig själv. Vare sig du gör dem på jobbet eller i träningslokalen kan du nå riktigt överraskande resultat, lycka till.

Hälsotipset: Njut av en lat och härlig långhelg med massor av mat och närhet.

Kärlek och relationer: För dig i en relation handlar det mer om gemenskap än innerlighet under veckan och om du är singel är familjetid klart mer givande än dejting just nu.

Fiskarna

Rutinuppgifter ger dig klåda för du är enormt kreativ och klarar allt så länge du får välja väg själv. Det gör att du längtar till helgen då du är din egen chef och sätter reglerna själv.

Veckans boost: Pynt, hemmafix och allt som gör livet och omgivningen vackrare får dig att blomstra. Gäster och middagar för många gör veckan oförglömlig.

Hälsotipset: Det kan bli trångt att hinna med allt men nått missat pass skadar inte. 

Kärlek och relationer: Du är full av bubblande känslor och det behövs bara att du får den uppskattning du förtjänar för att veckan ska gå från spännande till passionerad.

Annons

Bästa pris på vitaminer & mineraler

Posters med ditt stjärntecken

Wellness shop

Utforska Wellness

Om skribenten

  • Tor Tolander har jag jobbat som astrolog och ställt alla tänkbara sorters horoskop. Allra roligast är att ställa just den typ av horoskop som jag nu kommer ge dig här i Wellness. Att dyka djupare i de ämnen just du tycker är viktigt och förhoppningsvis sätta guldkant på din vecka är jättekul. Förutom astrologi sysslar jag också med många besläktade ämnen där drömmar och drömtydning är det jag tycker är mest spännande.